- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Aktív témák
-
kutga
félisten
UP!
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Tudom nem új a játék, meg hogy van már Halo topik, oda is írtam, de ezt talán többen észreveszik.
Feltelepítettem a gámét WinXP Blade Edition rendszerre, a konfigom Sempron 2800+, Abit NF7 alaplap, 1 GB RAM, GeFORCE 6600GT videókari. A problémám az, hogy a játék bizonyos időközönként kilép winbe hibaüzenettel (exception-->gathering exception data - bár aztán nem ír ki semmit hiába várok). Próbáltam feltenni ptchet, megmaradt a hiba, frissítettem vidikártyadrivert (most 84.21-es van, próbáltam újabbat és korábbit is) de hasztalan. Végiglapoztam a Halo topicot, mondták lőjjem ki a Refreshlockot, az sem segített, és igazából senkinél nem fordult még elő pont ez a probléma.
Szóval akinek van vmi kreatív ötlete, kérem ossza meg velem...anno csak gyengébb konfigon volt szerencsém a játékhoz, jó lenne megint végigtolni. 
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Feltelepítettem a gámét WinXP Blade Edition rendszerre, a konfigom Sempron 2800+, Abit NF7 alaplap, 1 GB RAM, GeFORCE 6600GT videókari. A problémám az, hogy a játék bizonyos időközönként kilép winbe hibaüzenettel (exception-->gathering exception data - bár aztán nem ír ki semmit hiába várok). Próbáltam feltenni ptchet, megmaradt a hiba, frissítettem vidikártyadrivert (most 84.21-es van, próbáltam újabbat és korábbit is) de hasztalan. Végiglapoztam a Halo topicot, mondták lőjjem ki a Refreshlockot, az sem segített, és igazából senkinél nem fordult még elő pont ez a probléma.