- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
-
Balupapa
senior tag
válasz God Vazzeg #32251 üzenetére
ezt mar nem hiszem el, ilyen nincs
ugye csak megjácccák?_-=*WheelWhores*=-_
-
kolosanyi
veterán
Nos köztes nap volt ma, hát elmentem a betervezett kettlebellre, hiba volt. A derekam megint kurvára fáj, de abbahagytam, mikor éreztem, hogy baj lesz (pedig csak 16-ossal nyomtam direkt, nem a szokásos 32-essel). Asszem az MR vizsgálatig nem terhelem a derekam (október 12). Inkább keresek egy uszodát, vagy nyomok egy gerinctornát, laza szobaijait, esetleg elmegyek jógázni...
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
Az ilyenekről mindig az a gyökér jut eszembe a mostani teremben, aki az álló vádlira feltol beton arccal, jó hangosan, vagy ~140 kilót, hogy aztán csuklyából meg igazából mindenhonnan tolja. Persze a vádliját keresni kell, hogy hova bújt.
-
hrvp
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #32244 üzenetére
Lénárd Lajos, akinek csirkére alig van pénze nem naturál? Belőle pont nem nézem ki, hogy komoly kúrákat toljon.
-
Balupapa
senior tag
-
Dexar007
veterán
válasz Balupapa #32261 üzenetére
Első találat:
,,szia ha kerülöd azsíros kajákat talán nem zsírosocc betöle anyyira de vizetugyanugy hozz ! én egész edzésen nemittam vizet de ugyis vizesledtem de talán nemanyyiramintahogy kellettvolna jelentös tömegjött fel de 3 hétmulva leisment de rőbe nagyonmegdobot és megis maradt!! "
A gyerekről egy kép.: [link]Give me your cum,bull!
-
Lipton
őstag
válasz God Vazzeg #32256 üzenetére
Nehéz elhinni, hogy valaki ezt komolyan csinálja - jöt röhögtem amúgy rajta
-
penene
őstag
Egyik legjobb, amikor a faszi a lehúzót evezőnek használta.
De mindegyik király. A dugómozdulat is jó, gondolom azt akarta fejleszteni súllyal.Jópofa, hogy mindig próbálják rejteni a kamerát (gondolom, mintha smsezne).
-
Kidus
őstag
Kerdeseim vannak
Aki kirohog, arra atkot mondok es rarohasztom az osszes befottjetElegge osszevissza valtozik a munkarendem mostansag, van hogy 16 orat bent vagyok, van hogy delutan, maskor ejjel, mult heten pl. kozelebe sem kerultem annak, hogy normalisan kajaljak.
Ennek fenyeben gondoltam besegitek kis feherjevel.
Turkaltam foleg a GNC oldalan eleg sokat, es talaltam 1-2 jot, de miutan eddig nem nagyon kellett kiegeszites, nem vagyok tul jartas a temaban, regen is csak 1 sima egyszeru gnc proteinem volt es azt sem vittem tulzasba.
Ezt talaltam, szeretnem az okosokat kerdezni, hogy nekem ez jo lehet-e.
Meg edzes elottre ezt neztem, de az is lehet, hogy az "en szintemen" kar belem, vagy noknek minek....Kernek tanacsokat
Assuming Control
-
N.Ferry
senior tag
Köszönöm a linket!
Rengeteg gyakorlatot lestem el innen,most már biztos nagyon izmos leszek!Külön tetszik,hogy megmutatják sok gyakorlat helyes kivitelezését,pl. fekvenyomás,lábtoló,ezek szerint eddig nagyon szarul csináltam...
Walking Dead
-
tatabánya
senior tag
nos most elkezdtem nézni ezt a videot: [link] , de szerintem rajta senki se nevetne akár mit is csinál
-
Kidus
őstag
válasz tatabánya #32273 üzenetére
Mehh... lofarkas habcsok...
Komolyan nem ertem miert akar valaki ilyen lenni.
Persze tudom hosszu evek munkaja meg ez az elete meg verseny meg kemenyen megdolgozott erte stb ( meg a tobbi sallang ami ilyenkor illik es tenyleg le a kalappal hogy ennyire elkotelezett ) en meg egy utolso kotsog vagyok de akkor is nagyon nem tetszik, egeszsegestol meg biztosan jo messze vanFejebe meg belecsuszva az a bohoc sapka hat...
Na megyek ranezek a hutore, biztos azert vagyok ilyen kis goreny mert mar orak ota nem ettem...
Assuming Control
-
Tulku
veterán
válasz tatabánya #32273 üzenetére
Az egyetlen BB akitől kiver a veríték...sajnálom, ha valakit megbántok, de engem valami taszít a póktól.
Bár Dani (Tóth) látta tán a New York pro-n civilben és szerinte akkora mint egy háztető...nekem akkor sem "gyere be"ps: és nem attól mert kémia van benne...minden versenyzőben van, aki az ellenkezőjét állítja az hazudik...
-
Kidus
őstag
Megrendeltem vegre a cuccokat, beszivatott az online rendszer, kb egy oras szarakodas utan sem sikerult eljutni a checkout-ig ugyhogy felhivtam oket, 15% off es bocsanat
Maskor is igy teszek szerintemKoszi a segitseget/valaszokat!
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Itt ha rendelni akarsz azonnal felveszik a telefont es egybol valaszolnak a mailre.
Ezert aztan ha problemad van akkor hazudsz hogy rendelni akarsz es aztan elkuldod oket a p*csaba, aztan pedig ha kelloen bocsanatot kertek, akkor talan rendelni is sziveskedszNajo, meg sosem jatszottam el ilyet. Van aki hajlamos ra, de en csak a gondolattal jatszok el neha mikor nagyon felbosszant egy ilyen
De az teny hogy itt egy ugyfelert 10-20% kedvezmenyek siman elfernek, a lenyeg hogy rendelj maskor is, es mindenkinek mondd el, milyen jofejek.
Ha valami nincs rendben a rendeleseddel, egy magat valamire tarto ceg azonnal korrigalja a dolgot, fuggetlenul attol hogy a csomagolo vagy a postas neni vagy a kezbesito srac vagy az idojaras hibaja volt.Assuming Control
-
_NCT
őstag
Ezért szeretek külföldről rendelni. Igaz, csak megbízható forrásból. Ruhákat is onnan rendelek, 1-2 ezerért nagyon jókat kapok, itthon max a kínaiban lévő sz*rt kapom meg, de még ott is drágább. Múltkor külföldi ügyintézésem hamarabb befejeződött, mint az egyik f*szrágó belföldi webshop-os reklamáció.
Ráadásul szinte centiről centrire követheted a csomagot ingyé, itthon ilyenről álmodni sem merek. Persze van itthon is, jó pénzért... Mind1 inkább ne hasonlítgassuk az országokat, csak felb*szom magam....
-
GyurosAki
tag
válasz Balupapa #32264 üzenetére
Nem értem mi a gond Minőségi száraz izmot hozott a cucc [link]
God: Ezeknek nem lehet szólni. Lelkiismeretesen odamész mert nem szeretnéd, hogy valami baja legyen vagy hogy mindenki rajta röhögjön és erre elküld a p*csába, mert őőőőőő tudja...
Megjött a csokis carnivorom, kis késéssel de emiatt postaköltség nélkül. Elég korrekt shop. Reklám Az illata olyan mint valami olcsó kakaós ostyának, de az íze kárpótol. Jól oldódik, talán túlságosan is, de lehet csak az eddigi fehérjék voltak túl krémesek. -
Dani82
senior tag
Nem tudom mit vegyek
Assault
BigBang
Attack2.0Az assault eléggé adta, de az csak No fokozó, az attackot kipróbáltam egy adagosba, nem volt rossz, Assault erősebb, de ebben kreatin is van 5g ami az edzés utáni 3g carnivor kreatinnal már jól hangzik.
A BigBanget nem próbáltam, de abban van egy kis teszto plusz kreatin, bcaa minden szirszar, viszont vegyeseket írnak rola shop builderen. -
szasanyi
félisten
Segítsetek már egy elfogadható, olcsót fehérjét választanom! Sajna most csak ~11k a keret egy (2.2kg), de nem tudok dönteni, mert kevés az infóm (tapasztalat meg 0).
Két dolog lényeges: csak innen mert helyben van és nincs plusz költség, valamint mocsok-sz@r ízű nem kell mert nem bírom letolni.
Ezt néztem (elsősorban az ár miatt ugye): HI TEC WHEY C-6 Ismeritek, tapasztalat? Esetleg más ajánlás az árkategóriában? -
N.Ferry
senior tag
Na igen,itthon meg ott próbálják meg átverni az embert,ahol csak lehet...
Öcsém kint él spanyolba,kb. fele annyiba kerül az élet(kaja,ruha) mint itthon,és 4-5x annyit keres mint itt...De hogy on is legyek: Lassan belövöm királyosra a kajámat,így 3 hónap után nagyjából megvan a normális edzésre való felkészülés/átmozgatás is.
Jöhet a kieg. csomag.
Fehérje,gluta,krea,izületvédő,C,multi,No fokozó ezek az alapok.
Kérdésem az lenne hogy van ezeken kívül újabban valami nélkülözhetetlen kieg,ami nélkül nem lesz 50-es karom?Walking Dead
-
tatabánya
senior tag
azért tegyük hozzá, hogy kint sincs kolbászból a kerítés... főleg a külföldi munkavállalóknak, legtöbbje a kulimunkát csinálja a kinti fizetésekhez képest éhbérért, persze a hazaihoz képest ez is jobb, viszont ha félre akar rakni akkor nem jár sehova, nyomja a túlórákat 12, 16 stb. és a legótvarabb helyen fog lakni... mindenkinek szíve joga eldönteni mit akar, ha csak nincs ideláncolva, de szerintem amíg tápkiegre futja nincs gond idehaza se
gyúrjatok! nekem meg marad a bicózás a gyárba
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
Trapézra edzetek külön? Valami kedvenc gyakorlat vállvonogatáson kívül?
Észre kellett vennem, hogy nagyon el van maradva, eddig mondjuk külön nem csináltam rá semmit.a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Unsign
tag
válasz Casanova* #32294 üzenetére
En most jarok az elso doboz vegenel es pozitivan tudok beszamolni. Tobbek kozott ennek is tudom be, hogy kozel 0 ch melletti dieta mellett nem gyengultem, sot kismertekben erosodtem. Eloirt adagot eleg tartani es annak ellenere irom ezt, hogy birom es szeretem a stimulansokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest