- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
válasz Hege1234 #27256 üzenetére
Mit csinál egy termogén zsírégető? Emeli a vérnyomást, pulzust, és a testhőmérsékleted. Nyílván ha már 2-2 szemtől szédülsz napközbe, vagy dekoncentrált vagy, vagy akármi ilyesmi történik akkor nem célszerű 3-3-ra emelni, vagy felé.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Hege1234
addikt
-
mocsanisi
senior tag
válasz Hege1234 #27258 üzenetére
Hát nyílván. A termogén zsírégető lényege hogy emeli a pulzust és a testhőmérsékletet, így gyorsabb a zsírégetés. Valaki a koffeint nem tolerálja, és 1 kávétól rosszul lesz. Ki kell tapasztalni, ez ilyen.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Hege1234
addikt
oks
nem hinném amúgy hogy lenne ilyen gondom
de ha jól számoltam
2 doboz kell a 8 héthez ?
mert akkor érdemesebb itt megvennem -
deniro2
senior tag
Na, megpróbáltam csinálni valami képet a jelenlegi dagadt, ritkán edzős formámról:
[link]
Sajnos csak Wood-stílusban sikerült, mert a f.gépet nem tudtam működésre bírni, a telefonom meg egy rakás szar...
Tehát: 3 év kihagyás, fél év edzés, fél év kihagyás és 3 hónap edzés eredménye ez nem is tudom mi...Wood: az előszobában van a tükör, jó messze, ezért kellett rázoomolnom ennyire
[ Szerkesztve ]
-
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #27265 üzenetére
Én sehogy sem nézek ki izmosnak, de, ha arra gondolsz, hogy direkt választottam ilyen beállításokat, akkor tévedsz, csináltam egyetlen képet, ahogy esik úgy puffan alapon, aztán ilyen szar lett... Eleve csak jelzés szinten, hogy picit csökkentsek az anonimitásomon a fórumban
Többiek: veletek ellentétben én nem fotózom magamat 2 percenként, nincs rutinom a tükörbebuzulásban...
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz deniro2 #27262 üzenetére
Fantasztikus kép, kiköpött Robert De Niro vagy
Amúgy érdekes, hogy amikor faszbukra kell rakni képeket a csajoknak, meg a bulizóshányós képeket kell csinálni, akkor mindenki DSLR minőségben tud fotózni, de amikor a gyúrós topikba raknak be képet, akkor csak a kőkorszaki nokia van kéznél mindenkinek VGA kamerával És persze fél oldal bevezető szöveg a kép előtt, hogy miért is szar a kép:
túl szar a kamera
túl távol van, túl közel van
nem jók a fények, este van, reggel van, éjszaka van
másnapos voltam, nem ettem, nem edzettem és stb.Lehet kellene írni egy "miért nem vagyok izmos" kifogásgenerátort
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Woodslave
félisten
válasz deniro2 #27269 üzenetére
én örülök, hogy végre tudjuk kivel van dolgunk, és tovább szűkült a kör, akire figyelni kell.
(hülyülök )
Zombi: te nem tudod, de qrvára nehéz behúzni a hasat hogy legalább a mell kicsit kijjebb legyen
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
deniro2
senior tag
válasz spammer #27271 üzenetére
Pont nem neked fogok magyarázkodni, de parancsolj, a faszbukos profilom, sehol egy high res. kép, viszont van egy 6 évvel ezelötti anyám gépével, meg pár a kutyámról ugyanezzel a telóval...
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz deniro2 #27276 üzenetére
Senkinek nem kell magyarázkodnod A hozzászólásomat inkább poénnak szántam, mert már volt pár hasonló kép itt, sőt, rosszabb is, kb. bélyeg méretben, meg volt olyan sötét is, amin kb. csak körvonalak látszódtak Közben meg majd' mindenki 8x megapixeles csodafonokkal mászkál, csak épp akkor nem tudja használni, amikor ilyen sejtelmes képet dob ide a topikba. Erre akartam kilyukadni.
Akinek nem inge....
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
deniro2
senior tag
válasz headhunter #27281 üzenetére
Jaja, nekem csak egy nickem van a neten...
-
God Vazzeg
veterán
Volt tegnap edzés pam pam Kép nem készült, mivel írtóztatok a gondolatától is, szóval mindegy a dolog
-
tepizoli
tag
Amikor a Jack3D-t emlegetitek mindig röhögök mert az egyik kedvenc videom jut mindig eszembe.[link]
A fiúk fociznak, a férfiak edzőterembe járnak.
-
tween
őstag
7 tolásból rántotta + soproni grapefruit zero + 1 kanál attack! ATTA!
-
Pukii
senior tag
Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest