Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Oldfighter #55628 üzenetére

Sok Marantzot hallgattam (na jó, nem vagyok bolti eladó, de 4-et minimum), több, mint 5 percig. Nekem kicsit sötét, lusta hang. Yamahák meg pont az ellentettje, harsányan tolja a pofába a dolgokat, el is adtam. Így lett Onkyo, ami olyan mozit is szépen hozó és zenét is - az én füleim érzékenysége szereti a hangját, ha bemelegszik, a hangosabb magas veszít az éléből, a finom magasak pedig előkerülnek a semmiből és beáll egy egyensúly.. nagyon megszoktam már a hangjukat és bár van eltérés köztük hangzásban nyilván - kategóriától függően - a saját öreg 6.1-es modellemet tuti nem fogom elkótyavetyélni pár tizesért a használt piacon. Ebből a megfontolásból maradok is ennél, a hölgynek is hasonló a hallása mint az enyém - bár mehetnénk itt neki most vaktesztnek és minden ilyennek, de ágyúval verébre? - szóval lesz egy Onkyo és ábelesz kóbelesz.

Amit xy kolléga belinkelt féláron, nagyon csábító, rábeszélem. :D
    Szerk.: ez nem fél ár. Árgép.hu köpi ki a sok TX-NR-515-öst ugyanebben az árfekvésben. Ez nem leértékelés, vagy az eredeti ár volt a duplája. :D :W

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák