- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Nagy bemutatóra készül az Oppo
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
-
CocooN-z
őstag
Nekem valahogy nem akar összejönni, de a chat viszont hibátlanul megy nálam, azt teszteltem!
-
CocooN-z
őstag
-
Medvelászló
senior tag
-
CocooN-z
őstag
Igen lehet fejjel lefelé repülni van valami trükkje,néztem a ju tyúkon ott el is magyarázzák angolul hogy kell de nem nagyon értem.
Link it plz!
-
Medvelászló
senior tag
Igen lehet fejjel lefelé repülni van valami trükkje,néztem a ju tyúkon ott el is magyarázzák angolul hogy kell de nem nagyon értem.
-
CocooN-z
őstag
Okés,köszi előre is a Helpet!

nm! Sajnos nem volt még idő a saját gépemen ezt letesztelni!
Viszont biztos h van mód a fejjel lefelé repülésre? Sztem nem, és csak a 2. részben is csak az irány szaltókat lehetett véghez vinni nem? Fent vannak a game-k úgyhogy tudom csekkolni. -
Medvelászló
senior tag
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
Él még a topik?
Lenne egy olyan gondom hogy 64 bites winfos7 alatt nem látom a szöveget amít írok ill.írnak multipléjerben.
Jaah..és hogy lehet Banshee-vel fejjel lefelé repülni?Figyelem a topikot
, Vagy ma este, vagy a hétvégén meg tudom írni neked, mert le tudom tesztelni!! -
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Él még a topik?
Lenne egy olyan gondom hogy 64 bites winfos7 alatt nem látom a szöveget amít írok ill.írnak multipléjerben.
Jaah..és hogy lehet Banshee-vel fejjel lefelé repülni? -
CocooN-z
őstag
A játék engineje 666 FPS-es korláttal rendelkezik

-
CocooN-z
őstag
Ha valakinek kedve támadna egy kis HALO: CE hez, jó ha tudja a következőket előtte:
-Win 7, 64bit-en hibátlanul fut
-1.09 patch nem árt a ma már általánosnak számító widescreen monitorok végett (1.07 is tudja már)
ezáltal én a következő felbontásban tolom 16:10 en: 1680*1050@60hz + 16X AA, nehogy már recés legyen
-Sajnos mivel nem támogatja a game natívban a widescreent a FOV default értéke úgy hat mintha zoomolva játszanánk. Erre is van megoldás, de ez third-party program, eredetiségre nem tudom hogy hat, de teljesen más élmény vele gamelni
Képek magukért beszélnek, melyek persze egyhelyben készültek:Bármi kérdés volna, természetesen tudok segíteni, csak gondoltam akit érdekel és szeretné kicsit modernebben újra végig tolni eme fantasztikus game-t akkor ne 4:3@fov70-el szenvedjen szerencsétlen.
ui: Halo 2-t is szeretném hasonlóképp, nem tudom ott van e FOV-mod de ott nem is annyira szörnyű a helyzet
Üdv: Z

Vicc kedvéért futtattam timedemot

16X AA val:
3600MHz, 1024MB, 896M nVidia Unknown (DeviceID=0x05e2) Driver=9.18.13.697 Shader=3.0
C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Halo\halo.exe -vidmode 1680,1050,60 -timedemo (Version=1.0.9.620)
Frames=4700
Total Time=21.91s
Average frame rate=214.49fps
Below 5fps= 8% (time) 0% (frames) (1.855s spent in 4 frames)
Below 10fps= 8% (time) 0% (frames)
Below 15fps= 9% (time) 0% (frames)
Below 20fps= 9% (time) 0% (frames)
Below 25fps= 10% (time) 0% (frames)
Below 30fps= 10% (time) 0% (frames)
Below 40fps= 10% (time) 0% (frames)
Below 50fps= 10% (time) 0% (frames)
Below 60fps= 11% (time) 0% (frames)
###Sound Options###
Hardware Acceleration= No
Sound Quality= High
Environmental Sound= No
Sound Variety= High
###Video Options###
Resolution= 1680 x 1050
Refresh rate= 59 Hz
Framerate throttle= No Vsync
Specular= Yes
Shadows= Yes
Decals= Yes
Particles= Off
Texture Quality= HighAA nélkül:

3600MHz, 1024MB, 896M nVidia Unknown (DeviceID=0x05e2) Driver=9.18.13.697 Shader=3.0
C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Halo\halo.exe -vidmode 1680,1050,60 -timedemo (Version=1.0.9.620)
Frames=4700
Total Time=17.35s
Average frame rate=270.86fps
Below 5fps= 8% (time) 0% (frames) (1.462s spent in 4 frames)
Below 10fps= 8% (time) 0% (frames)
Below 15fps= 8% (time) 0% (frames)
Below 20fps= 9% (time) 0% (frames)
Below 25fps= 9% (time) 0% (frames)
Below 30fps= 10% (time) 0% (frames)
Below 40fps= 10% (time) 0% (frames)
Below 50fps= 10% (time) 0% (frames)
Below 60fps= 10% (time) 0% (frames)
###Sound Options###
Hardware Acceleration= No
Sound Quality= High
Environmental Sound= No
Sound Variety= High
###Video Options###
Resolution= 1680 x 1050
Refresh rate= 59 Hz
Framerate throttle= No Vsync
Specular= Yes
Shadows= Yes
Decals= Yes
Particles= Off
Texture Quality= High -
CocooN-z
őstag
Ha valakinek kedve támadna egy kis HALO: CE hez, jó ha tudja a következőket előtte:
-Win 7, 64bit-en hibátlanul fut
-1.09 patch nem árt a ma már általánosnak számító widescreen monitorok végett (1.07 is tudja már)
ezáltal én a következő felbontásban tolom 16:10 en: 1680*1050@60hz + 16X AA, nehogy már recés legyen
-Sajnos mivel nem támogatja a game natívban a widescreent a FOV default értéke úgy hat mintha zoomolva játszanánk. Erre is van megoldás, de ez third-party program, eredetiségre nem tudom hogy hat, de teljesen más élmény vele gamelni
Képek magukért beszélnek, melyek persze egyhelyben készültek:Bármi kérdés volna, természetesen tudok segíteni, csak gondoltam akit érdekel és szeretné kicsit modernebben újra végig tolni eme fantasztikus game-t akkor ne 4:3@fov70-el szenvedjen szerencsétlen.
ui: Halo 2-t is szeretném hasonlóképp, nem tudom ott van e FOV-mod de ott nem is annyira szörnyű a helyzet
Üdv: Z

-
mmdms
addikt
Nekem összevissza szaggat, ha balhé van, nincs meg a 20 fps se. WTF?

próbáltam már minden kompatibilitási módban, de nem jó. valami régi VGA illesztőt próbáljak vagy valami tipp? -
Viktor77
titán
-
Toto27
csendes tag
Helo!
nem tudna nekem segíteni valaki abban, hogy: Haloban a játékban megnyomom a T-t vagy akármelyik betűt amelyikkel chat-elni lehet és nem tudok írni....kijön a konzol, ahol írhatok de bármit nyomok nem írja...másik pedig hogy nem látom kik csatlakoznak a szerverhez amin vagyok és nem ír ki semmit, hogy ki ölt meg kit meg én kit öltem meg....ez igy gondolom összefüggő az egész...
aki tudna nekem segíteni kérem írjon.....
(toto27@freemail.hu-email+msn egyben! )
köszönöm! -
Bári
tag
Tudom, hogy undorító dolog a kóddal történő túljutás a pályákon, de most mégis a segítségeteket kérém.
Őszintén szólva az FPS-ek annyira nem érdekeltek sosem, de a Halo-t a története kedvéért végigvinném. Namost erre csak 2 hetem van. Mivel nem akarnék ittt rostokolni a gép előtt, megmondaná, valaki, hogyan lehet bekapcsolni a játékban a detahless_playert? Beírtam a ''-console -devmode'' kiegészítést és a konzol le is jön a játékban. de ha beütöm, hogy ''cheat_deathless_player 1'' (szóköz nélkül is) kiírja, hogy: ''the requested function cannot be executed now'' és nem történik semmi. Mit kellene tennem?
A története nagyon jó, ezért érdekel a játék. -
csizzah
aktív tag
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Feltelepítettem a gámét WinXP Blade Edition rendszerre, a konfigom Sempron 2800+, Abit NF7 alaplap, 1 GB RAM, GeFORCE 6600GT videókari. A problémám az, hogy a játék bizonyos időközönként kilép winbe hibaüzenettel (exception-->gathering exception data - bár aztán nem ír ki semmit hiába várok). Próbáltam feltenni patchet, megmaradt a hiba, frissítettem vidikártyadrivert (most 84.21-es van, próbáltam újabbat és korábbit is) de hasztalan. Megpróbáltam kilőni a Refreshlockot, az sem segített, és igazából senkinél nem fordult még elő pont ez a probléma. Szóval akinek van vmi kreatív ötlete, kérem ossza meg velem...anno csak gyengébb konfigon volt szerencsém a játékhoz, jó lenne megint végigtolni. SEGÍTSÉG!
-
kutga
félisten
Feltelepítettem egy régebbi (71.XX verziószámú) ForceWaret, de még mindig szarakodik a játék. Esetleg aki most tolja, árulja már el mitől lehet? Én továbbra is videókártya driverre gondolok, de lehet valami más probléma áll fent...

-
kutga
félisten
Üdv!
Kilép a progi, gathering exception data üzenettel, aztán csak várok és várok, és nem történik semmi. Anno igaz, lassú volt, de legalább nem lépett ki bizonyos időközönként.
-
Archer
őstag
Sziasztok!
Látom nem új a legutolsó post, mégis írok. Nosztalgiából feltelepítettem otthon a Halot, mert annak idején csak gyengébb konfigon volt szerencsém végigtolni. A jelenlegi konfigurácó AMD Sempron 2800+, Abit NF7, 1 GB RAM, GeForce 6600 GT videókártya. Szvsz ilyen konfigon már békésen el kell(ene) hogy fusson a játék, a helyzet viszont sajnos az, hogy eléggé akadozik és nem értem miért. A nagyobb probléma pedig, hogy időnként hibaüzenettel egyszerűen kilép. Talán ha régebbi videókártya drivert pakolok fel, az esetleg orvosolhatja a problémát (a legújabb ForceWare van fent)? Vagy valami mással lehet a probléma?
Ha valaki tud mondani valami használhatót, kérem jelezze! A segítséget előre is köszönöm! 
Így van megírva/átírva a játék. Anno én is tök mindegy milyen gépen próbáltam, baromira lelassult lövöldözésnél, vagy ha sokan voltak a pályán. A hibaüzenetre nem lehet mit mondani amíg le nem írod, hogy mit ír ki(valószínűleg még útána sem).
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Látom nem új a legutolsó post, mégis írok. Nosztalgiából feltelepítettem otthon a Halot, mert annak idején csak gyengébb konfigon volt szerencsém végigtolni. A jelenlegi konfigurácó AMD Sempron 2800+, Abit NF7, 1 GB RAM, GeForce 6600 GT videókártya. Szvsz ilyen konfigon már békésen el kell(ene) hogy fusson a játék, a helyzet viszont sajnos az, hogy eléggé akadozik és nem értem miért. A nagyobb probléma pedig, hogy időnként hibaüzenettel egyszerűen kilép. Talán ha régebbi videókártya drivert pakolok fel, az esetleg orvosolhatja a problémát (a legújabb ForceWare van fent)? Vagy valami mással lehet a probléma?
Ha valaki tud mondani valami használhatót, kérem jelezze! A segítséget előre is köszönöm! 
-
föccer
nagyúr
FElhozom egy kicsit ezt a topikot, mert szerintem megérdemli

Szóval:
Halo.
Xbox.
Vasárnap ha minden igaz havernál felvesszük hogy híró-fokon cooperative play-ben hogyan zúzunk a MasterChiff-el.
Amint fel tudom valahová tölteni a videjót, meg a készített ScreenShot-okat, akkor ide ralom a linket.
Van rá esetleg érdeklődő, vagy ne is foglalkozzam ilyesmivel?
ps: Valaki írhatna egy free oldalt ahová huzamosabb ideig fel lehetne pakolni azt a pár száz megás videót....
Thx.
üdv.: föccerTévedtem

Nem heroik fokon nyomtuk, hanem legendarin
Legközelebb hét végén megyek át hozzá, felkarcoljuk a filme(ke)t dvd-re, letömörítem avi-ba, oszt nyomom fel velehova
-
Wolverine
félisten
Én is nagyon várom már, és tuti nem késik annyit, év végére meglesz
.
De van néhány módosítás, ami nem tetszik: nincs életerő. Micsoda baromság, mert ugye így nem kell azzal szenvednie a playernek, hogy visszabattyog az otthagyott packért (annyit azért nem kellett ezzel az 1-ben sem vacakolni, én legalábbis Legendaryn sem mentem vissza sokáig), és MC szíve sem dobog, ha ramatyul áll.
Aztán, van duplafegyver, a gyengébbekből, de csak addig, amíg gránátot nem akarsz dobni, mert akkor logikusan az egyiket elejted. Ez szép és jó, de kb. minden ellenfélcsoportba kell egy gránát, akkor meg minek a dupla fegyver? Kék lett a Jackalok pajzsa, egyszerűen randa.
A pisztoly utódja, a zoomos puska ismét aránytalanul erős, Eliten kívül egyből öl fejes esetén. A valódi pisztoly meg kb. használhatatlan lett. Az új Covenenat ellen, a Brute nekem nem szimpatikus, viszont az elitek még jobban ki lettek dolgozva, én már az egyben is imádtam. Több hátrányt nem találtam, jöhetne már...
Látom, hogy régi post, de megjegyezném: a Halo2 Vista only game lesz, XP-n nem fog indulni...
Így lehet, hogy mire megjelenik, már az Xboxosok végig is tolták a Halo3-at... 
-
föccer
nagyúr
FElhozom egy kicsit ezt a topikot, mert szerintem megérdemli

Szóval:
Halo.
Xbox.
Vasárnap ha minden igaz havernál felvesszük hogy híró-fokon cooperative play-ben hogyan zúzunk a MasterChiff-el.
Amint fel tudom valahová tölteni a videjót, meg a készített ScreenShot-okat, akkor ide ralom a linket.
Van rá esetleg érdeklődő, vagy ne is foglalkozzam ilyesmivel?
ps: Valaki írhatna egy free oldalt ahová huzamosabb ideig fel lehetne pakolni azt a pár száz megás videót....
Thx.
üdv.: föccer -
Bernard
csendes tag
Van valakinek kedve interneten játszani?
Jó lenne kipróbálni úgy a játékot hogy csapatba próbáljuk megszerezni pl a zászlót és nem egyedül magányosankóválygok
Pl ma este??? -
Lord Sipix
csendes tag
Én 4szer is végig játszottam, és szerintem ez a legjobb játék a világon, pont az előbb játszottam végig 4szer
-
Lord Sipix
csendes tag
IIIGEEEN!!!
VÉGRE A MULTIT IS SIKERÜLT KIPRÓBÁLNOM TEGNAP ESTE!!!

De az kár hogy nem láttam magyar szervert
Én az All Seeing Eye-al néztem.Valaki játszott már rajtam kívül neten?
Nincs kedve valakinek szervert csinálni?
Én koleszos vagyok de hétvégén ráérek egy kis hentre!
Aki még nem próbálta neten az próbálja ki mert nagyon jó!
Nekem nagyon bejött!CSÖVI!
2 kérdés: -Te a Halo-ról beszélsz?
-Ha igen, eredetiben van meg, vagy ''lopott'' verzio?
-
Lord Sipix
csendes tag
Helló mindenkinek!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy nem tud e valaki a Halo-hoz kódokat (amit én keresek az épp a Banshee kód, remélem van olyan), egyépként már sokszor végignyomtam, kiakarom próbálni kóddal is.
-
Fred23
nagyúr
Ezek nem bugok !
Csak nem akarták a fejlesztők,hogy maximálisan beleéljük magunkat a játékba -még megártana az egészségünknek.
-
Apophis
őstag
Az nem BUG, hogy az elite zuhan 50 métert aztán vígan lődöz rám, miközben simán megáll a szinte 100%-os lejtőn?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg MI-bug, hogy ha elite mellé vágod a gránátot, beleugrik a szakadékba?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fred23
nagyúr
Ajj,ma akkora bugot találtam a Halo-ban ! Ha Warthoggal belemész a vízbe úgy derékig,s kiszállsz -neked semmi bajod.De ha leküldöd a géppuskás katonát,hogy cseréljetek helyet,neki annyi !
Nálatok is ez van ?
fecoh :esetleg nincs kedved újból eljutni addig ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fecoh
csendes tag
Valaki nme tud a Halo-hoz elmentett mentéseket ? Én még régebben játszottam vele és nagyon sokáig eljutottam,egy bolygóra szálltam le,mikor a központi komputert kiiktattam és sikeresen elmenekűltem az idegenek elől.
Ha valaki tud ebben segíteni megköszönném,mert nincsenek meg a mentéseim
-
Lamair
aktív tag
-
Apophis
őstag
-
Lamair
aktív tag
elárulná valaki hogy van e a haloban cooperativ mod, ha van hogy lehet azt aktiválni hogy LAN-on egymas mellett tudjunk írtani ne egymást kelljen lőni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN Apple Watch SE 2 Midnight -2 ÉV GARANCIA - MS4906, 100% AKKSI
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5505
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia 100% akkumulátor Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 100% Akkumulátor (126 ciklus) 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így lehet, hogy mire megjelenik, már az Xboxosok végig is tolták a Halo3-at...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)