Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz Plata #73367 üzenetére

"Ez public" ez annyira tipikus válasz, mint említettem a session azért volt public, mert VIP work ment dupla keshért... am csak megkérdem, a streamert mi jogon minősíted, sértegeted látatlanban? főleg hogy az Ő elve is az, hogy mindenkinek megadja a lehetőséget a nyugodt játékra, az első esetnél (03:59:40) felvette a "aranyrögöket" vagy mit, mire csetbe ment is a válasz, hogy ne csessze el a küldetését az alanynak, erre ő felajánlotta, hogy visszaadja, lelőhetik - elég korrekt dolog sztem.

(#73369) gabesz123 "Nem volt az elsőben semmi faxkodás" begrifeolni valakit már éppen eléggé az! a lock az automatikus, tehát mindenképp hallja, az hogy ki lőtte meg először a másikat egyértelmű mindkét esetben, azaz éppúgy mint a menzesz srácnál - de mondom satee76 teljesen korrekt volt, beismerte a hibáját, elnézést kért, menzesszel ellentétben, épp ezt nem értem minek kell toxic playernek lenni, ha tökös gyereknek érzi magát menjen boxolni, de ahhoz gyáva az ilyen :U aki nyugodt, békés azt mindig easy way betámadni, meg trollkodni vele.. mondom ott a küzdősport ha elég kemény legény.. ahogy Atee (streamer) bejött a reptérre, ugye már indult a reptér cargo, én meg jó hogy megyek segíteni neki, mivel egy csapat voltunk, és amúgy is rühellem a trollokat, ott nem is néztem hogy ki fia borja az alany, de nem is érdekelt volna amúgy sem, aki toxic az amúgy is tehet egy szívességet. A lényeg a lényeg nem lőtt bele senkibe, de őt már kóstolták, leszedték, reptéren meg amúgy is baromi jó a spawn, egy kill után, mert totál kiszolgáltatott az ember a nagy területen, és akkor jött menzesz srác, és még kettőt belerúgott, amit nem tűrtem és akkor kapta seggébe a kúpot, amin még ő volt kiakadva :C ... a végén meg neki köszönhetően buktuk is a raktártöltést! utólag is köszi! :U :W

(#73381) maximilian4 baromira utálom mikor hülyének néznek, valaki "elrepült a klubbod felett", aztán máris lőni kell, hátha atomot dob a fejedre? amúgy is melletted ment el jócskán, a videón látszik, nem kell átszínezni a sztorit, nem vagy te szobafestő
    "de simán irhattad volna hogy haver, szevasz stb." nulláról húztuk fel a sessiont, direkt a magadfajta trollok végett, de iszonyat gyorsan megtelt, én ha bemegyek egy crew sessionba szoktam nézni hogy van e PHHU-s, mert ha van akkor kapásból köszönök, tehát Neked kellett volna jelezned hogy helosziaszevasz koma. GTA5 nem a main game amit tolok, éppenséggel azért mert legtöbbször egyedül tolom, ráadásul trollok miatt kevesebbet...

(#73384) szTotyy én pont az ő kérésének tettem eleget, írta chatbe hogy jelentkezzek itt fórumon, ment a szókarate, aztán hamar lelépett, előre láthatólag beismerve saját hibáját gondoltam én... mert aki nem érzi magát hibásnak az miért lépne le?! költői kérdés.

(#73386) Plata "Azt nem értem mért klubos teherautóval lőtted le őket,akkor már inkább opressor. " te mit keresel egy olyan Crewban ami alapvetően békés jellegű?! az efféle megnyilvánulás / szemléletmóddal karöltve?! így már érthető miért védted a haverodat :U
    "Szólj nekem legközelebb,megcsiklandozom őket orbitálisan. " ez de vicces, volt. :DDD

(#73406) maximilian4 így is érthető hogy Plata haverod miért véd be, pedig nem kellene, de akkor ezek szerint egy hullámhosszon vagytok, jó tudni, legalább bemutatkoztatok a társaitok előtt ;)

Új hozzászólás Aktív témák