- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #91195 üzenetére
Ilyet én is csináltam, itt a Kolink satellite műanyag elejét még vissza tudtam pattintani, így kívülről maradt a gyári
-
kzkz
őstag
válasz
betyarr #91109 üzenetére
Nekem korábbi táska alakú van, ilyen: [link]
A téli koszt nem hozza le a kocsiról az ajtók alján, nyáron jó lehet, amikor csak a port kell letüsszenteni róla
Amit le linkeltél az papíron majdnem dupla erős, félek az is kevés lesz a mohához, vagy csak nagyon lassan tudsz majd vele haladni, kis területeket megtisztítva.
-
kzkz
őstag
válasz
lemmy71 #90263 üzenetére
" Azokra nagy repedések, olyan mint ha alatta a fal is törött lenne"
Hát eredetileg csak a festéken láttam, hogy vannak törésvonalak, azt elkezdtem egy lapos csavarhúzóval tágítani, mélyíteni, hogy a glett tudjon hova tapadni. Aztán ez lett belőle, ahelyett, hogy gletteltem volna, kb. 2 órát vakartam a festékdarabokat...Lehet, hogy a fal is megtört mögötte a 30 év alatt, de nem kezdek el mélyebbre ásni
, bőven elég ez is. Ezt a kb. 4m2-t megpróbálom leglettelni, aztán meglátjuk mi lesz. Remélem 10 évet kibír, utána majd hívok egy festő szakembert
-
kzkz
őstag
válasz
tothjozsi96 #90264 üzenetére
Pont ilyen finofill 1-30mm -t vettem még mielőtt elkezdtem kaparni, a lyukakhoz, meg a repedésekhez. Persze akkor még nem gondoltam hogy több négyzetmetert kell majd eldolgoznom...
Remélem háló nélkül is jó lesz 🙂
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem egy szobát kifesteni, mert csomó lyuk és repedés volt rajta. Ahogy a repedéseknél kapargattam a spaklival, hogy a laza részeket leszedjem, elkezdett lejönni fél tenyérnyi darabokban a festék. Úgy gondoltam, hogy a laza részeket így leszedem akkor, csakhogy már 4m2 lejött, kb. most értem oda, hogy már nehezebben jön le a festékréteg,
most már tényleg erősen kaparni kell.Most ugye az a gond, hogy ennyit vissza is kellene glettelni :) A kérdés az, hogy egyáltalán jól csináltam-e, hogy ennyit lekapartam? Vagy csak a nagyon lazát kellett volna leszedni?
A képen talán látszik az átmenet, ahol tartok, fentről kezdtem, ott jött le könnyebben, lefelé és oldalra haladva már nehezebben. Ez a rész egy tetőből kiugró szoba fala, és ahol leszedtem, kb. ott van a szabadban a külső része, itt lehetett nagyobb a hőingadozás, meg az ablaknál. A ház 30 éve épült kb., tégla, ez egy tetőtéri lakás.
Van olyan alapozó, ami kb. 1mm vastag? Akkor itt azzal kenném le a glett helyett...
-
kzkz
őstag
válasz
NeoPampalini #76410 üzenetére
Én ugyanígy jártam, üreges volt az asztallap 80%-a...
Ebben még az a szép, hogy feltettem rá a négy sarkára a négy lábat, és rögtön meg is hajlott az asztallap, nem kicsit.
-
kzkz
őstag
válasz
macilaci78 #76186 üzenetére
Hát nekem 1000mbit van, de ha anyám megelégszik a 100mbit-tel (meg fog, mert azt se tudja mi az
), akkor végülis jó lehet.
-
kzkz
őstag
válasz
macilaci78 #76180 üzenetére
-
kzkz
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ. Nem a szolgáltató oszlopát használnám, hanem a két majdnem szemben lévő ház tetejét. Innen lenne a kiinduló és a célpont is. Ekkor se szabályos?
A wifit már próbáltam, működik is, csak itt az időjárásállóságot kellene megoldani, mert a Deco M4 router nem kintre való, ehelyett lett volna a kábel.
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Budapesten egy 30-as övezetben két szemben lévő ház között át lehet húzni egy UTP kábelt? Van erre valami szabályzás? Az utcánkban összevissza mennek a szolgáltatók (T, Digi, stb.) légkábelei, oszlopai, gondoltam egy plusz kábel még elfér
Pár utcával arrébb láttam, hogy valaki áthúzta a webkamerája miatt, de nem gondolnám, hogy ez szabályos, viszont nekem is jól jönne a szülőkhöz átvinni így a netet.
-
kzkz
őstag
téves
-
kzkz
őstag
válasz
balazs1956 #70855 üzenetére
Próbáld ki egy kis részen a Domestos-t. Öntsd rá, hagyd rajta 5-10 percig, majd dörzsöld le a mosogatószivacs durvábbik felével. Ha használ, akkor jöhet a többi...
-
kzkz
őstag
Köszönöm mindenkinek a tippeket, meglátom ezekből mit tudok beszerezni! Ha semmit, akkor marad a cukrászzsák
Sajnos kétszer ennyi lyuk van, mint ami a képen látszik, mert itt és a másik oldalt is sínrendszer volt felfogatva, és hát túlbiztosítottam a dolgot
, fele ennyi lyuk is elég lett volna...
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen agyonlyuggatott falam. A tiplik egy részét ki tudom húzni, a maradékot kifúrom.
De mivel tömjem be a lyukakat? Van modellező gipszem, de az olyan gyorsan köt, hogy max egyet tudok betömni.
Jó lenne valami olyan anyag, amit kinyomópisztollyal bele lehet nyomni, és még "erős" is. Van folyékony tégla? :-)
Végső esetben szilikonnal vagy purhabbal kinyomom majdnem végig, és csak a falsíkot kenem meg modellező gipsszel.
-
kzkz
őstag
Ha a kutya hozzáfér a szigeteléshez, akkor fennáll az a veszély, hogy szétrágja az egészet.
-
kzkz
őstag
válasz
SchumiBácsi #62232 üzenetére
Jó lett, csak a kép nem stimmel a falon, az nem volt a terven
-
kzkz
őstag
válasz
macilaci78 #62044 üzenetére
A Conrad-ban 53e a legolcsóbb szett, amit találtam: [link]
A Lidl-ben januárban volt bluetooth-os termofej 7e-ért, de ez a kazánt nem kapcsolta, nem kommunikált semmivel, csak okostelóval.
-
kzkz
őstag
-
kzkz
őstag
-
kzkz
őstag
-
kzkz
őstag
válasz
cinemazealot #61125 üzenetére
Hát lehet, hogy marad a grutni, ugyanis megvizsgáltam a redőnyt.
Mint látszik, külső tokos, belülről nem férni hozzá. A tokot popszegecs fogja, elől két oldalt 1-1, alul is 1-1, és fent 2-2. Tehát le kell szedni egyben a tokot a vezetősínekkel. Utána lehet csak a 4 felső popszegecset kifúrni. Maga a tok nincs is az ablakhoz rögzítve, mozog, csak a sínek tartják az egészet, ami 3-3 csavarral van az ablakhoz csavarozva.
Tehát a felső tok mozog, viszont nekem oda kellene tenni a motort, ennek az oldalán át kellene lyukasztani (egy U alakú részt vágni bele, hogy be tudjam csúsztatni). Ha ez meg is van, akkor még ott a probléma, hogy hogyan rögzítem a helyrerakás utána a felső 4 popszegecset. LEhet, hogy kihagyom...
Legjobb lenne belülre a gurtnicsévélő helyére valami motor, ami magát a gurtnit tekeri, mert ezzel sok lesz a macera.
-
kzkz
őstag
Nálunk azért kopik el, mert nem tökéletesen szemből húzzuk fel, mert nem igazán férni oda, pl. ott az ágy előtte, vagy belelóg az elliptikus tréner karja, stb. Szóval így ferdén húzzuk fel, és emiatt a súrlódás miatt lassan, de biztosan szétfoszlik a gurtni.
Egy ablakon kipróbálom a motoros megoldást, és ha ott beválik, akkor a többi kényes redőnyre is ilyet teszek.
(ahol normálisan hozzáférni a redőnygurtnihoz, ott nem kopnak el) -
kzkz
őstag
Sziasztok!
A műanyag redőnyeim egy részét szeretném motorossá alakítani, mert elegem lett, hogy a gurtnik folytak szétszakadoznak. Tudtok ajánlani költséghatékony beszerzési forrást?
Jó lenne, ha szabályozni lehetne, hogy mennyire húzza fel/le, nem csak a két végállást tudná. Később rá szeretném kötni az otthoni házvezérlő keretrendszerre (Domoticz), onnan irányítanám a helyi gombok helyett.
Köszi,
KZ -
kzkz
őstag
válasz
macilaci78 #57988 üzenetére
Vagy akár ki is lehet nyomtattatni, ha megvan a terv. Ide feltöltöd a modell, majd kilistázza a közeli helyeket, ahol vállalnak bérnyomtatást. Kiválasztod a szimpatikust, megcsinálják, elmész érte, vagy postázzák. Az árakat is látod egyből.
-
kzkz
őstag
válasz
#33253120 #57152 üzenetére
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
Nyomtam körbe és X-be FBS-t, de nem kellett volna. Ez a 3M-es cucc nagyon ragad, erre ott jöttem rá, amikor kezdtem rátenni az egyik szélét, de kicsit félre ment, és szerettem volna korrigálni, de leszedni már nem tudtam
Szóval most nem pont középen van, de az alu úgyis jól vezeti a hőt...
A másik amiért nem kellett volna az FBS, hogy ahol odanyomtam, ott ugye púpos, mert az cucc eltartja a többi résztől. Szóval tökre látszik, hogy hova nyomtam, ez még nem lenne baj, de nem tudom a púp melletti rész mennyire tapad az aluhoz, egyáltalán hozzáér-e, vagy légrés van.
-
kzkz
őstag
válasz
#33253120 #57146 üzenetére
Hát azért a biztonság kedvéért az fbs-ből nyomok alá, végülis mégis csak Kínából jött a cucc, lehet hogy csak a matrica 3M-es :-), maga a ragacs nem.
A 40*40cm-es szilikon lap olyan 200g lehet saccra, de nem tudom lemérni. Ez lesz alul, tehát nem ez tartja az alumínium lemezt, hanem fordítva.
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Egy 5mm-es aluminium lemezhez szeretnék hozzáragasztani egy 1000W-os szilikon fűtőlapot, (ami 220V-ról megy). A szilikon lapon kétoldalú 3M-es ragasztóanyag van, de nem bízom benne, hogy tartósan odaragasztja, így vettem kétféle cuccot:
1. F.BS ragasztó és tömítőanyag, ami 200 fokig jó
2. Hőálló szilikon, ami 300 fokig jó.Elvileg maximum 130-150 fokig melegíteném fel az alulemezt, így mindkettő jó. A biztonság kedvéért a hőálló szilikont használnám, mert az 300fokig jó. Csak a kérdés az, hogy ez mennyire ragaszt? Vagy ez inkább csak tömítésre van?
A ragasztás fontos, mert alul lesz a fűtőlap, és nem szeretném, ha leválna az alulemezről.
A kétoldalú 3M-es cuccot, nem tudom levakarni róla, így a védőpapírt lehúzva és valamelyik anyag (vagy mindkettő) felhasználásával oldanám meg a dolgot.
Szerintetek melyik a megfelelőbb a célra?
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Méretre vágott alulemezt hol tudnék szerezni Bp-n vagy környékén? 46cmx46cm-es kellene, 5mm vastag, de csak olyan helyeket találok, ahol kb. 2-3 négyzetméteres táblákban árulják
-
kzkz
őstag
válasz
imibogyo #56722 üzenetére
...akkor szétkapom újra én megkenem a lithiumos zsírral alaposan újra. Teljes mértékben nem bízom ebben, mert az egyik tökéletesen csúszott akkor is, amikor meg se volt kenve. De próba szerencse! Köszi
Látom a tied 43cm átmérőjű lett volna. Az se kicsi
Ez is kb 40x40x40-est tud majd nyomtatni.
-
kzkz
őstag
válasz
DrojDtroll #56720 üzenetére
3D nyomtató. Kicsit nagyobb az átlagnál
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Csúszka témában tudnátok ötletet adni?
Adott az alábbi szerkezet, ahol a Z tengely mentén mozgatom a keretet fel le. 4db LMK12LUU csúszka van a tengelyeken.
A gond az, hogy ha lefelé engedem, akkor nem csúszik egyenletesen, a kezeim között érzem, ahogy a kis apró golyók kissé akadozva görögnek, nem egyenletes a mozgás. Felfelé jobb az eredmény. Már kicseréltem azt a csúszkát ami szerintem a legrosszabb volt, de ami helyette jött az se tökéletes. Ha gyorsan kell mozognia, akkor nincs probléma, de az üzemszerű mozgása lassú lesz.
Külön is kipróbáltam a csúszkákat csak a tengellyel, van amelyik ha elengedem, akkor leesik, szépen csúszik, de nagyrész olyanok, hogy elengedés után meg-meg ragad, lökni kell rajta egyet, utána már leesik a rúd végére.
(A csúszkákat először lánctisztítóval /ez volt itthon a motor miatt
/ megtisztítottam a szállításra bekent anyagtól, majd befújtam WD40-nel, majd lithium alapú csapágyzsírral alaposan megkentem őket.)
Az XY tengelyen sima henger alakú 10-es csúszkákat használok, nem a hosszított változatot, azok mind jók. Itt a hosszított változat lenne a gond a több golyójával? Vagy épp a kínai minőség? Vagy, hogy nincs rajta elég súly? Vagy ezek a szoros illesztés miatt tényleg így működnek?
(Itthon épp 10-szer annyiba kerül, mint kínai oldalakról, szóval még rendelgetek cseredarabokat, egy darabig még így is megéri, amíg fel nem bosszant teljesen
)
-
kzkz
őstag
válasz
AllTheBest #56689 üzenetére
Az a gopro rögzítés se bírja végletekig. Majd figyelgesd időnként! Nekem elkezdett repedezni a füle, aztán egyik motorozás alkalmával a benzinkúton látom, hogy nincs meg a kamera
A szentendrei úton a keresztbordákon leszakadt, mondjuk ott én is le szoktam pattanni a nyeregből ha átmegy a motor rajta.
Visszamentem érte, szétesett a gopro külső tokja, a gopro is darabokra esett, 50 méteren belül megtaláltam őket. Minden alkatrész meglett kivéve az SD kártya, így nem láttam utólag, hogy mi történt
(Szerintem pár autó is átment mindenen.
-
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Sikerült beszerezni a Bosch profilt, hatvani cég, Trinox 60 Bt. Tatabányán is találtam egyet, de azok nem válaszoltak az ajánlatkérésre.
Még egy kérdésem lenne: 3d nyomtatót építek, és a csúszó tengelyekhez kellene erős, nem hajlékony, sima rozsdamentes acél rúd. Milyen típust szoktak ilyen gépeknél használni? 1.4301, 1.4305 és 1.4541 jött eddig szóba, amikor a bronzker.hu -val beszéltem. De igazából úgy vettem ki, hogy nem vágják a témát, amihez szeretném én a rudat.
Tudnátok ilyet ajánlani? Külföldről elég drágán szerezhető be a szállítási ktg miatt. 10 és 12mm-es kellene.
Köszi,
KZ -
kzkz
őstag
Köszi mindenkinek az alu profilos tippeket. Kértem két helyről is ajánlatot még tegnap este, de nem válaszoltak eddig.
Üdv,
KZ -
kzkz
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy ilyen alu profilt hol lehet kapni Pest környékén? Lehetőleg minél olcsóbban
2020-as kellene, kb 24m. [link]
Előre is köszi!
-
kzkz
őstag
válasz
imibogyo #55158 üzenetére
Köszi az ötleteket mindenkinek.
Sajnos nem tudok a kertben ülni egész nap, így ez a lesben vadászás is kiesik, pedig szívesen csinálnám
Van pár ultrahangos távolságérzékelőm, illetve infrás mozgásérzékelő, azt terveztem kitelepíteni, de ennek még valamit be kellene indítani: mondjuk egy legyengített, motorizált légpuskát, vagy vízsugarat.
-
kzkz
őstag
Köszi mindenkinek a NYÁK-os hozzászólást, elolvasom a leírásokat és döntök
Csak jobb lett volna készterméket kapni, a Fritzing fele árán, mint nyomatatni/marni/fúrni. Reméltem, hogy lesz ilyen kisiparos itthon, de ha nincs, akkor nem félek nekiállni
ui: ilyen Dremel szerű kütyüm nekem is van, és a vasalóállvány nem hossz ötlet hozzáBp-n lakom, Debrecen kicsit messze van, hogy beugorjak megnézni
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Tudtok itthon olyan céget, aki NYÁK marással/fúrással foglalkozik, mint pl.: a http://fab.fritzing.org/fritzing-fab?
Egy kb 11cm2 méretű NYÁK-ot terveztem, de sokallom a Fritzing árát (0,7euro/cm2), amit még jelentősen megdob a szállítási költség is. ( Az mondjuk tetszik, hogy elég feltölteni hozzájuk a file-t
)
Előre is köszi,
KZ -
kzkz
őstag
AliExpress.com vagy banggood.com itt vannak elég olcsón, harmad, negyed áron. Gondolom az ebay is tele van. Egyetlen hátrány hogy 3 hét mire ideér.
pl. -
kzkz
őstag
Sziasztok!
Vettem egy kézi körfűrészt a zOBI-ban, ilyet:
Aztán rájöttem, hogy elég nehéz vele egyenesen vágni, ráadásul két irányba kell figyelni függőlegesen és vízszintesen. (Ráadásul a fa se tökéletesen egyenes egyik irányba se). Szóval jobb lett volna, ha ilyen kereteset veszek:
Kérdés, hogy lehet-e olyan keretet kapni külön, amibe a meglévő kézi körfűrészemet bele tudom tenni. Találkoztatok már ilyennel?
Köszi,
KZ -
kzkz
őstag
Sziasztok!
Segítetek ez értelmezni?
[link]
Ezt a mérést ugye én csináltam, de most tűnt fel, hogy valamit nem értek rajta
Kíváncsi voltam, hány voltnál kapcsol ki a teló. Lemerítettem a telóban az akksit, kivettem, rámértem 3,65V van az akksiban. Teljesen feltöltve ugye 4,3 környékén van.
Viszont akkor a saját rajzomat nem értem
Mert 4,3-ról kezdtem a mérést, de terhelés alatt rögtön leesett a 4,3V 3,4V-ra, onnan kezdődik a grafikon. Márpedig az jó, mert a 1,9-2,0V minimális érték az akksi beépített védelme szokott lenni.
Szóval most a terheletlen 3,65V, ahol kikapcsol az nagyobb, mint a mérés indításakor lévő 3,4V környéke. Próbáltam arányosítani, kivonni, stb, de nem értem hogy kéne átszámolni...
-
kzkz
őstag
Tákoltam egy akku mérőt ez alapján, mert a kínai akksik felirata mindent elbír
Ez lett az eredmény:
-
kzkz
őstag
válasz
Pete55555 #45047 üzenetére
Tudom, hogy ez a barkács topic, de ez lényegében kész van már
, és nem is túl drága:
Cooler Master Elite 110 -
kzkz
őstag
válasz
Pete55555 #45037 üzenetére
Az nem gáz, hogy a vinyók felmelegítik a levegőt mire elér a prociig, ami szintén melegít rajta, majd ez távozik a tápon át?
Elfektethetnéd a VGA-t, fölé, vagy alá mehetne a vinyó, majd ezt hűtené egy venti. Illetve egy másik az alaplapot a procival, esetleg a tápot is, de az meg mehetne alulra, és így semmi se okozna a másiknak plusz hőterhelést...
-
kzkz
őstag
válasz
DrojDtroll #44778 üzenetére
Én ollóval vágtam ki a kartondobozt amiben érkezett
-
kzkz
őstag
válasz
donmackó #44348 üzenetére
Na erre a korong témára én is kíváncsi vagyok, mert én is sokat bosszankodtam, hogy egy 12cm átmérőjű lyuk kivágásához nem volt elég 3 korong
Nem is a vágással megy el az idő, hanem a rohadt korongcserékkel
Próbáltam már a -azt hiszem gyári- mannessmann koronggal, kicsit jobb minőségűvel, meg talán dremel-lel is, de szinte ugyanaddig bírják ezek a vékony rozsdaszínű bizbaszok...
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Lecseréltem a gyári intel hűtőt erre, kemény 2900Ft volt, legszivesebben visszavinném a ventit, - ami úgyse kell -, hogy adjanak még vissza pénzt
:
Nyertem kb. 15-20 fokot minuszban, ugyanolyan ventisebesség mellett. Nagy mákom volt, mert a hőcsövek már a szigetelést karcolják, a RAM foglalatból az egyik nem használható, és a másik is éppen, de az a lényeg, hogy összeállt. Ha megjön a porszűrő, akkor full kész lesz végre
-
kzkz
őstag
Hátha valakit érdekel: egyedi méretű porszűrő (mágneses és anélküli is van)
www.demcifilter.comVasárnap este elküldtem nekik a méreteket, másnap írták, hogy meg tudják csinálni, igazoljam vissza, hogy jó. Visszaigazoltam, aznap paypalon kifizettem, csütörtökön már írták, hogy feladták postára (Dél Afrikában
).
A szűrő maga nem drágább, mint ha itt vettem volna a boltban, a postaktg 11$. -
kzkz
őstag
Sziasztok!
Kész lett a hangtompítós gép
Még a CPU-n nincs nagyobb hűtő így az alatta lévő venti 700-1100-as fordulaton megy, mert benyomtam a hőérzékelőt a bordák közé, a vinyók alatti 400-on pörög. Szóval lesz ez még jobb is, de már most is rettentően fülelni kell, hogy megy-e egyáltalán
CPU 50, Vinyó 35 fok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Silverstone st1200-pts tépegység
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest