- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
válasz God Vazzeg #32540 üzenetére
A második is jó!
-
wertigo1984
őstag
válasz dReFiX #32550 üzenetére
En oda jarok, tiszta, valtozatos gepek, van rendes tusolo, normalis tulaj, jo csajok a pultnal es a teremben egyarant. Kicsit 10 felett a havi berlet, van szauna is. Reszemrol ajanlott
Palotai vagy?[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
dReFiX
senior tag
válasz wertigo1984 #32556 üzenetére
Köszi a gyors választ szerintem akkor majd kipróbálom, 5 percre lakom a pestújhelyi oldalon. És amúgy "normális" arcok járnak ?
-
törölt tag
válasz God Vazzeg #32565 üzenetére
3:59-nél Kathi Béla
-
kolosanyi
veterán
Iszonytató fizikumú emberek, remek kis videó. A zene viszont távol áll tőlem.
-
Coccolino_O
őstag
Szerintetek tanuláshoz mit érdemes szedni? Guaranát, ginkgo bilobát, vagy mit?
-
penene
őstag
válasz Coccolino_O #32570 üzenetére
Ekkora a gáz, hogy már ahhoz is szedni kell?
-
baluka26
nagyúr
Skacok, legkomplexebb-legjobb porcvédő?
Egyszerűen nem jön rendbe a kurva bordaporcom, nagyon sokat ropog, és még mindig van alkalmankénti fájdalom, főleg mozgás utána/mozgás másnapján... Még egy kört futok vele dokinál, mert azóta sem voltam, de kipróbálnék ilyet, mert a térdem is elkezdett szórakozni...kellett nekem betontalajon atletizálnom 8 évig. Yeah.
Coccolino: Amíg gingkót szedtem a lábam-kezem szinte nem is fázott, szóval a keringésre jó hatással van.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Yeffy
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
plusz extraaktívot, patikában lehet kapni
eléggé lehet érezni a hatását
vagy itt is[link][ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
hrvp
aktív tag
Meg még mehet melléjük szója lecitin. A vicc amúgy, hogy egyetemisták is kokszolnak, gyógyszertárban kapható gyógyszerekkel javítják páran a tanulási képességeiket.
-
Radnix
senior tag
Magyar gyerek a simplyshredded facebook oldalán [link].
Nagyon brutális az a váll, kicsit túlfejlett is a többihez képest, minden estre nagyon egyben van, rohadjon meg(#32575) hrvp: a koffein is doppinglistás, és még a gyógyszertárig sem kell elmenni érte, és az is elég sokat dobhat egy késő esti tanuláshoz
Coccolino_O: szerintem első körben ki kell pihenni magad teljesen, és 30-45 percenként kell 5-10 p szünet, ha meg minden kötél szakad ott a koffein, guarana az kb ugyan az.
[ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
válasz BÁ Nutrition #32574 üzenetére
ilyet nyomok én is vizsgák előtt, de a kreatin is jótékony hatással van állítólag. mindezek mellett még tudom javasolni a folyamatos készülést mindenkinek és akkor nincs para a végén már ugye mki felvette a tantárgyait, nekem 20-án lesz az első órám, de már most olvasgatom az anyagot...
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
válasz Radnix #32577 üzenetére
Ja mondtam már hogy koffein fan vagyok?
Had büszkélkedjek el az eheti eredményekkel:
felhúzás 185x1, 160x5, 120x14 (földet érintve persze)
fekvenyomás: 127,5x1, 12 még midnig csak 90-be megy, de legalább szabályosan
guggolás: 2 ember által hitelesített vízszintig 110x15
buksisimit kérek(#32578) tatabánya: Te stréber állat! Nekem már hétfőn indul a móka
[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
Jófajta,nekem spec. a zene is bejövős.
Radnix : Mi a kitűzött cél,ha van? Ehhez meg gratula,muti a buksit,jön a simi
Walking Dead
-
Radnix
senior tag
válasz N.Ferry #32582 üzenetére
Minél több legyen a megmozgatott súly a brutal challenge-en, az ezüst meglesz "simán" az aranyhoz meg kéne "valami kis plusz", vagy még 1-2 év készülés
Combhajlító edzést ki szokott csinálni? Ha igen, akkor részletesen mondjon el mindent, ismétlésszám, gyakorlat, sorozatszám stb.
Én most nem edzem egyáltalán, úgy érzem kap a felhúzástól szintentartó ingert, és különben isutálok rá edzeni[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz Radnix #32584 üzenetére
Pedig combhajlítót jó edzeni, én hasalós gépen kezdek, aztán merevlábas felhúzás, mindkettőnél el kell találni a súlyt, ahol még tudsz koncentrálni hogy ne seggből és derékból menjen! Nekem általában be akar görcsölni edzés végére, bár ez nálam nem meglepő, szinte mindenem tud görcsölni ha szétküldöm
-
őstag
-
Radnix
senior tag
válasz God Vazzeg #32585 üzenetére
Én is ezt a kettőt szoktam ha edzek rá, de fordított sorrendben
Begörcsölni nekem húzódzkodásnál az utolsó ismétléseknél szokott amikor nagyon erőlködök, és homlokra engedésnél amikor már a lábujjaim is ökölbeszurulnak. Igen, ezeknél görcsöl a combhajlítóm
Lesz a termedben rá gép? ülő vagy hasaló? Sok amcsi edzővideóban ülő combhajlítóval nyomják, egyszer kipróbálnám már milyen.Egyik edzőtársam most kézisúllyal csinálja a merevlábast, és azt mondja soha nem akar visszatérni a rudas változatra, annyira über
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
-
hrvp
aktív tag
válasz Radnix #32577 üzenetére
Azért a koffein az nem ugyanaz, mint amikor Ritalin-t, meg Adderall-t szednek. Amúgy nálam a koffein erre egyáltalán nem jó, csak sportolásnál segít, mert pörget, de túl szétszórt leszek tőle ahhoz, hogy komoly koncentrációt igénylő feladatokat végezzek, pl. tanuljak. De lehet csak érzékeny vagyok és kisebb dózisokkal kéne próbálkozni
(#32576) BÁ Nutrition
Én már azzal beérném, ha a hosszú hajú hölgyek haja alá belesnének és kiszedetnék a fülükből a fülhallgatót, esetleg a szomszéd teremben lévő kollégát meg hazazavarnák, aki lediktálja a tételt. De azért ezek elég ritka esetek szerencsére.[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz God Vazzeg #32585 üzenetére
Nekem múltkor combhajlítózás közben a vádlim görcsölt be, mert a lábfejem a gyakorlat közben erősen feszítem le :/ Kis masszír, és azért befejeztem amit elkezdtem
-
N.Ferry
senior tag
Egy nagyon durva testépítő
Na ezekre mondom,hogy megérdemlik az oltást...
[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
Jim-Y
veterán
válasz stranger28 #32591 üzenetére
Hát szerintem ha görcsöl, akkor nem szerencsés folytatni, ilyenkor meg kell állni, és kimasszírozni a görcsöt, max utána folytatni. De nem vagyok orvos
-
Dexar007
veterán
Napi báni.:
,,.... pedig én utálok edzeni. Gyűlölök minden tetves percet, amit edzéssel töltök. Nem vagyok egy entellektuel, de az, hogy vasakat emelgessek, számomra cseppet sem szórakoztató, se nem élvezetes. (Sosem, volt az, de tizen-huszonévesen hajtott valami. De elég gáz is lenne, hogy majdnem 40 évesen ez lenne a szintem.) Inkább néznék egy filmet, vagy írnék egy cikket. De megcsinálom. És néha nagyon jó partnereket találok hozzá."Give me your cum,bull!
-
Balupapa
senior tag
most nezem a 98as bbtvt- nagyon tukmalja a bani a karnitint, mosma tomegnoveleshez is( mert minden verpistike tomeget novel ollé) meg a vitargo-gecidraga-crxet
ha igy folytatja mehet a tv shopba a fullbevalos majom helyett/mellészenhidrat menedzselés bazze mi johet még? ennek agyara ment az inteligens mosopor
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
N.Ferry
senior tag
Csak azt nem szoktam megérteni ilyenkor,hogy akkor mi a bánatos f*szért nézitek azt az oldalt,ha ennyire utáljátok?
Ha valamit utálok én legalábbis akkor nem nézem,ennyire egyszerű.
Ja,hogy nincs másik ilyen műsor Mo.-n?Senki sem csinál bbtv-t,sárgakönyvet,akármit?
Miről is beszélünk?De mielőtt nekem támadnátok,ismétlem nem vagyok Bunny fan,de ezt a divatutálást ami lassan kezd kibontakozni ezt nem bírom ki szánakozás nélkül...
Walking Dead
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest