-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
theboobaq
aktív tag
válasz
RootRulez #6188 üzenetére
Auto-n volt a Biosban. De engedélyeztem a biztonság kedvéért.
Amúgy a ház elejében beleraktam az egyik 12es hűtőt és azt tapasztaltam hogy nagyon zúg. De ezt más hűtőknél is csinálta. A ház kialakitása miatt teszi ezt?
Amúgy lehet visszamegyek és veszek egy F12 sima/ vagy PRO TC-s hűtőt. Ahogy néztem egy kis mérő is kijön belőle és úgy szabályozza a hőmérsékletet. Szerinted ez jó megoldás lenne? Én csak azt akarom hogy halk legyen a gép. köszi.
-
theboobaq
aktív tag
válasz
RootRulez #6186 üzenetére
Akkor ez lehet a hűtő miatt van.
MInfenféleképp akarok majd egy jobb hűtést bele de most vettem ezt a gépet aztán kicsit elfogyott a pénzem. Meg szerintem elöbb inkább veszek egy monitort. Nekem még a régi Crt van aztán már jólenne valami 22 colos dolog. Úgy hazsnálom HTPC-nek hogy mellete van egy 32 colos HDready-s bravia aztán oda átrakom a képet ha arrol van szó... De ez lényegtelen. -
theboobaq
aktív tag
válasz
RootRulez #6180 üzenetére
Biosban engedélyezve van az hogy szabályozza a hűtőt. Viszont akkor lehet azért hallom hangosnak a gépet mert a Cpu fan nagyon pörög. Pedig a hőfokok ahogy nézem rendben vannak. 27 fokos a cpu és 30 az alaplap. Esetleg majd vegyek egy Hyper TX 3-at a procira és egy PWM-es vagy TC-s házhűtőt? Igazából nekem a lényeg hogy nagyon halk legyen a gép ,,mert HTPC és filmnézés közben zavar a hangja. Illetve szeretném azt hogy hűvös legyen benne.
Köszi a segítséged.
-
theboobaq
aktív tag
válasz
RootRulez #6150 üzenetére
Köszi.
Olyan kérdésem lenne még hogy az alaplapomon csak a Cpu Fan csatlakozoja 4 pines a többi meg 3 pines ettől fügetlenül a manualba azt írja hogy van rajta Fan control. Ez hogy lehet? Esetleg megtudnád nekem nézni hogy mi az igazság? MSI 870A-G54 az alaplapom neve.Amúgy szerintem a F12 PRO-t veszem.
Köszi eddig is sokat segítettél
-
Henk
veterán
válasz
RootRulez #6143 üzenetére
Ez az AC nem indul el 5 V-on. Azt a TC-t nem ismerem de a múltkor panaszkodott rá valaki, hogy ilyen ventije volt és nagyon alacsony fordulaton ment amit nem is tudott emelni sehogy csak ha kiiktatta a hőmérsékletszenzort belőle.
Nitz: nem rossz az a Noctua sem de ha igazán halk 8-as kell akkor Englide n. zero hydro 80.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest