Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Találtam egy nagyon hasonlót.
attisx: Jó lett a kép.
-
Ricardo
titán
Most jelenleg az "új" Nokiás téma füves háttérképét vadászom. konkrétan ezt.
320X240 ben nem találtam még meg.
-
attisx
addikt
Persze, hogy lehet: Cell Green 480x800
-
Ricardo
titán
Engem a SE clarity háttérképek érdekelnének, de 320x240 ben.
Fekete és a fehér is. Tudja valaki honnan lehet leszedni
Előre is köszönöm
-
Szabi1987
aktív tag
opeles nincs??
-
attisx
addikt
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
176x220
240x320
-
JJános
addikt
válasz
Viktor0610 #140 üzenetére
Most találtam ezt a topicot, nagyon jó. Végigolvastam.
Nekem az lenne a kérésem, hogy 176x220-as méretben vw logót, ha felrakna valaki. V630i. Van egyébként, de csak a kép mintegy negyedét foglalja el. Olyan kellene, amelyik jó nagy. És 240x320 is kellene, a bátyámnak.Nokia 6234.
Én is rakok fel, hátha valakinek megtetszik.
-
attisx
addikt
válasz
Viktor0610 #142 üzenetére
Ooops... Ezeket mindig keverem.
Más tippem pedig nincs. Hacsak nem a pici repertoárrá gondolt. Sajnos ez még néhány hónapig így marad... -
-
attisx
addikt
válasz
Viktor0610 #140 üzenetére
Elvileg jók kell, hogy legyenek, csak a témák álló tájolása miatt az e65 fektetett kijelzőjén a háttérképek, az átméretezés miatt, eltorzulva jelennek meg. Sajnos, a két különböző nézethez nem lehet külön hátteret rendelni. Legalábbis nem találtam rá opciót.
-
-
attisx
addikt
válasz
Szabi1987 #136 üzenetére
Basszus, pont ma reggel gondoltam rá, hogy fel kellene hozni ezt a topikot...
No, akkor itt a link az új Nokia témás oldalamhoz: axthemes.extra.hu
-
Mr.Grincs
veterán
Van egy titkom és megosztom veletek.
Nem nagy durranás, de egy rakás pénzt meg lehet vele spórolni.
Ha már úgyis a logó és csengőhang háttérkép a téma. Vannak oldlak amik ebből óiási hasznot csinálnak én nem tömöm a tárcájukat az biztos, max ellopom ami az oldalon van, vagyis letöltöm. Nagyon egyszerű a dolog. Van egy letöltőprogramom nevén nevezve DAP Download Accelerator Plus Letöltöd ezt a progit felrakod a gépre.
Majd elmész olyan oldalakra ahol nem engedi letölteni csak belehallgatni a zenékbe pl ide:
http://www.7777.hu/index.php?prefix=KP¶m=&func=&kateg=&alkateg=&kategpic=&alkategpic=&kategcseng=&hangkateg=&kerdcseng=&teltip=&colorbgkateg=
Rámész amire szeretnél...zene, mp3, midi.
Letöltőabalak egyből felugrik, klikk here letöltés és már jön is le.
Ezt be lehet játszani, az rtl klub oldalával is, minden olyan oldalon ahol a neten lehet megnézni a dolgokat-onnan le tudod tölteni az anyagot.
Rákatintasz pl egy oldalon hogy nézni akarod a neten a videót vagy le akarod tölteni a hangot. Nem azt hozza be hogy neten nézés pufferelés, hanem egyből a letöltőablakot és strat download. Nekem így van meg szinte az összes autómánia rész.
Ezek után egy mobilhoz csak adatkábel infra vagy kékfog kell.
Aki szerint hülyeség meg bonyolult az meg pukkadjon meg, vagy ha már ezer éve tudta akkor legalább azt is tudja hogy én is tudom ezt a módszert.
Sok sikert. -
attisx
addikt
[link]
Néhány Nokia S40 téma és 240x320-as háttérkép... -
blueMerle
veterán
Sajnos ez is warez....mindenesetre nagyon jó gamek
Egyébként nem kell azonnal elriadni a fórumozástól, tapasztalat kell hozzá. Szerintem minden tapasztaltabb user segíti a másikat, menni fog ez. Ha más nem, priviben kérdezhetsz akár engem is, én is szivesen segítek ilyen dolgok eldöntésében hogy mi warez és mi nem.
[Szerkesztve] -
beni3d
aktív tag
válasz
Viktor0610 #126 üzenetére
ezt a lapot föl tehetem? szerintem nem varez ,de tele van java-val.[link]
-
beni3d
aktív tag
jó van bocsi
-
-
beni3d
aktív tag
http://impulsive.hu/index.php?
http://www.123games.dk/engindex.php
http://www.7777.hu/index.php?prefix=ST
http://www.download.com
http://freeware.lap.hu/
http://www.gamestar.hu/gmiki/menu1.htm
http://ingyen.lap.hu/
http://letoltes.lap.hu/
http://mobile.box.sk/manufacturer.php3?newsprj=alcatel
http://www.okostelo.hu/index.php?option=com_weblinks&Itemid=23
http://mobil.startlap.hu/
http://www.torzomborz.hu/explorer_web.php?cmd=Alcatel&id=OT556&dir=/Home/Hatterkepek/()21968.jpg&ref=TBZv
http://www.freeweb.hu/jucus2/ -
beni3d
aktív tag
[link]nem csak alkás cuccok
kép+video+csengő -
válasz
Zoli bácsi #120 üzenetére
-
Zoli bácsi
őstag
Empéhármas csörgések: [link] Nagyon sok, találtok kedvetekre valót. A napokban a régebbi cd-ket rakodtam, kezembe került a Carmageddon nevű játék. Belenéztem a fájlok közé, láttam egy csomó wav fájlt, megnyitva őket rábbukkantam egy-két velőtrázó női sikolyra. (Aki ismeri a játékot, nem csodálkozik ezen) Kiválasztottam a leghosszabb, legrémísztőbb sikolyt, megnyitottam a Nero wav editorral, elmentettem mp3 formátumban, és feltöltöttem a Motorolaj V360-ra. Jó mókának tűnt, senkinek sincs ilyen, gondoltam. El is feledkeztem a csengőhangomról, boltban a kosárral a kezemben jöttem-mentem az emberek közt, amikor jött egy hívás..... Mit mondjak, egy pillanatra megállt az élet, a közelemben mindenki megdermedt. Gyorsan jobbnak láttam kicserélni a csengőhangot, mielőtt mégegy hívás befut....
-
bugi69
tag
[Moderálva.
Ne ezen a fórumon tegyünk közzé ilyeneket.
Köszönöm.
Viktor0610] -
Dj Sügi
őstag
válasz
Yeti910331 #117 üzenetére
neked is hasonló jókat!!!
-
Yeti910331
aktív tag
Háttérképek, csengőhangok mobilra. Nesztek: [link]
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Viktor0610 #114 üzenetére
Akkor a mókusost nem szeretnéd megcsinálni??
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Viktor0610 #114 üzenetére
köszönöm szépen!!!
Remélem a mókushoz is megjön majd a kedved...
Meg leírhatnád hogy milyen progival csinállod és hogy! -
Dj Sügi
őstag
valaki letudná ezt nekem kicsinyíteni!![link]
176x220-ra?
[Szerkesztve] -
Dj Sügi
őstag
Nagyon megköszönném ha valaki megcsinálná ezt a mókusos képet Subarusba!!!Előre is THX!ja és ilyen telefonra kéne:sony ericsson k608i
-
CÁPA V360
csendes tag
Na tsa nem tudtok motorola v360 oldalakat (ingyeneseket persze)
: -
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #108 üzenetére
Köszönöm szépen
-
-
Ricardo
titán
Ha valaki tud Lonsdale háttérképeket 176*220 felbontásban akkor legyen olyan kedves és linkelje be.
Köszönöm. -
dni
őstag
válasz
Sirandrish #103 üzenetére
thx!
-
Sirandrish
legenda
telefonos oldal..ingyen minden.
[link] -
dni
őstag
^^
-
dni
őstag
Hali!
Valaki nem tudná megmondani h, honnan lehetne beszerezni ezt a cshangot?
[link] (Természetesen a beszéd és a robbanás nélkül) DCn már nézegettem, de ott nem negyon bukkantam rá. Vagy van olyan progi amivel meglehet a végén levő efektet csinálni az alap nokia tune hangból?
Előre is köszi -
Maad
tag
válasz
Viktor0610 #99 üzenetére
Köszi
-
Hát, ez elég nehéz, mert mostanában kezdik leszedni a netről a MIDI-zenéket, de a Google ebben is segítségedre lehet.
Vannak MIDI-keresők is, ezeket a Googlwe-ban a MIDI search kulcsszavakkal találod meg, aztán a kérdéses zenét meg ezekkel keresed.
Amennyiben használsz fájlcserélőt (LimeWare, DC, WinMX, stb...) azokkal is lehet ilyesmiket keresni. -
Maad
tag
válasz
Viktor0610 #97 üzenetére
Akkor honnan tudnék jó csengőhangokat 6020-ra?
-
Írd be a Google-ba, h. MP3 to MID és rengeteg találatot kapsz majd.
Azért nem írok konkrét linket, mert nem ér túl sokat egy ilyen átalakító. Már próbáltam, elég silány minőségű a végeredmény. -
Maad
tag
Sziasztok!
Tud valaki progit, amivel mp3-ból mid-be tudnék konvertálni?6020-hoz csengőhangokat. -
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #83 üzenetére
A második címerből csináltam egy témát SE W800/K750/D750-re letölthető innen:
[link]
Köszönöm mégegyszer a képeket. Amint csinálom a többit jelzem. -
cirmy
csendes tag
nem tudja valaki hogy hogy lehe megszüntetni k700i-n hogy ne tegyen különbséget a korlátlan és a korlátozott fájlok között? mert korlátozottat nem tudom kirakni csengőhangba. HELP ME!!!
-
Chris'o75
tag
válasz
Viktor0610 #91 üzenetére
Köszi!
-
-
-
silvergod
őstag
Sziasztok.
Kérdésem: Van 1 téglalap alakú kép,benne 1 elipszis logoval. Na most nekem csak a logo kéne.
Milyen programmal tudom kivágni,vagy szerkeszteni hogy csak az elipszis maradjon a kép keret nélkül,vagy a keretet lehet e átlátszóvá tenni??
A képet beilleszteném de fogalmam nincs hogy kell.
A választ elöre is köszönöm -
Levix3
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Hello
Nem tudtok olyan oldalt amiről a töltés ingyenes mobilra???
Sony Ericsson K300i-m van. -
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #83 üzenetére
Keresgettem én is, de nem sok használható van
Köszönöm -
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #78 üzenetére
Gondoltam összedobok egy két Magyar témát, de a torzulás mentes méretre igazítás nem az én asztalom.
Ha bedobnál egy két magyar címer, zászló, kettős kereszt.........stb képet 176x220-as méretben hálás lennék. -
cornfake
aktív tag
válasz
Viktor0610 #80 üzenetére
hhháááháháhá,1,5 eve nyuztam zolierixont,most vatottam
/wolierixxxxonra
/
de koszonom -
-
cornfake
aktív tag
válasz
Viktor0610 #78 üzenetére
aki immaron szeretne gyanezt 176*220-ban,az uj telojara
koszonom,es bocsi h megint turaztatlak -
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #70 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Volkov
senior tag
Hali!
Szupik a képek, nagyon jól mutatnak telón is
De lenne egy kérdésem, szeritnem pont ebbe a topicba illik:
Sony Ericsson-hoz van valakinek téma szerkesztője? Mert azzal a menűbe is lehetne egyéni háttérképet tenni.
Amit találtam net-en, az itt nálam nem akar menni
Ha vki nagyon unatkozik, összeüthene vmi fain kis témát w800-ra
legjobban az öszi út a fák között tetszik, és menne is a telóhoz agy abból csinált téma -
KrAt
veterán
Ha nem nagy kérés, tudnál nekem csinálni egy PH!-s logót vagy vmi PH!-s cuccot háttárképnek? Moto v360, 176x220.
Előre is nagy nagy köszönet: Atesz -
-
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #68 üzenetére
Nekem sok-sok természetkép kellene meg jó sok klasszikus zene a GX25-ömre.Tesó
-
-
Ricardo
titán
Nagyon sokat vadásztam Rotweiler-es képekre de nem igazán találtam a megfelelő méretben (176 X 220) K750 re kellene , mert témát akarok szerkeszteni belőlük.
Előre is köszönöm a segítséget. -
cornfake
aktív tag
válasz
Viktor0610 #65 üzenetére
annyira porog a ph,hogy mire frissitettem mar el is tunt,es en kerek elnezest.,
szal valami kek propellert,hivatalos felirattal
128*128-ban -
UP!!!
(Inspired by Pompi) -
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor0610 #63 üzenetére
Köszi már találtam 240*320-akat, ezeket arányosan tudom kicsinyíteni
-
válasz
Motion_Blur #62 üzenetére
Ilyet ugyan nem tudok, de ha belinkeled a kívánt képet, megcsinálom neked ilyen felbontásban.
-
Motion_Blur
félisten
Sziasztok!
Nem tudtok olyan oldalt, ahol 132*176-os képek vannak? -
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #60 üzenetére
ÁÁÁ Viktor KIRÁLY VAGY
Köszi szépen
-
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #58 üzenetére
Készítenél nekem egy jó kis ébresztőnek való hangot
? Kerestem valami ''Jó reggelt'' féle hangot,de nem találtam
Míly csodás volna reggel a Te alkotásodra ébredni...
RULZZZ a topik -
Ez üzleti titok...
Ahogy egy másik topikban olvastam (X-COM-tól v. moonmantől), ha elmondanám, meg kellene öljelek...
Na jó, elárulom mégis (ígérem, nem találsz majd lófejet az ágyadben), a ''csoda'' neve Adobe Photoshop 8...
A Suzukissal az a baj, h. az egyszínű (ilyen logót találtam a neten)...
(Mod2: Pedig ezzel többet szenvedtem...)Mod:
Örülök, h. van értelme a topiknak!!!
[Szerkesztve] -
g@ben2
csendes tag
válasz
Viktor0610 #55 üzenetére
ez tök jó lett. a suzukik nem tetszik annyira, de ez télleg baro. mivel csinálod ezeket?
-
-
g@ben2
csendes tag
Mi nem működik? nálam midivel ment.. és megnéztem mp3-al is. www.csengohangok.hu vagy www.7777.hu temp. internet filesbe menti le. nem az all user mappába, hanem a sajátba, amilyen felhasználónévvel bejelentkeztél. méghozzá *.midi és *.mp3 néven. vagy mondd meg, melyik kell, és kiszedem. de mondd, h mi a gond
és megoldjuk.
-
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
Feldobnád a g mailes címed? Valami nem klafa
-
g@ben2
csendes tag
válasz
Viktor0610 #47 üzenetére
Viktor, egy Skodás ősmókust még tudnál csinálni? utána befogom a szám, eskü!
-
-
Happy Jr.
tag
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
jó neked
-
-
g@ben2
csendes tag
ha nagyon ráérsz: sok magyar fizetős csengőhang-zeneletöltős oldalon meg tudod hallgatni a zenéket, de letölteni nem engedi gépre. namost, ezek mennek a temponary internet files-ba. ide kiterjezstés nélkül kerülnek, csak dátum szerint rákeresel meghallgatás után az adott mappákban, és lenn is vannak. én midivel próbáltam ezt, szerintem true tone is működik. szerintem ezt az üzenetet majd törölni kéne...
[Szerkesztve] -
mp3-as csnegőhangokat korlátlan számban honnan lehet letölteni?
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
A napokban küldeni akartam egy 6mb-os fájlt,de nem sikerült fogadnod
-
g@ben2
csendes tag
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
miután feltöltötted, rá 10 percre már a telefonomon volt
köszi
-
Nézted a Suzuki jeles alkotásomat?
Amennyiben még nem, nézzed meg, mert csomót szenvedtem vele!!!
oooliver:
Csengőhangra az internet korlátlan tárház (kiindulásipont: Google), háttérképekre már nem annyira, de ha gondolod, linkelsz nekem egy képet, én meg átkonvertálom a telcsid kijelzőjére. Játék ügyben sajnos nem tudok segíteni.
Itt ragadnám meg az alkalmat, h. közöljem ismét beállítottam e-mail értesítést a topikra, lehetőség szerint kerüljük az offtopik hsz.-okat!!! Köszi!!!
[Szerkesztve] -
oooliver
csendes tag
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
Na xeva Viktor a kérdésem az volt,hogy a panasonic VS3-ra hol lehet ingyen letölteni dolgokat? mert a panasonicbox-rol nem lehet,mert azt irja ki,hogy menjek a Live-ra e-mailt irj Köszi oooliver
-
-
-
oooliver
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Xasztok nem tudjátok,hogy a gyászba lehet letölteni a panasonicboxrol nem fogok a live-rol pénzért bog??
-
Pompi
nagyúr
Lehet, hogy nem az igazi, most hirtelen ennyit tudtam tenni
176x220 (K750i)
Bővebben: link -
Pompi
nagyúr
És egy kis hackelés után az olasz autók szerelmeseinek
Szóljatok ha valamelyik kép más méretre kellene.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
VW fanoknak 128x160-as méretben:
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
látom,nemcsak én használom az emiles értesítést.
-
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #23 üzenetére
Viktor
! az 1-est mentem is le.!
-
-
Balinov
titán
kompenzálandó,hogy előbb kérdeztem,mint körbenéztem itt egy shareware utility ''célszoftver Bővebben: link
hogy mekkora loller vagyok, irfranview-ben van resize opsün is.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
Köszönöm szépen! Bár,Pompi,nem kéne nekemtámadni at once...de peace.és köszi még1x.
-
Pompi
nagyúr
Linkeljük a képeket, vagy jöhetnek ide rendesen? Végülis nem nagy képekről van ugye szó általában, bár a 240x340 és a 352x416-os korszak beköszöntével azért nőnek majd a háttérkép méretek is
de akkor majd lehet thumbnailokat betenni.
Szóval ha nem baj akkor én most berakom, aztán ha zavar akkor majd linkesítem egy moderátorral.
Itt van pár Golf 5 kép találomra. Sajnos az autós képek leginkább horizontálisak, ezért a 128x160-as képet egyikkel se sikerült kitöltenem, de így legalább jók a 128x128-as telókra is
[Szerkesztve] -
-
Pompi
nagyúr
Nem értem miért olyan nagy probléma egy háttérkép ''legyártása''.
Azt gondolom, hogy mivel ez egy hw+sw fórum, mindenki rendelkezik legalább alap dolgokkal a számítástechnika terén. Rengeteg free szoftver van amivel kicsinyíteni, kivágni lehet képeket.
Ettől függetlenül én is szívvesen bedobok ide lekicsinített képeket, mert kb. 1 perc alatt össze lehet hozni, ha megvan a forrás kép.
Válasz Golfot:
Bővebben: link -
Balinov
titán
Sziasztok, 3-as,4-es,5-ös Golf háttérképeket keresnék Samsung V200-as telóra.
128x160 pixel felbontásban.
Ha lenne valakinek 1pár, várom szeretettel az adataimnál szereplő e-mailcímre.
Köszönettel.
Balinov -
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
Én meg arra kérném meg az embereket hogy csak jogtiszta anyagokat linkeljenek (a többit mailbe).
-
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Tudom,te rendes ember vagy
(de komolyan!)
-
Természetesen tisztában v.ok a dolog jogi vonzatával, ezért kezdtem úgy a topikot, ahogy...
Nem pénzszerzési szándékkal indítottam, csupán szeretek ilyesmikkel szöszmötölni (kép/hang szerkesztés) és mivel sokan vannak, akik nem kedvelik a csengőhangokkal/képekkel való bíbelődést, nekik nyújtanék segítséget...
Amennyiben további kérdés/kérés volna, e-mail címem az adataimnál ill. az első hsz.-ban. -
Digital
addikt
válasz
parandroid #5 üzenetére
Valóban így korrekt a dolog
,lásd Eminem példáját a napokban
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Amennyiben nem jogvédett anyagokból készíted a csengőhangokat, felőlem mehet ez a része is. De van egy olyan érzésem, hogy nem erről volt szó.
Sajnos a szerzői jogi törvények elég szigorúak ilyen szempontból (lásd az egész vagy részletek reprodukálásának joga fenntartva kitételt a figyelmeztetésekben), és jobb a békesség alapon inkább ezt a részét hagyjuk. Ha persze más (nem jogvédett) hanganyagot szeretnétek mp3-ba konvertálni (kakaskukorékolás, békabrekegés, IFA önindítója -20 fokban, Trifon 100-as készülék csengése), azt nyugodtan csináljátok. De senki ne kérje, hogy az aktuális slágerlista élén szereplő dal refrénjét küldje el neki valaki.
Kivettem a címből az mp3 szót, ha így nem vállalod a csengőhangok készítését, akkor maradjunk a háttereknél.
Köszönöm a megértést,
p -
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Mp3-ból kivágni részletet? Ez egyszerü,még a Nero-val is meg lehet csinálni
Talán valami profibb módon készíted őket?
-
Mintát?
Nem szolgálhatok ilyenekkel (nem MP3-képes a telcsim, amit meg ToBeY-nak készítettem, letöröltem már), max. képeket tudok mutatni -Bővebben: link. -
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Dobnál pár mintát? Címem az adataimnál!
-
Ez a topik egy próba.
Próba, mert fogalmam sincs, nem ütközik-e alapelvekbe... Amennyiben igen, zárható.
Próba, mert fogalmam sincs, mekkora (lesz) rá az igény...
A Sony Ericsson K700i topikban ToBeY fórumtársnak készítettem MP3-csengőhangot egy zenéből -kivágtam az általa kért részt. Most ezt dobnám fel itt, mindenkinek -természetesen ingyen.
A lényeg. ''Hozott'' anyagból dolgoznék, tehát ti egy linket küldtök nekem az anyaghoz (esetleg magát a feldolgozandó képet/hangot), amit szerkeszthetek. MP3 esetén megmondjátok, mi kell a számból, háttérkép esetén megmondjátok mekkora felbontásban, a képnek melyik része kell, a kész anyagot pedig feltöltöm a tar.hu-s oldalamra.
Mail címem az adataimnál, nagyobb (>2 MB) dolgoknak: viktor0610(kukac)gmail(pont)com.
Akkor hajrá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest