- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
válasz
pilu01 #43687 üzenetére
Van ennek külön topikja, a Milyen CPU léghűtést vegyek? Töltsd ki a szükséges kérdőívet, várunk ott szeretettel!
-
Wasquez
senior tag
válasz
pilu01 #43666 üzenetére
Szerintem oda felmegy ezekkel a kampókkal a 120-as is és a 92-es ventillátor.
A 120-as ventinél igaz, hogy szélesebb lesz mint a mostani, de a horgok most a ventillátor közepe felé dőlnek egy kicsit, a 120-asnál meg merőlegesek lesznek a ventilátorra, így nyersz néhány mm-t.
Viszont a nehezebb része az lga1700-as 78x78-as kiosztása, kellene hozzá hátlap és a mostani műanyag keret sem fog stimmelni, ha jól gondolom!? Ez most 75x75 nem fogod tudni a csavarokat átdugni a lapon.
Az lesz a macerás, nem a ventilátor.
Pont tegnap előtt fejeztem be ugyanezt a műveletet egy bordával. [Spire Fourier IV SP607B3C] -
hegegabi80
addikt
válasz
pilu01 #43666 üzenetére
Elég speckos venti van rajta, 100-ast nem igazán fogsz kapni.
Több lehetőség is van: 92 mm-es vagy 120-as rábarkácsolása, drót vagy egyéb házi módszer.
Esetleg tudom ajánlani Alpenföhn Ben Nevis 120 mm ventit, ennek az egyik oldala a 92-es helyére megy a másik meg 120-asnak megfelelő. De ha jól rémlik a belső oldala 100-as, csak a 92-es ventinek megfelelő furatok vannak rajta.
Korábban én is ilyet tettem a kis bordára a 92-es venti helyére. -
Zamma
őstag
válasz
pilu01 #43666 üzenetére
Először is, remélem hogy nem proci cserén vagy túl, mert a 4 hőcsöves hűtőket egyáltalán nem ajánljuk már - legalábbis az elmult 3 évben kijött modellekhez...
100 mm-es venti ha van akkor az nagy mázli, én nem tudok ilyenről.
92 mm-es ventik léteznek, de 120-asból kb. tizenötszörösen több a választék és nagyobb is a légszállításuk.
Az Arctic P12 PWM venti olcsó és hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged