Aktív témák
-
Gery15
addikt
65 éves a bácsika... [link]
HyperX
-
Gery15
addikt
-
Tomics
addikt
válasz mocsanisi #27208 üzenetére
Gável Iván Ekkorát szoktam reggelente kiszarni.
1. amit olvastam.
komoly
egy ilyen post (vitaminok nem szedése, bundáskenyér, szerek nélkül nem lehet több) és kép után megérdemli a savazást.de még mindig jobban néz ki mint a sikeres üzletemberek nagy része aki és apaként ennyi évesen.
asszem 1x olvastam hogy az egyik évben az ő cége volt a legtöbb profitot termelő.[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Ijk
nagyúr
Én nem vagyok irigy. Viszont krvára nem érdekel Norbi.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Most nézem mocsanisi fészbúkját, 6-ból 5 feszítős kép, a 6.-ról meg sugárzik a szerénység.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Jojo5
őstag
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
tween
őstag
nekem 1 feszengős, de azon is minden nap agyalok, hogy leveszem
-
mocsanisi
senior tag
válasz BÁ Nutrition #27217 üzenetére
Na ezt látod nem tudom
Jólvan pateszok leugrani a facebook profilomról
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Zomb€€
őstag
Nekem egy feszítős sincs, csak Balaton parti félmeztelen, és a gyökerek arra is azt mondják, hogy feszengek
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Woodslave
félisten
na a hetet sikerült 1 kg-val könnyebben kezdeni, mint a múlt hetet, 78.7kg. Bár nem nagyon tetszik ahová tartok , de nem állok meg, azzal áltatom magam, hogy csak abban a stádiumban vagyok, ahol még zsíros az ember de már nem izmos, de majd definiáltabban jobban fogok kinézni (á nem )
Pár kg még és megvan a Norbi Update forma, bár én szedek szereket. Sőt vitaminos pezsgőtablettát is iszokJa ha 75 kg-san még mindig meglesz az úszógumi, akkor elmegyek egy ultrahangos helyi zsírlebontásra
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Woodslave #27231 üzenetére
Kb. én is így vagyok most. Lement jópár kg de ezzel eddig csak romlott a "forma".
Gyanús hogy nekem is le kellene menni 75körülre hogy legyen valami normálisabb definíció. Most vagyok 83-84 Reális cél mondjuk most a 80kg, de szerintem még akkor is lesz úszógumi.[ Szerkesztve ]
-
G.Ogre
csendes tag
válasz Márk01 #27228 üzenetére
Én nem kampányoltam mellette, sem ellene, ettem már párszor, véleményem szerint alig drágábban minőségibb húst is lehet kapni, akár halat, akár szárnyast. Én pusztán a jelenségre írtam, hogy manapság annyi pro- és kontra érv van minden mellett, hogy ember legyen a talpán aki eligazodik rajta. Gondolom nem mondok újat, hogy most ilyen trend is van, hogy a vitaminok fogyasztása egészségtelen, meg halált okozhat, meg egyebek.
Norbi ápdét gyalázatos dolog ez a facebook, de ezekkel a fikázásokkal csak azt erősíti mindenki, hogy még többen állnak ki mellette a sok koxossal szemben, akik sikertelenek az életben, és próbálnak kompenzálni valamit - ezt természetesen félig cinikusan értem, de azért van benne valami. Akinek nem böki a csőrét a Norbi-jelenség, az nem is szól hozzá az ilyenhez. -
Boxer001
veterán
Mell-kar megvolt.
Mellezést már egy ideje fokban kezdem, de utána sima padra olyan szinten nem marad erőm, hogy most is csináltam 2 szériát, és meghaltam, inkább mentem csigára... -
GiP23
csendes tag
válasz mocsanisi #27208 üzenetére
úúúristen "Ugy erzem itt megallok, szerek nelkul nem lehet tovabb fejlodni" aki kicsit nem fogyatékos az már ebből a mondatból rájön, hogy ez az ember egy kibaszott nagy gyökér. A feleségének nagyobb a bicepsze mint neki, egyébként meg ezzel a kijelentésével le"koxos"ozta a gyúrós társadalom 90% -át.
-
Boxer001
veterán
válasz szőröscica #27238 üzenetére
Nem maradhat ki.
GIP23
Jah, közben meg csak a 80%... -
spammer
veterán
Na linkelje már be valaki ezt a Norbis postot, kíváncsi lettem!
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz killer1203 #27242 üzenetére
Köszi!
8% tzs a faxomat
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
gaborbol
őstag
válasz Zomb€€ #27244 üzenetére
Most megneztem a tavalyi kepeimet es igazad van. Van ez 14-15 is. Norbinal jobban, mi? Bolondgombat ettel? Akkor koxmatyas vagy te is, megmondta, innen mar csak a szerek segithetnek
Szakadok ezeken a kommenteken:
"Vízhajtó egyszerűbb lett volna! Nem kell annyit szórakozni... Vagy szilva+tej páros Amúgy Batman nem pózol így, mi vagy te kedves Norbert, egy Ugrómókus?! A vitamin pedig, a ördög műve... Vigyázz vele, mint a filmben Bobby Boucher a nőkkel! " -
Boxer001
veterán
Remélem még vagy egy hétig ezen a Norbi témán fogtok lovagolni.
-
mocsanisi
senior tag
Készül a mai menü:
Zöldséggel együtt sült fűszeres csirkemellcsíkok + borsós rizs. KÉP"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest