- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
mano2007
csendes tag
válasz
macikos #9027 üzenetére
Rendben, köszönöm!
A problémám az, hogy az a csont "kiáll" vagyis a felkar alsó részének a szélességén kéne dolgozni.
Ha hátulról megnézem a felkarom akkor az relatív széles aztán van egy keskenyebb rész (amit bekarikáztam a képen) és utána a könyök csont ami megint széles kb. annyira mint a felkar. Na és azt a kis üreget kéne feltölteni. -
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #8988 üzenetére
becsípődésre nem nagyon van gyógymód, egyszer csak elmúlik
én ugyan úgy szoktam edzeni ha tudok, ha meg fáj akkor nem csinálomvagy amit Jojo is írt, egy kis diéta mindig segít
ben gay nem segít, az csak tüneti kezelés, és csak melegítőkrém (annak viszont kiváló), attól, hogy nem érzed tőle a fájdalmat ha valami gond van még ott van az sajnos, azért megér egy próbát és a vérkeringést és regenerációt is serkentik ezek a cuccokui
volt bordarepedésem is -nem is olyan rég-, az még rosszabb
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos #8960 üzenetére
nekem nem okozott csalódást, mert tudtam hova tenni őt, nem tökéletes a genetikája mint Daninak, de elég komoly versenyző azért, szerintem a tavalyi év nem is sikerült neki annyira, volt már jobb formában is, de nem volt rossz ez így se
a másik meg hogy most páran nem tudják hová tenni ezt a sok magyar világbajnokot akik az utsó 2-3 évben nyertek címet, wabba, nabba, nac stb igazság szerint a mind közül talán a Daninak lett volna esélye egy dobogós helyre IFBB-n, Lauter Victor ugye 2006ban mikor megverte a Danit akkor 5ik lett IFBBn, de ha csak megnézel egy képet az IFBBről akár még a selejtezőket is mondhatom nem a döntőt akkor azt mondod aztaakurvaaaa
20-30 olyan faszi áll kint a szinpadon minden kategóriában hogy csak lesel
ezek a Wabba vb-k meg kb olyan színvonalúak mint egy superbody
szal azért még annyira nem vagyunk jók mint azt sokan hiszik
ezt nem fikázásnak írtam. sőt szerintem nagyon jók a magyar versenyzők. -
LOTR
addikt
válasz
macikos #8960 üzenetére
továbbra is: egész héten beteg voltam, kajára nézni sem tudtam, enni meg pláne...
write only?Vörös Zolis témára meg
nem feltétlen az a jó reklámarc aki nagyon sikeres a sportjában és kizárólag annyi, lehet, hogy Zolinak nincsenek olyan kiemelkedő eredményei, de ezek -és a scitec szerint- minden más megvan benne ami jól eladhatóvá teszi
Coleman tökéletes ilyen szempontból, mert mindenhogy nézve profi showman és ez erről szól, jól el lehet adni -
LOTR
addikt
válasz
macikos #8914 üzenetére
ebben az esetben, ha tényleg övé a felhasználó, talán van egy kis elfogultság az egész mögött, meg ~15év versenysport múlt
de akkor is, egy szimpla "helósziasztok!" kezdésnek már nagy kívánság lenne?
(#8918)
Charles Glass az eleget eszünkre beleérti talán az anabolikus szteroidok fogyasztását is, mint alap dolgot?Speeedfire
túledzés az amikor nem hagysz elég időt regenerálódni a szervezetednek, nem feltétlen csak az izmoknak, hanem az idegrendszerednek sem
nehéz konkrétan definiálni, vagy megmondani mikor vagy túledzett, ha egy testrészt hetente egyszer edzel, akkor valószínűleg nem leszel, ha kétszer edzel, akkor meg valószínű túledzed magad - persze vannak kivételek, és úgyis magadtól fogsz rájönni, hogy neked mi a jó... jobb esetben -
Markgx10
őstag
válasz
macikos #8887 üzenetére
Na, eddig én nem is erőltettem az edzést, mert a második szakaszban a hasmenés olyan szintű volt, hogy nem mertem súlyzókkal erőlködni, gondolom érthető okokból
Viszont ma reggel már lenn voltam, majd két hét után és érdekes módon nem gyengültem, ezen én lepődtem meg a legjobban
, de a súly meg ugye, hogy főleg víz volt és lement egy rakás, már nem akar visszajönni, hogy vége a kúrának
(persze úgy ment le a sok víz, hogy előtte az látszott izomnak, tehát a "forma" az hatszor olyan szar lett hirtelen, ha testépítő lennék, biztos eret vágtam volna magamon a különbségtől
) No, mindegy, az a lényeg, hogy erő még maradt
Tudom az is elmúlik egyszer, de már az is haladás, hogy ezt a betegséget észrevehető erővesztés nélkül átvészeltem
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #8882 üzenetére
rég voltam ilyen beteg...
szerencsére 1 napig tartott csak az általad említett dolog, de kajára gondolni sem tudok ránézni és enni meg pláne, a hasam szinte egész nap fáj, és a hányinger is folyton kerülget
igazán elmúlhatna már, és gyógyszert semmit nem kaptam, merthogy nincs láz nincs antibiotikum, állítólag 4-5 nap és elmúlik
hétvégén kiderül...Atomgeszi
de ez nem torokgyulladás, hanem valami vírus ami most szedi az áldozatait, Márkékat is meglátogatta pár hete
torokfájás -> köhögés -> hasfájás -> hányinger -> fejfájás -> cifra+vuk
valaki beírhatná a vírus nevét ha tudja, most már nagyon érdekelne, a doki mondta is nekem, de a túlélésre játszottam, így nem tudtam arra koncentrálni -
onereborn
tag
válasz
macikos #8790 üzenetére
Utána is vegyek be cukrot?
Én úgy szoktam, hogy 1 pohár víz + egy kávéskanálnyi creatin + jó sok porcukor jól összekeverve és legurítva a torkomon 20-30percel az edzés előtt!
Fehérjét külön még nem szedek, csak helyesen táplálkozom (persze nem hús hússal)
Virágpor kattints a linkre.
ui: amúgy van egy ismerősöm kb. 36 éves, világ életébe sportolt és olyan fitt mint az állat és ő ezt eszi edzés mellett. Én a Creatint egy kis segítségnek gondoltam mivel nem káros!
-
brownus
veterán
válasz
macikos #8762 üzenetére
egyébként biztos, hogy van pozitív hatása, ha nem is olyan szintű mint egy speciálisan erre készített készítménynek. az biztos, hogy jó antibiotikum, pl. a fokhagyma is nagyon jó természetes antibiotikum...
ezzel arra is szerettem volna utalni, hogy nem kell lenézni a természetes gyógymódokat!
-
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #8716 üzenetére
én először vállazok és egy vállazást fél óra alatt letudok
bár számomra az egyik legfontosabb tanulság, hogy úgysem az edzésen múlik, tehát akkor nincs okom váltaniui:
jobban is teszed, hogy nem válaszolsz, mert nagyon jól látod a helyzetedén azért megteszem
annak idején kb 2-3 hónap alatt ~10kilót dobtam le végeredmény meg olyan 9-10%tzs volt (egy kis pumpálgatás után eres váll, has, mell és a vádlimon is látszott), úgy hogy csak fehérjét és vitaminokat ettem, mint kiegészítőt
reggel felkelés után egyből egy órás aerob séta 8-9km, utána zab+fehérje, majd egész nap ettem ahogy tudtam és szükségem volt rá csirke+rizst+zöldséget, majd este edzés, utána megint turmix
heti olyan 4-4 aerob-súlyzós edzésem volt, diétás kaját meg jó 90%osan betartottam, szemetet jóformán semmit nem ettem -
mano2007
csendes tag
válasz
macikos #8571 üzenetére
Minden gyakorlatból 4 sorozatot(ez sok?) csinálok, 8, tricepsznél és hátnál 12 ismétléssel.
1 perces pihenő megvan, ugyan valamikor kevesebb, mert egy haverral edzek és felváltva csináljuk.
Koncentrálok az adott izomra, hát edzésnél egyedül az evezésnél nem az adott izmot érzem, hogy elfárad hanem a felkarom külső felső részét. (erre még valami tanács jól jönne)
csütörtökön volt bicepsz edzés, valószínűleg jól csináltam, mert még most is a bedurranáshoz hasonló érzés van benne.Eddig itthon edzettem, az izzadás ismeretlen volt számomra, amióta terembe járok és odafigyelve csinálom, igen rendesen megizzadok.
A sok kérdés az azért van, mert normálisan akarom csinálni, amivel belátható időn belül érezhető/látható lesz változás.
Nem csak baromkodni meg súlyokat rángatni járnék terembe.
Ezért kérem a tanácsotokat mostanában és mostantól egyre sűrűbben. -
válasz
macikos #8478 üzenetére
Én ettem nagyon régen.
2009 augusztusában hagytam abba a gyúrást, illetve amit csináltam, az innéttől kimerült úgy heti-kétheti egyszeri bicózásban; most február elejétől kezdtem el ismét.
Jelenleg 86 kiló vagyok ( -73 körül voltam augusztusban -kis felesleggel a pocakon, de már egész formásan- ), mert ahogy visszatértem a "rendes" kajálásra, egyből durván hízásnak indultam. ( Megj.: a zöldborsós étrend szerintem jobb lett volna azoknál, amiket fogyasztottam. ) Szóval ilyen súly mellett centit véve a kézbe ez lett az eredmény:
Nyak: 40 cm
Mell: 115 cm
Derék: 109 cm
Csípő: 100,5 cm
Alkar (kinyújtva, nem behajlítva): 29,5 cm
Felkar (b/j): 38,5 / 39 cm
Comb (combközépen): 62 cm
Vádli: 38 cm
171cm / 86kgKajálásom most sem túl jó, de legalább megint megy a heti 3 edzés.
Az vetett vissza nagyon, és vette el a kedvem augusztusban, hogy fehérjével sokkal jobban mentek az edzések, de miután elfogyott, és nem volt pénzem újabbra, éreztem, hogy minden sokkal-sokkal nehezebb, és egyszerűen nem tudok úgy regenerálódni, mint fehérje-kieggel. Most vettem egy doboz ONE-A-DAY vitamint, és ezzel mintha egy kicsivel jobban menne, mint előtte nélküle.
Megyek kicsit visszaolvasni, mik voltak itt.
-
nestor75
csendes tag
válasz
macikos #8388 üzenetére
Negatív üzenetek, persze. Konkrétan, hogy menjek a p...b@, vagy növeljem az árakat. fenyegetőzés adóhivatallal, nemzetközi perrel egyebekkel. Mintha adót csalnék...ja, meg még vámot is! Érdekelne, hol él ez, milyen időszámításban...basszus.
Maltodextrin, Vitargo, hasonló "finomságok" nagy kiszerelésben fenn az oldalon. Aki BSN-re vár, üzenem, h. bocs, de késik a szállítmány, még egy hét kb. Addigra remélem sikerül felraknom a leírásokat is.
-
Manitou
veterán
válasz
macikos #8280 üzenetére
Én meg minden bizonnyal franciakockásra marom magamat.
Pénteken én is lerokkantottam magamat
vasárnap estig derekam be volt csípődve vagy franc tudja mi, de rohadtul fájt ha kicsit is próbáltam volna hajolni. Egy rossz mozdulat eredménye volt hátazásnál. Még most is elég szar, de azért javult. Pont kreakúra kezdetén faxa
előtte meg vírusos torokgyulladás volt a műsor, akkor is pont elkezdtem volna a kreatint ittam vagy 2 adagot utána jött ez a szar, most elkezdem megint erre ez a lesérülés
Mintha a sors akarná, hogy ne használjak kreatint
Csak az a baj így meg most edzeni se tudok menni, max valami gyógyedzésre
-
dunkel
őstag
válasz
macikos #8177 üzenetére
Akkor még egyszer
A függőleges tengely a c-vitamin tartalom százalékban. A piros nyíl mutatja, hogyan csökken. Az idő a vízszintes tengely. Pirossal behúztam kb, milyen egyenest követ az ábra. A kék az 50%, az ábrán a kék és piros vonalak találkozásánál az látható, hogy 8 perc elteltével a 75 °C -ra hevített narancslében a C vitamin tartalom az 50%-ra esett vissza.
értem?
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #8118 üzenetére
alapból a sav miatt, a lúgos étrend jobb ugye, feleslegesen ne savasítsuk már
ide vágó kérdés
mi a legolcsóbb lúgosító, vagy hogy kéne a legolcsóbb lúgosító étrendet összeállítani?
mert ugye a hús a rizs a tejtermékek és a zab is savas - nem tudom, de most már pár év után eljött az ideje, hogy talán erre is figyelnem kéne -
Eagle16
addikt
válasz
macikos #8094 üzenetére
Uh, ebben a videóban 1:10-nél elég szépen eleredt az orra vére.
Amúgy most jöttem haza, hát-váll volt, jó volt.
Csuklyára ti hány ismétlést csináltok? Szerintem kicsit több súllyal is csinálhatnám ,mert most 5x25 ment belőle. -
swoody
senior tag
válasz
macikos #8091 üzenetére
Szerintem ez lesz.
[link]Azért szerettem volna akusat mert mindig izzadok még hajnyírás közbe is.
Azt nehogy egyszer megcsapjon.A másik meg amit te is írtál,hogy gyenge az akus.
Másik:
Mészáros László.
Nem értem én ezt,hogy a legjobb fekvenyomó.Nincs nálla senki aki többet nyomna? Amerikába se?
Ruhába vagy ruha nélkül ő a legjobb? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos #7984 üzenetére
50 felett szoktam nyomni régebben, de még nem szoktak hozzá a segédizmok, ill itt 45nél úgysincs nagyobb, ill azt is elég lesz majd valahogy felszenvednem, hiába nyomnék bele 10et.
arra nem emlékszem mennyi volt valaha a max, lehet volt 60 is de ezt ugye nem tartjuk számon, csak hogy mennyit nyomsz fekve, meg mekkora a karodja tegnap találtam egy régebbi fotót csenevész koromból, de olyan furcsa, látszott hogy van azért már massza rajt, de mégse tűnik nagynak
majd mingyá belinkelem ha megint megtalálom -
válasz
macikos #7959 üzenetére
az érdekelne, hogy ilyen nagy méretű súlyzónál hogy tudsz hatásosan vállvonogatni. Én nem csinálom közel sem ilyen súllyal, de már egy 30-40 kilós súlyzónál is úgy érzem, hogy a combomon görgetem fel.
Vagy teljesen esélytelen vagyok erre a gyakorlatra a keskeny vállaim miatt?
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest