Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
no, gondoltam benézek, hátha találok vmi véleményt könyvről, érdekelt hogy csak én találtam olyan sz*r lezárásnak mint mondjuk egy mátrix 3 ha filmvilághoz akarom hasonlítani...
Rowling nagyon elcseszte sztem, mindent a kis meglévő kitalált dolgokból akart megoldani és ez bizony a 4es könyv óta tart. Azóta gyakorlatilg semmi újat nem tudott felmutatni. Tolkienhoz hasonlóan azzal kezdte hogy szépen felépített egy külön világot és ennek a világnak a kis mozzanatait elcsípni, az tette élvezetessé az olvasást. Az ötödik könyv óta ilyen nincs, csak magyarázza mi merre meddig hogyan, a 7es meg mint egy rossz amerikai akciófilm, tele sablonjelenetekkel és rossz fele formált karakterekkel, sablon párbeszédekkel és illogikus következtetésekkel, túl gyors eseménymenettel - gyak arról, hogy melyik helyszínen hol mit cisnáltak a szereplők, ír vagy egyenként 30-40 odlalt, de arról hogy mi történt a végén, a végkifejletet gyak 20 perc alatt lerendezi. Felesleges irtja ki a sorozat több karakterét, az utolsó 3 áldozatnak gyakorlatilag semmi semmi de értelme nem volt.
Én nagyon nagyot csalódtam, de az mondjuk már a 6os könyvel kezdődött, az 5ösen még a várva vért nagy titok jól eladható volt, a 6os tipikusan egy újabb rókabőr, átvezető epizód, a 7es meg a tendencia szerű sz*r befejezés.....váhh, nem ér enynit az egész
aslusszpoén persze az egészben hogy az eszményi gonoszt, akinek a negatív imázsát 6 kötetben építgette hogy ilyen olyan szörnyűségekre képes, egy 2 mondatos párbajjal lerendezi....no comment
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Egér probléma
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest