- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Adom, sok igazság van abban amit írsz... ezzel együtt nehezemre esik pozitívan tekinteni rá...
Az elején elvből(és szívből) gyűlöltem az összes felskálázó technikát, de sajnos be kell lássam, hogy alighanem ezek már az életünk kitörölhetetlen, és néha kikapcsolhatatlan részei lesznek.
Ami miatt még mindig morcos vagyok rájuk(DLSS/FSR/XeSS-re egyaránt):
- évtizedekig ezek a megközelítések "csalásnak" minősültek, és közutálatnak örvendtek, nem kis részét adták a GPCMR felsőbbrendűségi komplexusának, hogy PC-n nem hazudják be a felbontást... ezek után számomra kicsit nehéz/álszent/megalkuvó dolog hirtelen rajongani értük...
- "mentőöv"-et írsz, hogy ezek azok lennének... de sajnos többségében nem mentőöv(aka. utolsó utáni esély, hogy jobban fusson a game), hanem inkább mankó, vagy ha úgy jobban tetszik, "a számítógépes grafika Autotune-ja", ami a tényleges munkát, erőfeszítést helyettesíti, úgy a teljesítmény-optimalizálást, mint egy minőségi AA eljárás kifejlesztését, ezáltal gyakorlatilag visszafogva a fejlődést... a framegen-ről végképp nem beszélve, ami mindennek kb. a legalja.
Ott tartunk, hogy a Monster Hunter Wilds-ban az "Ultra" presetben alapból be van kapcsolva a felskálázás!!!Szóval jó szórakozást annak, aki meg bír velük barátkozni, én nem bírok tovább jutni a "mentőöv" szerepen, magyarul csak akkor kapcsolom be, ha más már végképp nem segít(pl. Cities Skylines 2-ben, ami egy 4090-et meg bír enni reggelire 1080p/Medium-ban nélküle; vagy a laptopom GTX1650-én), és nem tudom érdemben figyelembe venni vásárlási döntésénél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged