- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz CriticalHit #31779 üzenetére
"semmi extra" nincs benne.
jól néz ki, nem kell ehhez nagy csoda.mell/váll, a mell nem volt ma olyan jó -.-"
bírom philo-ban, h valaki mond valamit, erre ő belibben, és betrollkodik rá valami linket/videót/képet/kiskutyaveresf.szát...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Radnix
senior tag
Zsírosmákosguba volt az edzés ma azaz atta.
már 1 hónapja gurtni nélkül húzok, először ment a 130-ba 12, 150-be 7, 180-ba 1, és nem ahsználtam gurtnit fuck yeah!
Ja mostanában mákosgubán, csokoládén és egyéb "összetett bio szénhidrátokon" élek
Persze erre nem vagyok büszke[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
válasz penene #31797 üzenetére
Én pont mától nem hallgatok zenét,mert elvette a koncentrációmat,és így jobban tudok figyelni az edzésre.
Mondjuk eddig is csak muszájból hallgattam,mert jár le egy irritáló gyökér,aki lent szabadítja el napi frusztrációját és egész edzés alatt csak panaszkodik a haverjának,és ez engem kurvára idegesített...BÁ Nutrition : Hát nem láttad a múltkori képét a formájáról???
[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
Ijk
nagyúr
Na ki szólítaná le?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
shteer
titán
válasz CriticalHit #31779 üzenetére
itt még jobban látszik a forma
na vajon mit tol?szerintem jónak tűnik..
-
csiben1
tag
Van valami különbség a sima, mezei szőlőcukor és a Full Force Carb-F [link] között, azon kívül, hogy a carb-f több mint 1000Ft-al drágább és íztelen? Edzés utáni fehérje mellé menne. Megéri kifizetni a több pénzt vagy tök felesleg?
You can walk straight through hell with a smile
-
Dexar007
veterán
Megújult a sárga oldal Már nem ,,edző válaszol" a rovat címe,hanem ,,Bunny válaszol"
Give me your cum,bull!
-
brownus
veterán
God-nak sok szeretettel
dat ass
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz N.Ferry #31816 üzenetére
Relatív, mi a hobby szint...persze ha nem versenyzünk...megértem, csak hát hízékonyaknál sajna ajánlott kategória tömegelésnél is.
Egyetlen szignifikáns hátránya (érzem) a szívre gyakorolt nem igazán jótékony hatása, úgy tapasztalom 2-2-vel (2 nap szedés 2 nap szünet) viszont kompenzálható. -
-
Dexar007
veterán
Megjött az ízesítetlen myprotein, két kanál után a kérdésem az lenne,hogy ti mivel szoktátok ízesíteni?
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Mindig csak a kox..
Give me your cum,bull!
-
Casanova*
veterán
válasz Dexar007 #31839 üzenetére
anno tele szúrtad magad,mikor fiatal voltál. most nem szúrod a fonnyadt segged,mi mamika?! eridj mama,csinálj sütikét!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Morris
veterán
Urak!
Ismét egy (számomra) érdekes téma!
Sok helyen olvasom, hogy a kazeint tartalmazó proteinek és/vagy a kevert fehérjék elsősorban a lefekvés előtti időben fogyasztandók. Namost, az világos, hogy edzés után gyors felszívódású fehérjét kell fogyasztani mivel pörög az anyagcsere és az izmok regenerálásához meglegyen a megfelelő mennyiségű aminosav a szervezetben.
Ha egy alakformáló elképzelésben diéta és súlyzós edzés is szerepel egyidejűleg, akkor mennyire jó vagy rossz megoldás a nap folyamán kb 3-4 (össz kb 80-90g fehérje) adagnak megfelelő komplex fehérjét - konkrétan turmixot - fogyasztani a diétás étkezések mellé?
A gyors felszívódású whey protein fogyasztása természetesen megmarad az edzéseket követő időpontokra. -
Casanova*
veterán
válasz Morris #31844 üzenetére
kazein turmixot inkább csak este igyad. napközben tojás,tej protein vagy marha protein turmixot igyál! lehet kapni 4 kg marha proteint 17 ezerért. jó ár érte. Csokoládé ízű Marhahús fehérje izolátum 1 kg 4200 Ft/kg tojás,tej proteinek drágák
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Morris
veterán
válasz Casanova* #31845 üzenetére
A marhahús protein kalóriaértéke 410kalória/100g
A (nevezzük nevén, Full Force Milk protein) fehérjének kalória tartalma 126kcal/35gDiétában (azaz nem az izomnövelés a fő cél) szerintem jobb a kisebb kalóriatartalmú fehérje. Én legalábbis így gondolom.
God Vazzeg: Szerintem is jó ez így, csak kíváncsi vagyok a véleményekre, illetve, hogy ki hogy csinálná, ki hogy látja!
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz Morris #31848 üzenetére
Fehérje és ch 3kcal/g a zsír pedig 9kcal/g. Ezzel lehet számolni, erre jön még rá az adalékanyag, stb.. Tehát alapból 100g fehérje minimum 300g lenne, ha 100% tisztaságú lenne, de mivel van benne egyéb is, így olyan 350 körül van szerintem a legtisztább fehérje is. De azért ez a kalória egy "jó" kalória, és nem mindegy hogy ch vagy fehérje adja, bár elégetés szempontjából majdnem egyenértékű.
-
Stirbi
addikt
Sziasztok!
A DM-Drogériában kapható 100g os por C-vitamin 1,99 Euroért!
Ma vettem is kettőt.1/5-öd teáskanálnyi az 750mg (neten irták)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PayPal
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs