Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

válasz shalafi66 #214 üzenetére

Az érzékenységről: az MNC hszekre írt paraméterek továbbra sem vehetők készpénznek, többnyire elég messze vannak a valóságtól.

A lényeg, hogy nem sokban tér el egy 70/110W-os videoton hangfalba illő 25cm-es videoton hangszóró érzékenységétől egy 25cm-es Eclipse 1. Én egy napot ezzel töltöttem el. Kivettem a dobozból az MNC, és beletettem a vidit. Aztán vissza. Nem tudtam dűlőre jutni melyiket hagyjam benne. aztán úgy döntöttem az MNC marad, mert jobban bírta a terhelést. Ennyi.
    Tudom hogy az MNC a leggagyibb márka. A SAL-al lehet egy szinten. De azért picit túl van szerintem hájpolva az, hogy szar. szar, persze hogy szar. Voltak már jobb hangszóróim, meg hangfalaim is. Garry (hangfal, 300W-os, 76000HUF volt darabja), Pioneer (autóban), Sony, kis hangfalam, meg egy csomó Videoton, Orion, még Sanyo is. Az biztos, hogy a Garry, és a pioneer az csúcs volt. A Garry-nek adtam 10W-ot, és szét akart esni a kocsma, ahol buliztunk, a Pioneer, meg nah. Jók voltak. Sajnos ez már régen volt. Nincs píz, ennyiből kell gazdáélkodni.

Új hozzászólás Aktív témák