- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Adom, sok igazság van abban amit írsz... ezzel együtt nehezemre esik pozitívan tekinteni rá...
Az elején elvből(és szívből) gyűlöltem az összes felskálázó technikát, de sajnos be kell lássam, hogy alighanem ezek már az életünk kitörölhetetlen, és néha kikapcsolhatatlan részei lesznek.
Ami miatt még mindig morcos vagyok rájuk(DLSS/FSR/XeSS-re egyaránt):
- évtizedekig ezek a megközelítések "csalásnak" minősültek, és közutálatnak örvendtek, nem kis részét adták a GPCMR felsőbbrendűségi komplexusának, hogy PC-n nem hazudják be a felbontást... ezek után számomra kicsit nehéz/álszent/megalkuvó dolog hirtelen rajongani értük...
- "mentőöv"-et írsz, hogy ezek azok lennének... de sajnos többségében nem mentőöv(aka. utolsó utáni esély, hogy jobban fusson a game), hanem inkább mankó, vagy ha úgy jobban tetszik, "a számítógépes grafika Autotune-ja", ami a tényleges munkát, erőfeszítést helyettesíti, úgy a teljesítmény-optimalizálást, mint egy minőségi AA eljárás kifejlesztését, ezáltal gyakorlatilag visszafogva a fejlődést... a framegen-ről végképp nem beszélve, ami mindennek kb. a legalja.
Ott tartunk, hogy a Monster Hunter Wilds-ban az "Ultra" presetben alapból be van kapcsolva a felskálázás!!!Szóval jó szórakozást annak, aki meg bír velük barátkozni, én nem bírok tovább jutni a "mentőöv" szerepen, magyarul csak akkor kapcsolom be, ha más már végképp nem segít(pl. Cities Skylines 2-ben, ami egy 4090-et meg bír enni reggelire 1080p/Medium-ban nélküle; vagy a laptopom GTX1650-én), és nem tudom érdemben figyelembe venni vásárlási döntésénél...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A DGF, azaz Dense Geometry Format ráadásul teljesen kompatibilis a szabványos kódokkal, illetve a mai hardverekkel.
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest