- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shuffle house, pop, eurohouse, europop zenére? Neee...
Maradjatok inkább akkor a hardstyle-nál, ha már shuffle-t táncoltok.
D-Block & S-te-Fan, Frontliner, Ivan Carsten, Zany, Tuneboy, Noisecontrollers, Headhunterz, The Pitcher akik így hirtelen eszembe jutnak, ha Hardstyle-ról van szó.
Az electro, dance, house, pop műfajokat véleményem szerint nem szabadna összekötni a shuffle-lel. -
Jump-tek ízelítő:
Citric - Density (Demoniak Remix)
Dr. Rude vs. Qatja S - Clean N' Crunchy
Chicago Zone - Adagio For Strings
Noise Machine - Out Of Range (part 1)
Jön majd egy rövid Hardstyle lista is, csak össze kell mazsoláznom.
Úgy érzem elfér a két stílus egymás mellett, akár ki is egészíthetik egymást. Hardcore már -ahogy látszik- nem fér be ide, de annak meg is van a topikja. Ott is jártam...
-
Nem, ilyenhez sajnos nem adom a "nevem". Mostában csak a komolyabb Hardstyle (Noisecontrollers, Killer Clown, D-Block & S-te-Fan, A-lusion, The KGBs) trackek és a mainstream Hardcore (Angerfist, State Of Emergency, Kasparov, Dione, Promo, Triax, Evil Activities), a Jump-ot hanyagolom.
Komolyodom, a techtonik túl... Szóval maradjon meg a fiataloknak. Belehallgattam pár számba, de abszolút nem nyert.
#13: Én meg Rap, Hip-Hop és RnB világból csöppentem ebbe. Az előtt pedig Trance, House és Dance zenéket hallgattam.
-
Mint zenei műfaj rajongó csatlakoznék én is a topikhoz. Figyelni fogok, hátha feltűnik pár jó arc, akikkel a zenéről lehet csevegni.
A tánc részéhez annyira nem tudok mit hozzátenni. Nem túl nehéz elsajátítani, de én nem fogok ennyit ugrálni (öregszem...).Hardstyle, mainstream Hardcore, Jumpstyle, ezeket szoktam rendszeresen hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest