-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
Első körben mérd le, mekkora a grilled mélysége, mert ha 20-25cm, akkor további gond, hogy nem fogja a kő egészét átmelegiteni, és egyenetlenül fog sülni az alja,
Másik kérdés, ezt rakhatod-e faszenes grillre, vagy csak lávakövesre, mint ahogy a képen is szerepel,
Láveköves végig egyenletesen tudja melegiteni, relativ közelről, faszenes grillnél, pedig egy idő után, csak a parázs fogja melegiteni, amivel szerintem 250 fokot is nehéz lesz elérni, ha pedig akkor rakod rá, amikor "leég" a faszén, akkor szerintem a köved fog annyira felmelegedni, hogy az alja lehet odaég, a teteje pedig félkész lesz.
-
Madoc
veterán
A forgató lapát kis felületű, kerek lapát. Alányúlva forgatni és kivenni lehet vele a megsült pizzát. A vető az nagy az egész pizza ráfér. Van aki azon is feltétezi a tésztát én át szoltam húzni rá a feltétezett tésztát és úgy "bevetni" a sütőbe.
Attól a nyitott grillsütőtől még a benti elektromos sütő is jobb a pizzakővel. A grillben felül nem fog sülni csak alulról. (szerintem)
-
IntelKiller7
veterán
A faval nem igazan tudsz alanyulni, ha mar feltetezve van, mert tul vastag. Ha lapaton feltetezel akkor mondegy. Max esztetikai szempont van ilyenkor, hogy a fa egy par vetes utan elkezd megegni a nagy ho miatt, a fem meg nyilvan nem.
Majdnem mondhatni, hogy orokos mint a nyomorusag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest