- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
hát fizikai zajról tényleg nem beszélhetünk a gumigyűrűs csillapításos rögzítés miatt, eddig ez az életem leghalkabb PCje eddig, jó aláírom, hogy 10 centiről a vinyókat lehet hallani csöndben (és olyan csönd igen ritka), tehát abszolút nem befolyásolja a 2,5-3m-es nézési távolságból a moziélményt. Digitális zaj... hát jó kérdés ez is, ezért is írtam, hogy milyen lehet egy Oppo vagy popi a HTPC-vel szemben, ha ugyanazt a file-t nézzük ugyanazon a rendszeren, csak a lejátszó különbözik, szerintem nem lesz egetverő difi (ha mégis lenne), de kövezzetek meg ha nem így van...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest