- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Én olvastam anno a Vantec-ekről, de nem voltam tőle hanyattesve, meg a tesztelők se. Ennek eredményeképpen maradtam egy Zalman 400b-nél, ami be is vált. Itt a bolhán is van Treborn, aki olcsóért árul Zalmanokat, csak ki kell várni a sorod asszem, ami nem feltétlenül csak 1 hetet jelent.... Azért megéri benézni a topicjába, mert lehet, hogy már gyorsult az ügymenet.
ui: Ilyen procit hol lehet kapni? Nekem is kell egy ilyen még úgy is, hogy Prescott! :D
P4 3.2GHz Prescott /800 FSB, 1024MB cache/
[Szerkesztve] -
Maksifül
senior tag
Még valamilyen állásfoglalás?
-
Maksifül
senior tag
-
Csokika
tag
A holapon nincsen rajta...
Amúgy, ismered a mondást! ''az Enermax a tápok Bentley-e''
Nézz be Gianni topicjába, van Enermax tápja, azt hiszem az jó lesz neked egy ideig! -
Maksifül
senior tag
Ismeri valaki a VANTECH VAN-370B, VAN-420B, VAN-470B típusú tápokat?
Használ valaki ilyet? Vélemény?
Kategóriában hova tehető a VANTEC, mint táp? Úgy értem minőségben mennyire jó, megbízható, csendes? -
Csokika
tag
Tápot csak használtan venék (persze ha valami cégtől nem kapom vissza a teljes árát, és számla kell :) ) itt a PH!-n, mivel jóval olcsóbban megkapod! Minőségileg, esztétikailag meg semmi különbség...
Ha márkát és teljesítményt kérdezel, akkor a sorrend: Enermax, Zalman, Chieftec, Vantec, 400-450W-os kivitelben! (a márkát az dönti el, hogy éppenmelyiket áruljá használtan :) )
[Szerkesztve] -
Maksifül
senior tag
Nos...
Bár végigolvastam ezer hozzászólást a tápokkal kapcsolatban, de még nem jutottam dűlőre...
A kérdésem a következő lenne: Milyen tápot érdemes betenni az alábbi konfigba?
HÁZ: Chieftec Da-01BLD /nagy, kék torony/
CPU: P4 3.2GHz Prescott /800 FSB, 1024MB cache/
CPU COOLER: Zalman CNPS7000A CU
ALAPLAP: Gigabyte GA-8IKXR /szerver alaplap/
Winchester: Maxtor 120GB PATA /2db/
VGA: ATI 9800PRO
SOUND: Audigy Player 2
A lényeg az, hogy igencsak megbízható legyen, és az sem árt ha csendes...
Mindjárt mondhattok hozzá boltokat, ahol megvehetem, és hozzávetőleges, vagy pontos árakat...
IGENCSAK SÜRGŐS LENNE!!!
Köszi
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest