-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
zolikaDB #19089 üzenetére
Grózi: nemrég jártam erre, Noctua felújítás ügyben. Megszületett végül. Üveggyönggyel lett megszórva, és a kicsit sérült nikkelt is lefújattam, olyan a réz talp, mint a babapopsi. Felraktam a Coolink SWIF 120P-t, finom friss paszta, plusz a Noctuától ingyen kapott 1150 mount kit, és már hűteni is fogja az i5-öt serényen!
Ja, jelenleg 729 g(Noctua ventivel 770 g)
Íme: [link] -
Grózi
Topikgazda
válasz
zolikaDB #19039 üzenetére
Bocs,akartam ezt is írni,de kimaradt:
Én festettem és színtereztettem több cpu bordát.A színterezettek természetesen előtte homok szórva is voltak.Direkt néztem elötte-utána hőfokot és semelyik eljárásnál nem tapasztaltam negatív visszaesést.
A kinézet pedig ég és föld.Annyi,de gondolom tudod hogy a hűtő talpát(ami a cpu-n van) fedjétek le,maximum polírgéppel vékony pasztával polírozd fel! -
Grózi
Topikgazda
válasz
zolikaDB #19026 üzenetére
Ahogy dqdb is írta-Akasa Apache vagy Lepa Bol.Quiet tökéletes lesz.
dqdbA gyári Silverstone ventikkel nincs tapasztalatom.Táp ügyben egyetértek veled.Én azért hátulra is tennék egy 120-s halk darabot-gondolom nem kell mondanom mik az ajánlottak..
Whysperer Legközelebb elöbb kérdezz és utána rendelj.Párszor leírtam,hogy gyártói leírásnak és fizetett teszteknek nem kell hinni.Ettől függetlenül jó lesz az is,csak véleményem szerint nem a legjobb. -
Monyesz
aktív tag
válasz
zolikaDB #4900 üzenetére
140-esben csak 25mm vastag venti van. Illetve nem érdemes mást keresni.
Úgy emléxem ide raktam be 140-es venti tesztről linket nemrég. Azt nem tudom, hogy ebben 120-as venti van-e, de létezik olyan 140-es venti, aminek a felfogási pontjai a 120-éhoz illeszkednek.Az oldalsó ventit gondold meg, mert átlaában zörögni szokott. De főként nem biztos hogy szükséges. Át kell gondolni a ház hűtését, hogy a légcsatorna hatás meglegyen. Keresztbe verni egy külön ventivel nem biztos hogy jó/érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged