Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11257 üzenetére
Olyan ütemben csinálod, ahogy Neked tetszik, vagy ahogy jónak látod
Néztem, hogy költöttél kb. 70 millát játékosokra. Azt a pénzt már nehéz "visszaszerezni"
Avval kalkulálj, hogy az edző olyan 53 milla ha jól emlékszem (most melózom, nem tudok belépni HT-be). Ezen felül a fiatal srácoknál is kalkulálni kell egy bizonyos árral. 200 ezertől a 20 milláig fejenként, de persze vannak óriási tehetségek, de azok nem a mi pénztárcánknak valóak
Nem tudom, megnézted-e a játékosom. Ne hidd, hogy vagyonokat fizettem érte. A "titka" annyi, hogy az előző hsz-ben leírt "paraméterek"-kel edzettem. Igaz, ehhez kellett 3 szezon, tehát türelem
23 évest alapról edzeni nem nagyon éri meg. Minél idősebb, annál lassabban fejlődik. Max. úgy éri meg, hogy van más képessége nagyon magason, és mellé elkezded növelni a játékszervezést. Pl. def-csatiknál (védekező csatárok) a magas gólszerzés és átadás, vagy szélsőknél a magas szélsőjáték és átadás mellé szokták felturbózni a jsz-t. De ez szintén nem a kezdők azstala, mert az ilyen játékosokhoz már nagyobb tőke kell.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11248 üzenetére
Még nem jutottunk el oda. Egyszer Visi említette itt, de azóta nem hallottunk róla
Megnéztem a csapatod. Jó nagy átalakításra volna szükség
Pénzt a hatékony edzésből tudsz szerezni, aminek van pár "alapfeltétele". Jó edző, 10 segédedző, 100% edzésintenzitás, 5-15% erőnlét, és fiatalok az edzett posztokon.
Nálad középszerű edző van. Játszol ugyan barátságos mérkőzéseket, de ugyanazok vannak középpályán, mint bajnokin. 21 éves játékosokat edzel kp-n.
Nézd meg az egyik játékosom: 309343578. Ő 20 éves. Én edzem 17 éves kora óta.
Tehát amit javasolni tudok, hogy eladod a szélsőket és középpályásaidat. Veszel 10 db 17 éves (kevés napos, maximum 30) suhancot, minimum megfelelő játékszervezéssel.
Cseréld le az edződet jó-ra. Jó edző, csapnivaló vezetői képességgel. Ha van rá lehetőséged, speces fiatalokat vegyél. Jól fejelő, Gyors, Technikás stb.Bajnokin játszik 5, barátságoson a másik 5. Szélső poszton csak 50%-os edzést kapnak, ide érdemes magasabb szélsőjátékút venni, Gyors vagy Kiszámíthatatlan speccel (ide is jó a Jól fejelő).
Most kicsit hulla vagyok, de ha van kérdésed, nyugodtan mond, amiben tudok (tudunk) szívesen segítünk.
Zs
-
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11250 üzenetére
Hát ha bokám bírja....a tornatermet nem igazán csípi ebben a cipőben
pedig egyre jobban megy még a cseleke is néha néha bejönnek
Székesfehérvár jó volt meg minden de elég volt az a 3 nap
a fürdő jó volt bár én kicsinylettem... nah már keresem hova is lesz a köv út
Sopron vagy Eger vagy találtam egyet vmi erdő közelében
-
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11248 üzenetére
nem jutottam el
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11242 üzenetére
Szia!
Üdv itt
Milyen néven (+ csapatnéven) játszol? Mit edzel?
Hatékony edzéseket, és élvezetes meccseket
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest