- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz BÁ Nutrition #16448 üzenetére
Megértelek, én is tartok Kassadintól...
Kassadin: Jólvan, mutatok képet, de csak neked: [link]
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
[link] elég brutál az öreg bocs ha vótmá'
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
spammer
veterán
Mindenki a hátát mutogatja?
Akkor én is teszek egy képet, ez amolyan közvetlen diéta utáni forma [link]
Troll mode off
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
macikos
addikt
válasz BÁ Nutrition #16455 üzenetére
Mióta edzel?
Te se fogod megkapni az év fotósa díjat Messzebbről kellene próbálkozni, mert így túl keskenynek tűnsz, pláne hogy amúgy is magas vagy. Meg mondjuk az sem árt, ha felkapcsolod a villanyt
-
tween
őstag
válasz BÁ Nutrition #16455 üzenetére
rafkós vagy, leárnyékoltad a képet amúgy jó ez mit kellett ezen szégyenlősködni
-
Jojo5
őstag
válasz wertigo1984 #16433 üzenetére
köszi
Woodslave: na ja, majd igyekszem valami jobbat csinálni idénre
macikos: na, ha már így benne vagy a zsűrizésben akkor megmutathatnád magadon a fotótudományod...
BÁ Nutrition: jó lesz ez hány kiló vagy most a 2 méterhez ?
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz macikos #16461 üzenetére
azt mondtad, hogy szálkásodtál szóval ne azokat nyomd be ide amikor még atomkövér voltál... oh, bocsánat fedett, hogy szép szavakkal éljek...
Manitou: nah mész a csába..
BÁ Nutrition: aztaqrva mondjuk vagy 20 centivel magasabb vagy nálam, de 20 kilóval nehezebb is...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
macikos
addikt
Elképzelem ahogy egy ártatlan kis sportolni vágyó betéved ide és azt látja, hogy egymás képeit linkelgetjük ide-oda
Jimy83: Itt alig 139 kiló voltam vagy mi na meg persze monitor-barnított is
Amúgy kajak ez a kép nem sokkal nyár után készült
[ Szerkesztve ]
-
ForexGuru
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #16469 üzenetére
akkor új nevet kéne csinálnia
-
macikos
addikt
Jókat eszek, garantáltan növök
SzlobiG: 132-134 körül vagyok.
-
macikos
addikt
Ha mindenki lementette a képemet, akkor törölném mielőtt bejön Tomics vagy Yeffy
-
Zomb€€
őstag
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Sárga kapszulát elolvastam, sok dolgot megértettem.
Van rajtam kb 5-6 kiló felesleg. Sportolni mindig is sportoltam, kisebb megszakításokkal, legutoljára kettlebell, de elutazás miatt csak 1.5 hónapig tudtam csinálni. A célom alapvetően egy korrekt arányos testalkat lenne, tehát zsír le mindenképpen. Jól értelmeztem, hogy előbb bizony tömeget kellene növelnem, majd utána diétázni? Vagy először diéta és utána tömegnövelés?
Kettlebell megtetszett, eredménye is volt, viszont itt nehezen találok rá lehetőséget.
A könyvben írtakat érdemes követni mind kaja mind edzés szempontból? Ahogy olvasgattam internetes forrásokat nem igazán dicséritek.Előre is kösz!
-
spammer
veterán
Ha úgy érzed, hogy a diéta és szálkásítás után nem lenne elegendő számodra a forma, tehát ha növekedni is akarsz, akkor tömegelhetsz. Ha az 5-6 kg mínusz utáni forma elég, akkor nyilván elég a diéta.
Egyébként a Sárga kapszulában van olyan is, hogy testkompozíció megváltoztatása, ami kb. félúton van a tömegelés és a diéta között.. Tehát nem szigorú diéta, de nem is magas CH bevitel, hanem megpróbálod úgy belőni, hogy növekedj, de ne zsírosodj túl, közben pedig aerob/kardiót is beiktatsz.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Herczi
senior tag
"A könyvben írtakat érdemes követni mind kaja mind edzés szempontból?"
Többiek elmondása alapján az alapok vannak jól összefoglalva a könyvben, sztem sokaknak nem a könyvvel, ha nem Bunnyval és a fennkölt stílúsával van a baja. Szóval mindenképp érdemes figyelembe venni azt amit ír,attól még hogy egy büdös, bunkó, paraszt nem mond hülyeséget. (nem tudom, hogy fogalmaz egyébként a könyvben)
"Jól értelmeztem, hogy előbb bizony tömeget kellene növelnem, majd utána diétázni? Vagy először diéta és utána tömegnövelés?"
Ez meg tőled függ, ha könnyen hízol nem érdemes előtte diétázni, mert úgyis visszaszalad tömegelés alatt. Meg a tömegelés minősége sem mindegy. Ha úgy érzed megtudsz birkózni majd a zsírral, akkor meg kezd diétával, utána látványosabb a fejlődés legalább, mert nem takar a sok vakolat.
Na meg, ha úgy érzed nem tudod éveken át fenntartani az edzést, és a vele járó életmódot, akkor szerintem szintén érdemes diétával kezdeni, mert úgyis behízol majd és mint tudjuk, az átlagembernek a deszka alkat sokkal jobban bejön, mint egy jól felszerelt sörös hordó a pöcsöd felett 5 centivel.többiek beelőztek közben
[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
Köszönöm mindenkinek!
-
Herczi
senior tag
3-4-5 év edzés után nem igazán tudsz sztem úgy tömegelni, hogy ne híznál be, vagy stagnálsz, egy év alatt felszedsz mondjuk 2-3kg-ot, de lehet sokat mondtam (nekem ez nem tömegelés, tömegelésnél, jön a tömeg)
vagy behízol.
(nekem egyébként a 20% már enyhén behízott szint, bár hozzá tartozik, hogy még anno 2-3 éve mértem a tzs-m tolómérővel, akkor 9-10% volt, és a 7.-8. kockám már akkor se volt meg, na a lényeg, hogy én ezeket a tzs számokat nem igazán tudom képhez kapcsolni a fejemben)
Ez elég kesze-kusza lett, na mindegy álmos vagyok.
Ja és itt a tzs egyébként: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
-
ForexGuru
aktív tag
nepszter1 nyert egy oscárt
-
nepszter1
addikt
Maci a krumplis zsákos képet rakd be a népnek
-
Zomb€€
őstag
Wattafakka, izomláz van a bicepszemben Nem is tudom mikor éreztem ilyet utoljára...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
tween
őstag
56 kilós bébi 135-be guggol ... el is bújtam ...
-
veterán
Mivel a labazos napon mar krvara nem volt erom lab utan mast is csinalni ,csak felgozzel tudtam levallazni , igy ugy gondoltam atalakitom kicsit az edzestervemet. (ilyen volt : heto mell-hat/ szerda : bic -tric /pentek : lab -vall-has)
Most ugy tervezem ,4 fele osztom az eddigi 3helyett.
hetfo : mell-has
szerda: hat-vall
pentek: bic -tric
hetfo : lab
Szerintetek ez igy jo lesz vagy ne nyujtsam ennyire szet ?most ertem haza es elegge adta a mell+has (1honap kihagyas utan )
-45fokos padon egykezesekkel : 14*18kg - 12*20 -12-*20 -10*24 -12*20
-padon egykezes fekvenyomas : 12*20 -12*20 -12*24 -10*28 -12*20
-fekve tarogatas padon egykezessel: 5sorozat 12*12kg
-Nyomas chest-press padon 5sorozat 10*100 (fekvenyomasra nem ereztem magamban erot mar )-haspadon 5*30 felules
-haspres 5*20
-labemeles egyenes padon 5*25[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest