- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz Coccolino_O #69150 üzenetére
Igazad lehet. Valóban keveset iszom. Próbálok akkor azon is emelni. Köszi!
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Zola007
veterán
válasz Rivaul #69149 üzenetére
ne haragudj, hogy beleszólok, de ebben a helyzetben inkább az edzésre szánt időt is töltsd alvással, mert a családod fogja a kárát látni
majd ha rendeződtek a dolgok, lement a teher nagyja, gyerekek bölcsibe/óvodába/iskolába kerültek, akkor majd kipattintod magadMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
őstag
válasz Zola007 #69146 üzenetére
Rendben akkor most dobjam ki?
Elővakartam az egy évvel ezelőtti dobozokat is, azokban még több cucc van a papír szerint Ha azt kibírtam naponta 90napon át, akkor ezt a kicsivel kevesebb dózisokat lefelezve, igaz 180napon át de átvészelem?
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Rivaul
addikt
válasz Zola007 #69152 üzenetére
Nem haragszom. Valóban ez lenne az ésszerű. Annyi a baj hogy ha nem edzek akkor azonnal elkezdek fogyni. Világ életemben ilyen voltam hiába a töménytelen kaja vagy pihenés. Most meg a melót nem bírnám vízisiklóként és az a 1,5 óra amit elvesz az edzés amúgy se alvással menne sztem. A természetem amúgy sem egyszerű, így legalább kiadom a feszültséget a teremben. Hála az égnek nem vagyok az a fajta aki nehezen fejlődik. Xar kaja és no pihenés mellett is megy a dolog. Persze ha minden stimmelne akkor biztos még jobb lenne de ilyen téren nem panaszkodom. Most többet nyerek az edzéssel mint nélküle. Ettől függetlenül köszönöm a jótanácsot
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz Woodslave #69157 üzenetére
Felesegemmel most varjuk a 3. Gyerkocot ami barmikor johet. A ket nagyobb lanyom sulis es oket en intezem most. Mellette a melom este 10-tol hajnal 4-ig tart. Utana go gilda. Mindemellett felujitjuk a hazat amit sajat kezzel csinalok. +dednagyszulo is velunk el aki szinten gondoskodasra szorul...
Ijk
B+Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Tulku
veterán
válasz Rivaul #69160 üzenetére
Szerintem hetente 1x menj edzeni a felszabaduló időt alvással töltsd...ez nem vicc...10 éven belül testileg-lelkileg kikészülsz.
Mell-hátra-lábra 2 a többire 1 gyakorlat és spuri aludni....
Most írok vmi baromságnak hatót: még az is előfordulhat hogy a jelenlegi verziónál zsírosodni fogsz így védekezik a szervezet...az biztos hogy komoly fizikális kontraindikációk várhatók hamarosan, ez a görcs kutyapöcse azokhoz képest....
-
Tulku
veterán
válasz deniro2 #69120 üzenetére
Azért ha beleugathatok...
A gondolkodással nincs baj hiszen ez a napi életvitel, fenntartás szempontjából nélkülözhetetlen...de nem keverendő össze az agyalással...itt Ijk-kel értek egyet...az agyalás minden cselekvés halála.
Tkp rá kell jönnünk hogy nincsenek mindenki számára kulcsként kezelhető klisék, csak hosszú ideig tartó önmegfigyelés, tapasztalás és az ebből adódó ösztönös rutin kialakulása...nem ördöngősség ez csak el kell engedni azt a merev ragaszkodást ami a lottó ötös mint minden folyamatra ráhúzható terminus technicus formájában jelen van egyes emberlények minden napjaiban folyamatosan...
-
Rivaul
addikt
Köszönöm. Meglátom mit bírok és ha észreveszem a baljós jeleket akkor megfogadom a tanácsod. Jelenleg a szellemi fáradtságon kívül nincs bajom (kivéve a néha görcsölés) de figyelek.
-
Zola007
veterán
válasz Rivaul #69163 üzenetére
Az a gond, hogy későn vagy egyáltalán nem fogod észrevenni a baljós jeleket.
Az idegrendszeri és mentális kimerültség*** nem úgy szokott kezdődni, hogy bazinagy piros felkiáltójelek kezdenek kinőni a földből.
Nem veszed észre hogy belecsúszol egy árokba, a környezeted ameddig tud toleráns lesz, de segíteni nem fognak, mert ők sem kezelik helyén a dolgokat. Illetve idővel belehúzod őket is a sajátos kedélyállapotoddal. Kizárólag azok az emberek maradnak objektívek, akikkel ritkán találkozol vagy felületes a viszonyod (munkakapcsolat, közvetett ismerős, orvos). Ha szerencséd van, akkor van köztük valaki aki elég tökös hozzá és a szemedre is fogja hányni a valóságot.***(Volt már benne részem, nem kérnék repetát semmi pénzért.Minden összejött és egyébként is változó a stressztűrésem, majd 1 év volt mire helyrejöttem)
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
-
Zola007
veterán
igen, a legtöbb normál testalkatú type2-es ennek "köszönheti"
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
FIREBLADE78
addikt
Sárgaborsófőzelék nagyon szemét kaja?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #69171 üzenetére
Nem hiszem, ha proteinporba is teszik.
Amugy szerintem nem, az hogy mennyire jó vagy rossz attól függ mivel van kirántva meg ilyesmi max.
De nem hiszem ezen sok múlik, ha nem minden nap ezt eszel.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
deniro2
senior tag
Persze, hogy az, hiszen tudjuk: csakacsirkerizs...
Beltartalmi értékeket meg ne nézd -
Rivaul
addikt
válasz Zola007 #69166 üzenetére
Értem és tudom is hogy igazad van. Nagyon magas a tűréshatárom ilyen téren. Elvileg már csak rövid ideig kell elviselnem ezt az állapotot. A feleségem hála az égnek nagyon őszinte ilyen szempontból. Teljesen egyet értek veletek kivéve Bá-val és Ijk-el.
Nekik meg... Sry. Szeretni nem kell. Pls ban Bár semmi rossz szándék nem volt bennem eddig sem így a negatív reakció hát. Mind1. Ez van
A fórum olvasgatás meg 2 dolog közti időtöltés pár percre illetve telórol történik.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
nem, csak tudni kell megcsinálni
Velem anno az iskolai menzán megutáltatták, azóta nem bírok ránézni. Minden sz.rt megeszek, de arra nem visz rá a lélek, pedig állítólag lehet nagyon finomra is főzniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Nightmare
senior tag
Belefér a napi kalória limitbe? Ha igen, edd ha nem, akkor ne. Ha tojást vagy sajtot eszel hozzá nagyon jól kiegészül az aminosav profil.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
_NCT
őstag
Csak nekem furcsa hogy nagy része amerikai?
-
Zola007
veterán
én máshogy közelítem meg a dolgot:
Csak nekem NEM furcsa hogy nagy része amerikai?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz shteer #69184 üzenetére
ja meg a vitamintól túl egészségesek lesznek az emberek, oszt a mocskos gyógyszerlobbi ezt nem engedi, mert ha senki nem lesz beteg, akkor tönkremennek
meg a ginzengtől meg tributól kanos emberek se jók
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz shteer #69189 üzenetére
és mi lenne?
kimennénk Kínába és mindenki "hozna magával még egy embert"Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
FIREBLADE78
addikt
Mezei főzelék ez, nincs kedvem csinálni köretet, rizst meg már utálom és mindig veszek egy nagy adag köretet ilyen kifőzdébe. Lesnek is, hogy ez mindig csak köretet vesz 😊
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #69193 üzenetére
mitől félsz, mi történik a fizikumoddal, ha eszel egy főzeléket
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Koppanyvezer
tag
Azért óvatosan... én múltkor voltam haverral egy koncerten, ami miatt sajna kimaradt egy kaja és a koncert végén valami nagy reccsenést hallok... a bal bicepszem volt az... részleges szakadás.
Steamen: xxxpaulxxx
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok