- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Határozottan azt mondani: nincs semmi, ez ugyanolyan, valódi, kézzelfogható bizonyítékok nélküli hit, mint azt állítani hogy van. A helyzet az, hogy a választ nem tudja biztosra senki, csak aki már frankón meghalt, róka fogta csuka ez kérem.
Ha valakinek az agyi folymatai leálltak (de még újraéleszthető), az miért nem eléggé halott? Szvsz az ilyen ember teljesen ''átért'', akkor is ha a sejtjei fizikailag még nem kezdtek el károsodni. Másrészt, (bár nem ástam bele magam az irodalomba) ha jól tudom, a halálközeli élmények közt akadt jópár olyan, ami nem magyarázható agyi folyamatokkal mert racionálisan nem történhetett volna meg.
Én azt mondom, nem sok értelme van ezen vitatkozni, mindenki meglátja majd maga. Még az is lehet, hogy mindenki azt kapja majd amit szeretne: te a semmit, kymco meg az Ítéletet. :D
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iqos cigaretta
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest