Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
GTA 5 (PS3) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Felment az update is, tökéletesen fut a játék!

Nagyon köszönöm a segítséget

-
HREH
senior tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Bejött amit írtál, amit nagyon köszönök
(elindult)
Viszont most nem tudom, hogy rá merjem-e ereszteni az update-t, mert most le van tiltva az internet, és a múltkor is ekkor dobott hibát, szerinted? -
HREH
senior tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Még most tölt a játék, de kipróbálom, hátha.
Majd írok, ha van fejlemény.És pont ilyen szomorú hsz-nél leszek senior tag, hát basszus

-
HREH
senior tag
Nos, én feladtam.
Több éve kint van ez a probléma (80029564/80029563), mégis egy darab fix sem jött még rá...
Végigtúrtam a netet, csináltam Restore Filesystem és Restore Database-t is, kettőt együtt is, külön-külön is, megpróbáltam telepíteni, de ugyanez a hibajelenség. Ami külön vicc, hogy 240es UPC nettel is olyan lassan jön, hogy megőszülök mellette.
Lehet valahogy refundot kérni (első PS3-as vásárlásom, nem tudom, hogy működik), vagy akkor most kidobtam 7000 ft-ot az ablakon?
Köszönöm, ha segítetek!
-
HREH
senior tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Szia!
Digitális, PS Store-ból vásárolt. -
HREH
senior tag
Sziasztok!
PS3-ra megvettem a játékot, letöltés után, install közben corrupted data hibát kaptam. Rebuild database és restore filesystem is megvolt. Ezután letöltöttem mégegyszer, majd fel is installálta rendesen, majd elkezdte letölteni az update-ket. Itt azonban a 8. update letöltése közben ismét corrupted data hibát kaptam...
Mi lehet a megoldás? Refund lehetséges? Mint írtam, egy percet sem játszottam még vele, de a refund lenne az utolsó.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudományos Pandémia Klub
- Tőzsde és gazdaság
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bittorrent topik
- VR topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest