Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• V8engines

tag

válasz I'am Dony #27933 üzenetére

Azt hiszem itt fejeztem be.
    Bocs hogy pont ehhez a bejegyzéshez reagálok, nem személyes! Innen nincs kedvem tovább olvasni.
    De látszik, ezek szerint a kezdők szintjét sem ütöm meg. Vagy én nem értem, mi a kezdő szint. Legyen az én problémám.
    Az meg hogy irigység, részemről biztos hogy ki van zárva. Ahogy az se szúrná a szemem, hogy v.ki hová jutott rendszerfejlődésben. Az okot nem értem csak, ahogy már leírtam.

Viszlát, talán máshol! Akár személyesen is. :K

• V8engines

tag

válasz pioneer922 #27884 üzenetére

Pioneer kollegával most azért egyetértek nagyjából.
    Bár, én nem olvasgattam bele töményen, mert nem hiányzott. De számomra közel sem belépő szint, és ezen szóösszetételek számomra is azt sugallják, nem nagy pénzből épülő rendszerek, kezdő házimozi építőknek való topic. -Vagy akkor az összefoglalót én átfogalmaznám.

Ezért bátorkodtam egy bejegyzést tenni a "cseppnyi" problémámról. Mert az, valóban kezdő rendszer volt nálam, még 2002 körül. Függetlenül attól, hogy nem tartottam olcsónak. De mikor a Dimarson-okat (tö...öm tudja hogy írják) vitték mint a cukrot, nekem inkább egy ismertebb márka kellett. Azóta sincs másképp.

-De független maradnék, senki pártjára nem állok, csak uncsi amúgy vitákat generáló irományokat olvasni.
    Erre bőven elég a F@szbuk.

Peace! :R

• V8engines

tag

Nahát, ezt az összefoglalót is végigolvastam. -Talán tanultam ezt-azt.

Na igen. Esélyes hogy én is a dizájnra mentem inkább. [link] Mondjuk ez nálam mindig is számított és számít.

"Kompakt rendszer: amikor az erősítő a hangdobozokkal egybecsomagolva, nem ritkán lejátszót is tartalmazva mindent egyben vehet meg a vásárló.
    - Előnyei: helytakarékosság és az alacsony ár.
    - Hátrányai: hangminőségük általában szerény, nehezen vagy egyáltalán nem bővíthetőek. Apró szatellit hangszórók találhatók bennük, amelyek leginkább a felső hangtartományok leadására képesek. Az árban a dizájn is benne foglaltatik, tehát inkább azt fizeti ki a vevő, nem a valós tartalmat, tudást."

Sziasztok!

Amúgy meg szeretem ezt az elavult technikát (még ha 1-1 lemeznél le is fagy), meg nem is követem a házi rendszerek fejlődését. "Autóhifista" vagyok inkább. ;)

Viszont vagyok most bajban 2 éve, hogy az LG tv-ről nem tudom rákötni a hangot.
    Barátom kapásból mondta: Add el. Vegyél új erősítőt, "elemeset". Mindent külön.
    Oké, de se helyem hozzá a kis szobában, se nem értek hozzá. -Meg most dobjam ki ami működik? Elég szemetet hajigált már ki az emberiség. 2000 óta meg pláne, ha nem tartósságra terveznek a gyártók. Én meg zöld vagyok, amennyire lehet. :K

Össz baja eddig egy hűtőventillátor volt. Amit magam orvosoltam. DVD filmeket nem nézek (már). Rádiót nem hallgatok (mert egy értelmes sincs itt a lakhelyemen). Marad az erősítés része zenehallgatáshoz. Mp3, Youtube. :) Ekkora szobához pont megteszi, és gondolom több pénzt kéne összekaparnom egy elemes, építős rendszerhez.

Azért kíváncsi volnék, ki még az a perverz, aki ezt a JVC-t keresné megvételre. :D

Új hozzászólás Aktív témák