- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Zoli bácsi #120 üzenetére
-
-
Hát, ez elég nehéz, mert mostanában kezdik leszedni a netről a MIDI-zenéket, de a Google ebben is segítségedre lehet.
Vannak MIDI-keresők is, ezeket a Googlwe-ban a MIDI search kulcsszavakkal találod meg, aztán a kérdéses zenét meg ezekkel keresed.
Amennyiben használsz fájlcserélőt (LimeWare, DC, WinMX, stb...) azokkal is lehet ilyesmiket keresni. -
Írd be a Google-ba, h. MP3 to MID és rengeteg találatot kapsz majd.
Azért nem írok konkrét linket, mert nem ér túl sokat egy ilyen átalakító. Már próbáltam, elég silány minőségű a végeredmény. -
-
-
-
-
-
-
-
UP!!!
(Inspired by Pompi) -
válasz
Motion_Blur #62 üzenetére
Ilyet ugyan nem tudok, de ha belinkeled a kívánt képet, megcsinálom neked ilyen felbontásban.
-
-
Ez üzleti titok...
Ahogy egy másik topikban olvastam (X-COM-tól v. moonmantől), ha elmondanám, meg kellene öljelek...
Na jó, elárulom mégis (ígérem, nem találsz majd lófejet az ágyadben), a ''csoda'' neve Adobe Photoshop 8...
A Suzukissal az a baj, h. az egyszínű (ilyen logót találtam a neten)...
(Mod2: Pedig ezzel többet szenvedtem...)Mod:
Örülök, h. van értelme a topiknak!!!
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
Nézted a Suzuki jeles alkotásomat?
Amennyiben még nem, nézzed meg, mert csomót szenvedtem vele!!!
oooliver:
Csengőhangra az internet korlátlan tárház (kiindulásipont: Google), háttérképekre már nem annyira, de ha gondolod, linkelsz nekem egy képet, én meg átkonvertálom a telcsid kijelzőjére. Játék ügyben sajnos nem tudok segíteni.
Itt ragadnám meg az alkalmat, h. közöljem ismét beállítottam e-mail értesítést a topikra, lehetőség szerint kerüljük az offtopik hsz.-okat!!! Köszi!!!
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
-
-
-
Természetesen tisztában v.ok a dolog jogi vonzatával, ezért kezdtem úgy a topikot, ahogy...
Nem pénzszerzési szándékkal indítottam, csupán szeretek ilyesmikkel szöszmötölni (kép/hang szerkesztés) és mivel sokan vannak, akik nem kedvelik a csengőhangokkal/képekkel való bíbelődést, nekik nyújtanék segítséget...
Amennyiben további kérdés/kérés volna, e-mail címem az adataimnál ill. az első hsz.-ban. -
Mintát?
Nem szolgálhatok ilyenekkel (nem MP3-képes a telcsim, amit meg ToBeY-nak készítettem, letöröltem már), max. képeket tudok mutatni -Bővebben: link. -
Ez a topik egy próba.
Próba, mert fogalmam sincs, nem ütközik-e alapelvekbe... Amennyiben igen, zárható.
Próba, mert fogalmam sincs, mekkora (lesz) rá az igény...
A Sony Ericsson K700i topikban ToBeY fórumtársnak készítettem MP3-csengőhangot egy zenéből -kivágtam az általa kért részt. Most ezt dobnám fel itt, mindenkinek -természetesen ingyen.
A lényeg. ''Hozott'' anyagból dolgoznék, tehát ti egy linket küldtök nekem az anyaghoz (esetleg magát a feldolgozandó képet/hangot), amit szerkeszthetek. MP3 esetén megmondjátok, mi kell a számból, háttérkép esetén megmondjátok mekkora felbontásban, a képnek melyik része kell, a kész anyagot pedig feltöltöm a tar.hu-s oldalamra.
Mail címem az adataimnál, nagyobb (>2 MB) dolgoknak: viktor0610(kukac)gmail(pont)com.
Akkor hajrá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- Gumi és felni topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest