- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gromble_ziz #105 üzenetére
1.nem hiszem, ha yoool(!) meg van csinálva, sz.tem jobban néz ki, mint b.mi kis nyomi... sőt, maga a gép is erőt sugall, stb. szal szerintem tök jó.
2. miért lenne veszélyes? ha onnan kap friss levegőt a cucc, hagy legyen! egyébként van pár emberke, aki úgy csinálta meg, hogy ott menjen el a meleg levegő, állítólag elég jó. -
hi.
új kérdésem lenne:
ha megcsinálok egy elég nagy plexi házat, azt fogom tudni hordozni pl. lan-partykra anélkül, hogy tönkre menne???
(a plexi nem téglatest alakú, hanem elég extreém, de az illesztéseknél alu-merevítés, a kilógó részeknél maga a fénycső biztosítja, hogy nem törjön le semmi...szal szerintetek bírná a kb. kéthetente tartott hálópartykat???)
másik: ha a ház belsejét bevonom mondjuk 2mm szivaccsal, a hangszigetelés miatt, ki fog látszani v.mi is a neonból?-az lenne a legjobb, ha v.mi halványan kiszűrődő fény lenne...
és az utolsó: ha a házat lehangszigeteltem, de van két db. 18cm-es venti, ami arról gondoskodik, hogy ki-ill. befújja a házba a levegőt, hogy tudom megoldani, hogy ne szűrődjön ki a házban lévő kb. 8 venti hangja?
sry, hogy sokat írtam... -
válasz
gromble_ziz #99 üzenetére
Kb. én isch eddig jutottam
(a ház elég nagy lesz, kb 50*70*80cm [szél., mag., mélység]), hogy: de hogyan?
én pl. ilyen különböző szőrös cuccokra gondoltam, amivel körülfogatom a ventiket, amik eleve rugókon lógnak, amiket gumik tartanak-> asszem így eléggé le lesz csökkentve a házrezonancia, viszont azt még nem tudom, hogy a légáramlásból adódó hangot hogy fogom kiszűrni.. na meg a műtűznek isch van egy kis hangja, azt se ártana eltüntetni...
[Szerkesztve] -
Hi.
Én is csinálni akarok egy saját házat, plexiből... két kérdésem lenne:
1: ha egy kisebb stúdió ihlette a designt (nem! koppintás, de felismerhető, olyan, mint egy ingyen reklám, de talán csak a stúdió emberkéi vennék észre, hogy róluk is szó van, na meg az x-treme gaming nem isch olyan dolog, ami túl ritka lenne...)
szal ebből lehet v.mi bajom
2: Ti hogy oldottátok meg azt, hogy mindenhol yoo legyen a szellőzés? azon túl, hogy még 8 venti, mert nem akarom túl hangosra, és kéne pár tanács, hogy hogyan kell ilyet tervezni/számolni, vagy szóval értitek
thx.
ui.: ha a ledes kérdés még áll, én a molex-re kötöttem rá egy kis előtétellenásllással, mert én azt akartam, hogy ha egy fogyasztó (pl.venti) be van kapcsolva, akkor pislákoljon a led.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest