Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
REAL WORLD
tag
MIKOR LESZ HETEDIK???
Most olvastam el...
Jó volt (nagyon), de azért várom a magyart is. Szerintem nagyon jó a fordítás! A film annyira nem jött be, ezért csak 100-szor láttam...
De a könyvek tényleg jobbak!!!
A hatodikról most nem írnék semmit, mert aki spoilert akar, az talál máshol, aki meg nem akar, az is el tudja olvasni a hozzászólásomat.
Csak annyit mondanék, hogy voltak kicsit laposabb részei, de a vége jó volt és most várom a hetediket. (Ez az én véleményem, de lehet, hogy a magyar fordításban az egész izgibb lesz, ugyanis még nincs felsőfokúm és néha kénytelen voltam szótárazni is.)
Valahol már láttam 5490 Ft-ért is, de én 6e-ért vettem. Egyébként letölthető a netről, de az nem az igazi! Én szeretem a könyvet könyv formájában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- Napelem
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest