Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz wertigo1984 #15550 üzenetére
Kiment a rúd??
-
Kassadin
addikt
Megkérdezném a mélyen tisztelt társaságot(ide God, Tamoo, Bá na meg Zombi tartozik), mielőtt az 1 hónapja ideszokott emberek már magukra vennék(), hogy mit gondolnak arról, hogy 1 napra jut 1 testrész? Oltári nagy baromság vagy van esetleg értelme?
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz God Vazzeg #15551 üzenetére
nem, csak a neveto izmaim fajnak...
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
gooool
őstag
Jumbo Professional mellé mehetnek ezek a kiegészítők?
Mega Daily One és Multi Mineral ComplexSzlobiG:
Köszöntem![ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Kassadin
addikt
válasz God Vazzeg #15558 üzenetére
Igen, ha hétfő mell, kedd hát, sze váll, csüt bicó, péntek tricepsz, szo láb, akkor hatot.
De 1 edzést szerintem lezavarok fél óra alatt.
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz gooool #15555 üzenetére
Illetve még egy kérdés:
Anyum fogyni szeretne, mit kellene tennie, hogy sikerüljön?
Nehéz fizikai munkát végez napi 12 órában, általában naponta egyszer eszik, akkor is munka után, este.
A sima kenyérről és a nassolásról leszoktattam már, illetve kerüli a zsíros ételeket.
Valami vitamint vagy egyéb kiegészítőt ajánlott lenne vagy mi még?
Az ízületei is eléggé kivannak...Köszönöm!
Üdv, Balázs
-
spammer
veterán
válasz gooool #15560 üzenetére
12 óra fizikai munka mellett hogy bírja napi 1x-i kajával? Így csak a szervezetét fogja tönkre vágni. Egyen többször kisebb adagot, hogy folyamatosan el legyen látva tápanyaggal.
Vitamin + Ízületvédő komplex meg alap, ha fáj mindene..
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
szőröscica
addikt
Hello
-
Ijk
nagyúr
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #15574 üzenetére
szerintem is kell hagyni az izmoknak időt regenerálódni, amikor úgy nyomom, hogy
kedd-hát
szerda-mell
csütörtök-váll
csütörtökre kivagyok mint az állat, ezért a bicót átrakom szombatra...
de a legjobb az lenne, hogy ha minden másnap edzenék le 1 csoport izmot, csak akkor 1 mindig átcsúszna másik naprahttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Ijk
nagyúr
válasz Boxer001 #15578 üzenetére
Lehet hogy 30 perc alatt le lehet tudni egy edzést, de akkor is el kell menni, kétszer átvedleni, 5 perc bemelegítés. Tovább tartanak ezek akkor mint maga az edzés. Csinálja aki akarja, de én képtelen lennék hosszútávon minden nap rávenni erre magam.
Egyébként nálunk a teremedzők csinálják ezt, érthető okból./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Manitou
veterán
Edzésterv-variációk:
ljk:
Hétfő:: mell-láb
Kedd: pihenőnap
Szerda: láb-mell
Csütörtök: pihenőnap
Péntek: mell-láb
Szombat: pihenőnap
Vasárnap: pihenőnapBoxer:
Hétfő: faxom se megy hétfőn edzeni
Kedd: pihenőnap
Szerda: mai napot inkább kihagyom
Csütörtök: pihenőnap
Péntek: menni kéne lábazni, de inkább betolok egy pizzát
Szombat: á ma úgy se nyit ki az a boozy
Vasárnap: Na tudod ki fog vasánap menni edzeni?[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Így van...még elmászol, átöltözöl, leedzel, megint öltözöl, haza mászol...fél órákért minek...heti 3x elmegyek, aztán ennyi.
Manitou
Nem vagyok ilyen egyáltalán , lejárok normálisan, igaz nem rendszeresen mindig fix napokon, de a vasárnap stimmel, főleg azért, mert nekünk nincs is nyitva.
Most megnézem, hogy mi van akkor, ha fél év kihagyások nélkül tolom a témát.
Ijk edzése nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Gyerekek egyre jobban nézek ki.
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #15584 üzenetére
Cserélünk?
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #15586 üzenetére
Nyomhatnék 160-ba, nekem annyi elég is lenne.
-
Ijk
nagyúr
Aztán meg tiszta égés, hogy ha tudják rólam hogy minden nap ott esz a fene a teremben és mégsem nézek ki sehogy sem.
Egyébként nekem most így áll:
-kedd: mell, kar, vádli
-csütörtök: láb
-szombat: váll, hát, hasMondjuk a szombati edzésnek úgy érzem soha nem lesz vége, mire befejezem a hátazást, addigra már kivagyok teljesen és akkor még jön a hasazás.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
God Vazzeg
veterán
válasz Boxer001 #15587 üzenetére
De lenne sz@r vállad és derekad.. Hidd el nem akarod, hogy négykézláb járj a lakásban 3-4 napig egy komolyabb lábedzés vagy hátedzés után Fekvenyomást is lehet szüneteltetnem kell, mert valami nagyon nem kerek a vállammal, már olyan szinten fáj, hogy 60kg-os nyomásnál is érzem.. Jövő héten verseny, és utána go doki, nem lehet már halogatni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #15591 üzenetére
egyszerűen fogadd el hogy x*r vagy, mit erőlteted ezt a fekvenyomó versenyzést
nem neked való ideje lenne már felnőniyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Ijk
nagyúr
Lábedzések után oldalazva megyek le a lépcsőn 2-3 napig, de csak az izomláz miatt.
Mi a baj a derekaddal, guggolásnál nyírod? Ha így állsz vele akkor lehet hogy vissza kellene fogni az edzéseket, mert szart sem ér az egész ha 10 év múlva fájdalmaid lesznek. Remélem a vállad is rendbe jön, bár én biztos sztornóznám így a versenyt./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Boxer001
veterán
Tényleg ne halogasd az orvost, vagy pihentetned kéne , bár ott lehet komolyabb a baj.
A berényi verseny az mikor lesz pontosan?[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #15592 üzenetére
Ezt én már rég elfogadtam, sose leszek kiemelkedő, de már nem is akarok, cél: önmagam legyőzése
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #15596 üzenetére
Nekem anno már a 6-8x 100kg-os fekvenyomás szériák is kikezdték a vállam és a könyököm, részben ezért is hagytam annyiban. Tehát ilyen szempontból én abszolút tajgetosz kategóriába esem.
Guggolásnál is kemény másfél év alatt jutottam a 80kg-ig, lassan de biztosan.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
God Vazzeg
veterán
Én nem tudom megállni hogy ne nagy súlyokkal dolgozzak, nem elég ha elfáradok, szeretem ha 3-4 napig fáj az edzett izom. Ezt meg nem lehet megcsinálni kis súllyal, legalábbis én nem tudom elérni Mondjuk nemsokára elkezdődik a diéta, akkor úgyis visszaveszek alapból, tavasz végétől nyár végéig szuper lassú edzés lesz, kisebb súlyokkal, magas ism. számmal. Új impulzus lesz a testemnek remélhetőleg
-
Zomb€€
őstag
En heti negyszer megyek es masik ket napra is jut mindig vmi, es tenyleg nincs eletem De lesz*rom, se kutyam se macskam, most ennek elek.
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Jim-Y
veterán
Reggelt, emberek.. mit gondoltok a reggeli éhgyomorra történő metabolikus felpörgetésről? Másként, reggel van értelme edzeni, ha a testzsír% csökkentése a cél?!
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Borderlands 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest