- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
Szia Jeti1!
Megnéztem a paramétereit az általad kiírt "versenyzőknek".
Jómagam egy Logitech Z-3e tulajdonosa vagyok, de nem vagyok Logitech majmoló (ez az első Logitech cuccom)A Creative I-Trigue L3800 és az Altec Lansing FX6021 szerintem szóba sem jöhet, ha kedveled a jó zenei mély hangokat.
Közismert dolog, hogy a kis felületű mély hangszóróval nem lehet extrém mély hangokat előállítani.
A Creative és az Altec mély sugárzóiban relatíve pici (6.5"-os) hangszórók vannak, ellenben a Logitech 20cm-es mély nyomójával, ami már valós hangnyomást tud produkálni az alsó (mély) tartományban. Teljesítményben is több mint a másik két versenyző és THX minősítésű, amitől tudom nem kell hasra esni, de azért ez a 2.1-es rendszer megkapta a másik kettő nem.Szóval én biztos a Z-2300-at venném, ha tehetném.
Kis szobába, viszont a Z-2300 lehet, hogy sok lenne a teljesítménye miattDe, mások is már biztos írták, ha teheted akkor meg kell hallgatni, hogy neked melyiknek a hangzása felel meg jobban. Esetleg olvass még értékeléseket a rendszerekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mobil flották
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő