Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jazz

veterán

válasz dunc #1353 üzenetére

Tovább ugrándozol, bemész ahova belehet, és még bekapcsolsz több ilyen sugarat is, aztán menekvés.

Én meg megosztanék valamit, mert nem értem....: Most toltam végig ep1-2-őt, és értetlenül állok. HL1 best of. HL2 elmegy de felejtős. Na most ezek az epizódok...mindenki odáig van meg dícséri, biztos bennem van a hiba, de ep1-nél már alig vártam hogy vége legyen a szenvedésnek. Borzasztó zárt Arcad jellegű játék. Zúzás is alig van benne (24 golyót vihetsz max. magaddal magnumba pl. :F), történet szokásos semmitmondó körmondatokban beszélő üres tartalommal bíró zagyvaság, amiből továbbra is semmi nem derül ki. De leginkább a játékmenet meg a pálya felépítés, mintha egy folyómederben irányítanának. Iszonyat rövid és egyszerű. Vagy idegesítő kapcsoló keresgélés. Játék atom statikus, se lámpák nem lőhetők ki se semmi. Ajót rendszertin egy textúra. Mindenhonnak kövek meg fél méteres átugorhatatlan akadályok állják az utunkat. Fegyverek szórása olyan hogy olyan nincs is, és sokat nem is érnek. Célozni nem igazán kell. Most ez egy ilyen Arcade kaland játék vagy mi? Nem szapulni akarom csak tökre csalódott vagyok, és kíváncsi vagyok hogy csak én látom e így.

Azt is leírom mi kellett volna szerintem: értelmes csavaros érdekes történet ahol valódi infókkal leszünk gazdagabbak, és a legbrutálisabb logikus feladvány ne abból álljon hogy A kapcsolót B-hez csatlakoztatom, 1000x ekkora szabadság és mozgástér a játékban, 100x ennyi ellenfél, sokkal pontosabb CS szintű célzás és hatékonyabb fegyverek. Statikus környezet lecserélése. Környezeti tárgyak bővítése a jelenlegi helyett: bögre, ásó, szék, láda, monitor...és mind tök egyforma. Röhej. A Source motort ki és kéne használni. ep2-ben leglább felnyomható a textúra de még így is sok helyen olyan a minősége mint 10 évvel ezelőtt. Egyetelen egy jó dolgot láttam amit igényesen megrajzoltak, az pedig a rakéta hajtóműve. Az egész játékot így kellett volna lemodellezni. És a graviton puska poligon számát fellehetne vinni 10-ről 500-ra, végül is 90%-ban ne azt a szögletes csúnyaságot nézzed. Ezt még a leggagyibb kártya is elbírja.

Nem értem. Tudom hogy csak egy kiegészítés, de nem hiszem hogy csak ennyire voltak képesek.
    Jó azért ennyire azért nem rossz. Alex, a kooperáció vele, az Ai, ezek nagyon jók. De sok helyen hülyét kaptam. Pl. ep1: mikor a városlakókat kell kimenekíteni és 4 fős csoportokban rángatod végig őket át ugyan azon a pálya szakaszon, vagy 10 fordulóval.

Új hozzászólás Aktív témák