- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
Abban az értelemben, szerintem csak az AMD-s prociknál van szó APU-ról, az Intelnek kicsit más (volt) az APU.
Viszont értem mire célzol, hogy mind két gyártónál egy chip-ben van a CPU plusz az integrált grafikus egység.
Nálam már egy ideje nem jártak AMD-s laptopok.
Az csalás bizony!
szerk:
Az írásod 3. részével teljesen egyetértek. -
Sz.L.
aktív tag
Ránéztem. Az arányok valóban csalósak. A dual channel tényleg bukó lenne.
A gépezet 4db "K3LKBKB0BM-MGCP" memória chippet tartalmaz, melynek mérete kb 15*12,4 mm. 4 db ebből 60 mm hosszú egymás mellett, ~3 mm hézagokkal együtt (3 db középen, 2 db a két szélén) így kb 75 mm hosszú és ~20 mm magas (+felette hézag táv) lenne a hely a modulok nélkül. Az SO-DIMM DDR5 slot 74 mm max hosszú. Modul magasság 30 mm. Ez alapján elférne egy kis módosítással.
Szerintem...
-
.mf
veterán
Így van, ebben a kis méretben elfogadható a forrasztott RAM, mert máshogy be se férne a sávszél-éhes APU-hoz kötelező dual-channel (nem úgy, mint számos laptopnál, hogy hely lenne, mégis forrasztanak); azonban ha már forrasztott, legalább adnák meg a választás lehetőségét, csinálnának egy 32 GB-os verziót is...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elite: Dangerous
- Wise (ex-TransferWise)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest