- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
tippelget itt mindenki, ne correskedjetek már
majd ő megmondja mennyi vót a zannyiinkább azt mondjátok meg, otthonra milyen súlyzókészletet érdemes venni. "Hazavittem" a váll-has edzést, mert az nem fér bele a hétbe, hogy negyedszer is lemenjek a terembe egy héten.
Ilyen van most:[link] de az agyf@sz kerülget az állandó szét-össze csavargatástól, ha súlyt akarok módosítani.
Tescoban láttam rugósan záródót, de az elég gagyinak tűnt, ha szétpereg, akkor annyi a konyhakőnek.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Zola007
veterán
válasz Rivaul #69453 üzenetére
árban lenne vagy 200 egy normális készlet. Annyira nem megy jól.
A nagyobb gond, hogy panellakás és már így is alig férünk el benne.
Rugósból hol találni normálisat?
Neten néztem, de minden webshopban csak a csavaros van.
Valami jobb minőségű kellene, mert anno ezt is 1 óráig sikáltam, mert tiszta sorja, festék és gépzsír volt gyárilag.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
őstag
válasz Zola007 #69454 üzenetére
Ha van ismerős, érdemes leesztergáltatni mert amit most csinálnak az egy vicc. Pár éve induláskor amit vettem rudakat azok még nagyjából tuti, klasszul lecsiszolva lekerekítve, anyát megpörgetem szinte végigmegy az egész meneten...
Az újabbak egy hulladék, úgy ahogy a gép elvágta, semmi utómunka, rá a króm és heló kész életveszély. Anya se pörög végig rajtuk, mert fos a menet francia rúd aszimmetrikusan meghajtva stb...
Se gépet se padot nem akarok venni már, inkább szopok hetekig a tervezéssel aztán legyártatom mint hogy jön valami utána napokig hegesztek bele ezt+azt hogy normális legyen.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Zola007
veterán
válasz SchumiBácsi #69456 üzenetére
nem tudok gyártatni, legalábbis olcsón nem
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz BÁ Nutrition #69461 üzenetére
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #69461 üzenetére
annyiért inkább szerelek
35.000-ért egy pár 10 kilós, 50-ért 2x15 elég borsosMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
python1
veterán
Ma mell-vádli vót,atta.
Fekvenyomás ment 100kilóba + a két karom súlya.
Már vagy 25-éve nem nyomtam ennyivel. -
Rivaul
addikt
válasz Woodslave #69467 üzenetére
Nekem is volt sok mindenem. Jó az ha van otthon. Legalább lehet mire teregetni Ha meg van a bérlet akkor tudom hogy le kell mennem ha már megvettem, és ha lent vagyok akkor meg megy minden magától. Csak visz az érzés.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
őstag
válasz Zola007 #69457 üzenetére
Akkor marad a használt piac. Esetleg ha beesik egy új, mindenképp legyen a közelben csiszolóalkalmatosság...
Én majd ha meglesz a nagy gép az összes fos rúd végét lecsiszolom 45fokba és átfestem a menet végét. A nagy rudak menetét meg lefelezem, mert kb. 5kilós tárcsákra van tervezve - abból is felmenne rá a maximum súly... van 20kilós tárcsám is, azokból meg közel fél tonna... de annyival sose nyomok max. hidraulikus rásegítésselIDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Zola007 #69426 üzenetére
Én hogyan guggoljak szabadon szabályosan,ha akaratlanul is bal lábam elmozdul egyik irányba,mert beteg a térdecske ? Igaz fájni már nem szokott,de ha keretben guggolok,akkor annyira nem "mozog"
De lehet,hogy csak balfasz vok és nem tudok guggolni szabadonMacbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
python1
veterán
válasz FIREBLADE78 #69472 üzenetére
Akkor guggolj keretben.csak törekedj arra,hogy szabályosan végezd a gyakorlatot.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz python1 #69476 üzenetére
Igazából szabályosnak érzem a szabadsúlyosat is,csak ugye nem szép látvány ha a tükörbe nézem. Hátam homorú stb. Most arra kaptam rá,hogy először lábtoló,aztán valami hajllító és utána jön a keretes guggolás és így kevesebb súllyal megy,de adja. Elölguggolást kellene megtanulnom,de próbáltam és bal vállam nem bírja el még a üres rudat sem,egyszerűen iszonyat fáj Egyik terembe volt gép,de itt a putriban sajnos nincs
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
python1
veterán
válasz FIREBLADE78 #69477 üzenetére
Én a guggolást tenném az elejére. Én mondjuk guggolásban elég erős voltam mindig szerencsére.
Mindenképpen be kell melegítened nagyobb súly előtt,ha meg előtte kifárasztod nem lesz hatékony a guggolásod. Én először A ruddal guggolok kb 15-öt,majd 2db 10kg-os tárcsát teszek fel és azzal 2x10-et,aztán goooo. De úgy járok el mint a fekvenyomásnál,hogy a végére heti 1x csúcsra megpakolom. -
python1
veterán
válasz FIREBLADE78 #69480 üzenetére
Nekem az valamiféle "előleg,inspiráció" a következő erőszintre lépésem előtt. Volt olyan ismerősöm aki folyamatosan mindig ugyanakkora a súllyal nyomott mondván,hogy nagyobb nem megy neki. Aztán segítettem neki csúcsokat nyomni,azóta jó 30-40 kilóval többeket nyom. Szóval néha kell stresszelni az izomzatot,természetesen
melegállapotban,és segítővel,edzőtársal![ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
válasz FIREBLADE78 #69482 üzenetére
Persze nem rossz az!
Egyébbként is azért mindenkinek van teljesítőképessége,de azért néha kell feszegetni a határokat.
Pl:én még 2-hónappal ezelőtt 70kg-mal szériáztam fekvenyomásban csúcsban meg 90kg,mostani felállás 85kg-mal megy a szériázás csúcsban meg 100kg. De alkalmazom a többi izomcsolportnál is ezt a metodikát.[ Szerkesztve ]
-
hunoxo
csendes tag
Ma reggel,mielőtt kiálltam a garázsból,guggoltam egy 6-ost (súly nélkül),gondoltam hétfő van húzzuk meg már az elején.
-
Nightmare
senior tag
Jesszus atyám. Nem is értem ezen mit nem lehet érteni.
Nah, Woodnak nem írok, mert nincs mit.
Zola: : ha nem mondanád is tudom ezt. Ez az amit kértem már, nem vagyok kezdő, nem kell annak kezelni. Mindjárt gondoltam, hogy nem fog a 1 tonnáig emelni a súlyt. Tudom mi a progresszió. Csak kiváncsi lennék, Te hogyan képzeled el az egészet, mert én csak így tudom. Begyakorolni a mozdulatot, és szépen fokozatosan emelni hetente a súlyt.
Ijk: Te, figyejj' má'. Ezen mit nem értesz? Saját súly, az Nálad mit jelent? Fogod magad, és leguggolsz 6X. És +16 kg megintcsak? Ajajj...nehéz dolog, fogom a francia rudat (ez kényelmesebb) és ráteszek 10 kg-ot, mert a rúd maga 6. És voilá, 16 kg. El sem hiszem, hogy ezen mit nem lehet érteni.
És úgy általában kérdezem a kedves fórumtársakat (főleg Ijk-t), hogy kellett volna elkezdenem a guggolást? Mert ennél jobban nem tudtam hozzá fogni. Így is 2 napig ( már nem) volt izomlázam. Tehát ez is sok volt. Szépen lassan emelem a terhelést, heti 2 kilóval, osztán megy ameddig megy. Érdekes, mindenki meg van rökönyödve, hogy ennyivel kezdem a guggolást. De ugyanakkor azt sem hiszik el sokan, hogy 90 kg-mal 3-at "pattintok" a mellemen fekvenyomáskor. Mert ezt sem hiszi el senki, hogy szabályosan megy. Sőt, a múlt héten már 4 ment. Remélem ma kimegy az 5. Ha sok azt se hiszi el senki, ha kevés, kiröhögtök (illetve csak 1 ember, a mester). Hát Nektek nem lehet jót akarni? Akkor baszódjatok meg.
(#69484) hunoxo Zsibbadj el guggolás közben.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
brownus
veterán
kellemes hatefőt mindenkinek! take care! -
LLam
senior tag
válasz Nightmare #69485 üzenetére
fukk akkor ezt benéztem (én mondtam hogy 80-nal guggoltál)
a kérdésedre válaszolva: úgy kezded ahogy akarod a lényeg h elkezdted, ha a lábedzést a topik miatt iktattad be az életedbe és benne is marad már megérte, topik zárható
én még nem találkoztam ilyen megfogalmazással hogy saját testsúly+ akármennyi. a saját testsúlyos gyakorlatoknál nem szokás kiírni h a saját testemmel végeztem a gyakorlatot, ha meg súlyt raksz már magadra akkor csak azt szokták leírni (esetedben): 16 kg-mal guggoltam.
Stay hungry!
-
Nightmare
senior tag
válasz hunoxo #69488 üzenetére
Ezt én így mondanám: leszarom a lábazást, mert nem érdekel.
De ha komolyan gondolom hogy kinézzek valahogy, akkor el kell kezdenem. Egyrészt. Másrészt felhúzásnál érzem, hogy a leggyengébb láncszem.
(#69489) LLam : azért írtam, hogy saját súllyal. Valahol el kell kezdeni...
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
deniro2
senior tag
válasz Nightmare #69485 üzenetére
Azért saját súllyal ne 6-okat guggolj, mert az ugyanaz, mintha semmit sem csinálnál. 20-25 még a csajoknak is megy. 5x20 kezdésnek elmegy, aztán úgy pakold fel a súlyokat, hogy a súly x ismétlés mindig picit meghaladja ezt. Tehát 20x64=1280, 16 kilóval ez legyen 17 (1360).
Bár, ha figyelembe vesszük, hogy saját súlynál nem a teljes súlyodat mozgatod, 16 kilóval elég lehet 14-15 is.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz hunoxo #69491 üzenetére
Az a nem szerencséd, hogy még elolvastam, mielőtt módosítottad volna.
Kicsit átmentél személyeskedésbe, meg sértő hangnembe, de le van szarva. Fel sem veszem. Különösebben nem érdekel, ha ilyen stílusban írsz, pláne pont ebben a témában.
Várom az okfejtésed, hogy miként kellett volna elkezdenem a lábedzést? Rögtön aláállni 50-60-70 kilónak, oszt 1 hétig nem tudni járni? Na, annak lenne ám értelme...ha ettől izomlázam van ( mert miért ne lenne), ha ez jóval több volt, mint amit megszoktak a lábizmaim, akkor mit kéne csinálni? Tudod, egy régi testépítő könyvben olvastam: a testet nem lehet erőszakkal rávenni semmire. Sokkal célravezetőbb az óvatos lökdösés, lassú unszolás. Már lassan megszokom itt, hogy tökmindegy mit csinál az ember, mindig jön valaki és megmondja a tutit.
(#69492) deniro2 : inkább kezdek alulról, minthogy szenvedjek. Mindenhez ( ehhez is) hozzá kell szokni. Úgy gondolom, amit csinálok, járható út. Márcsak azért is, mert nincs guggoló állványom otthon, így egy idő után ki kell találnom valamit...
Még egy idézet a könyvből: csak annyit tegyen a rúdra, amit a következő alkalommal felül tud múlni.
[ Szerkesztve ]
-
hunoxo
csendes tag
válasz Nightmare #69493 üzenetére
Neked azért van ennyi vitád,mert értelmi képességeid korlátozottak.Nem arról van szó,hogy hogyan kellet volna először edzened,hanem,hogy milyen nagyon okosan leszartad eddig (nagy büszkén hangoztatva).
Innentől kiszállok a "vitából",mert bizonyos alapfeltételek nem adottak.
-
Nightmare
senior tag
válasz hunoxo #69494 üzenetére
Neked azért van ennyi vitád,mert értelmi képességeid korlátozottak. <--- Ahha. Már ezt is tudom.
Az meg, hogy mit miért csinálok, maradjon az én dolgom. Soha nem hangoztattam büszkén, hogy nem lábazok. Kérdeztétek, elmondtam. És pont. Más sem lábazik(nem mintha ez mentség lenne), de hadd ne magyarázkodjak mit miért teszek
És ne személyeskedj, az Ijk privilégiuma.
(#69495) deniro2: egyelőre így megy. A lehetőséget korlátozottak, de 1 évig biztos tudok lábazni.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
-
Zola007
veterán
ortopédiai rehabhoz szólnék hozzá.
Általános iskolában balesetem után 1 hónappal rehabilitációs időszakban orvos leguggoltatott próbaképpen.
És?
És úgy maradtam.
Nem tudtam felállni. Nem éreztem a lábam, nem tudtam irányítani az izmot. Krva erősen koncentráltam, de meg se mozdult.
És ez ment még jó ideig, nem egy fasza élmény, kívánom mindenkinek, hogy egyszer érezze úgy magát fiatalon mint egy 80 éves hadirokkant. Akkor majd átértékeli a keménykedést és a mások lenézését, meg az "csajok guggolnak ennyivel dolgot" Písz.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest