Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
"Ez public" ez annyira tipikus válasz, mint említettem a session azért volt public, mert VIP work ment dupla keshért... am csak megkérdem, a streamert mi jogon minősíted, sértegeted látatlanban? főleg hogy az Ő elve is az, hogy mindenkinek megadja a lehetőséget a nyugodt játékra, az első esetnél (03:59:40) felvette a "aranyrögöket" vagy mit, mire csetbe ment is a válasz, hogy ne csessze el a küldetését az alanynak, erre ő felajánlotta, hogy visszaadja, lelőhetik - elég korrekt dolog sztem.
(#73369) gabesz123 "Nem volt az elsőben semmi faxkodás" begrifeolni valakit már éppen eléggé az! a lock az automatikus, tehát mindenképp hallja, az hogy ki lőtte meg először a másikat egyértelmű mindkét esetben, azaz éppúgy mint a menzesz srácnál - de mondom satee76 teljesen korrekt volt, beismerte a hibáját, elnézést kért, menzesszel ellentétben, épp ezt nem értem minek kell toxic playernek lenni, ha tökös gyereknek érzi magát menjen boxolni, de ahhoz gyáva az ilyen
aki nyugodt, békés azt mindig easy way betámadni, meg trollkodni vele.. mondom ott a küzdősport ha elég kemény legény.. ahogy Atee (streamer) bejött a reptérre, ugye már indult a reptér cargo, én meg jó hogy megyek segíteni neki, mivel egy csapat voltunk, és amúgy is rühellem a trollokat, ott nem is néztem hogy ki fia borja az alany, de nem is érdekelt volna amúgy sem, aki toxic az amúgy is tehet egy szívességet. A lényeg a lényeg nem lőtt bele senkibe, de őt már kóstolták, leszedték, reptéren meg amúgy is baromi jó a spawn, egy kill után, mert totál kiszolgáltatott az ember a nagy területen, és akkor jött menzesz srác, és még kettőt belerúgott, amit nem tűrtem és akkor kapta seggébe a kúpot, amin még ő volt kiakadva
... a végén meg neki köszönhetően buktuk is a raktártöltést! utólag is köszi!

(#73381) maximilian4 baromira utálom mikor hülyének néznek, valaki "elrepült a klubbod felett", aztán máris lőni kell, hátha atomot dob a fejedre? amúgy is melletted ment el jócskán, a videón látszik, nem kell átszínezni a sztorit, nem vagy te szobafestő
"de simán irhattad volna hogy haver, szevasz stb." nulláról húztuk fel a sessiont, direkt a magadfajta trollok végett, de iszonyat gyorsan megtelt, én ha bemegyek egy crew sessionba szoktam nézni hogy van e PHHU-s, mert ha van akkor kapásból köszönök, tehát Neked kellett volna jelezned hogy helosziaszevasz koma. GTA5 nem a main game amit tolok, éppenséggel azért mert legtöbbször egyedül tolom, ráadásul trollok miatt kevesebbet...(#73384) szTotyy én pont az ő kérésének tettem eleget, írta chatbe hogy jelentkezzek itt fórumon, ment a szókarate, aztán hamar lelépett, előre láthatólag beismerve saját hibáját gondoltam én... mert aki nem érzi magát hibásnak az miért lépne le?! költői kérdés.
(#73386) Plata "Azt nem értem mért klubos teherautóval lőtted le őket,akkor már inkább opressor. " te mit keresel egy olyan Crewban ami alapvetően békés jellegű?! az efféle megnyilvánulás / szemléletmóddal karöltve?! így már érthető miért védted a haverodat

"Szólj nekem legközelebb,megcsiklandozom őket orbitálisan. " ez de vicces, volt.
(#73406) maximilian4 így is érthető hogy Plata haverod miért véd be, pedig nem kellene, de akkor ezek szerint egy hullámhosszon vagytok, jó tudni, legalább bemutatkoztatok a társaitok előtt

Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 15 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:88%
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aki nyugodt, békés azt mindig easy way betámadni, meg trollkodni vele.. mondom ott a küzdősport ha elég kemény legény.. ahogy Atee (streamer) bejött a reptérre, ugye már indult a reptér cargo, én meg jó hogy megyek segíteni neki, mivel egy csapat voltunk, és amúgy is rühellem a trollokat, ott nem is néztem hogy ki fia borja az alany, de nem is érdekelt volna amúgy sem, aki toxic az amúgy is tehet egy szívességet. A lényeg a lényeg nem lőtt bele senkibe, de őt már kóstolták, leszedték, reptéren meg amúgy is baromi jó a spawn, egy kill után, mert totál kiszolgáltatott az ember a nagy területen, és akkor jött menzesz srác, és még kettőt belerúgott, amit nem tűrtem és akkor kapta seggébe a kúpot, amin még ő volt kiakadva
... a végén meg neki köszönhetően buktuk is a raktártöltést! utólag is köszi! 

CactuS