- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Aktív témák
-
MaUser
addikt
Öööö...
Hol keverem a Mission m-eket a Dynaudio ársávjába? De tényleg.:) A b&w nálam nagy kedvenc, de ez nem egy árkategória sajnos a tannoy mx-ekkel.
PodMAN: Igen a ''könyvespolci'' hangfalak némely zenére sokkal, de sokkal jobbak, mint az állók. Nagyobb a terük, levegősebbek, szabadabbak. (Én is stílustól függően váltogatom melyik zenét hol hallgatom, ugyanis hiába a sokkal rosszabb kábel, de Brahms sokkal jobban szól a surrond-okon, míg Holst, vagy Jarre, de akár Black-out, vagy Junkies számára az álló frontjaim a nyerők. (Eredetileg a surrond-ok készültek frontnak (hogy öt egyforma legyen), de házimozira frontnak nem túl jók)) (Kissé röhej nem? igazi közép-európai high-end:)/. Szóval emiatt nem lesz nekem soha frontnak kis hangfalam. -
atus
senior tag
Azért kérdeztem, mert mielőtt megvettük volna a WD Diamond szettet, több ''audiofil'' fórumon is körbeérdeklődtem, és össze-vissza fikázták, hogy így meg úgy milyen fostalicska. De én meghallgattam, és abban az árkategóriában bőven verte a mezőnyt, szóval ezt vettük meg. Szerintem jó választás volt, bárkinek merem ajánlani. B&W az meg egészen más pénztácához van szabva...
-
MaUser
addikt
A Mission m sorozata a Mission-nak jött be, (állítólag duplázták az eladási dbszámot) nem nekem.:) De ha ennyit megvettek belőle, csak tetszik valakinek. A francia meg tényleg jó nevet kapott.:)
Tannoy-ra visszatérve egy pillanatra: anno amire pénzem lett volna az az mx széria volt és ezzel lett összehasonlítva az első épített. Az eredmény nem volt kérdés, de eddig mindíg ezt javasoltam, ha kérdezték, mert könnyen elérhető és nem rossz (no meg a hazai ipart is támogatjuk).
Szerinted melyik jobb ilyen ársávban? Caerul-t hallottam, de csak 160-ast és azt is csak pc-ről. (Világbanki suli előnyei.:) ). Szóval mi az üdvözítő?
Aktív témák
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő