- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
privacy99 #33046 üzenetére
Nálam firefly island esik be a legjobban az fps azért mentem arra. (bár amióta megvan 660ti azóta ott is folyamatos) Amúgy ha nem rakom maxra az árnyékokat akkor 40 alá nem megy mint látni, átlag 55. Látszatra a különbség meg csak annyi, hogy az árnyék nem éri el a karakter lábát. Multinál nem érzek különbséget, bár ott nem mértem, de tökéletesen ment. Vsyncet azért nem használok, mert nincs látszata. Úgyis "húzza" a képet ha be van kapcsolva, ergo nincs értelme.
Plusz még ugye fenn van ic 2.1 tehát élsimítás, illetve nagyfelbontású textúra pack. -
JoolsNOS
veterán
válasz
JoolsNOS #33043 üzenetére
Na csináltam egy frappsos mérést.
Az teszt mindig Roman lakásából indult majd kocsival firefly island, majd ki a partra.
Beállításokat csak azt írom le amit lefele állítottam:
1es teszt: Árnyékok: high-high, csúszkák: 25-40-50, vsync off. (így használom)
2es: árnyékok high, high, csúszkák mind 100, vsync off.
3as: Minden max. vsync off. -
JoolsNOS
veterán
válasz
Redneck #33032 üzenetére
Namost én allergiás vagyok minden laggra és szaggatásra. Tehát ha mindent mnaxra vágok, havrom akkor is azt mondja, hogy tökéletesen megy, miért veszem lejjebb a grafot.. De én mégis az árnyékokat highra rakom, és a view distance 25. Így mutat 64 fps átlagot a bench. (fraps játék közben 50-55 mnimum)Ha minden maxon van akkor is 50 felett van, de látszatra az már nekem nem "folyik". Tehát azért hidd el a 660ti már elég neki, csak én vagyok kicsit bogaras
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Mr. Erikszon #32968 üzenetére
Lefutott rendesen az exe? Vagy már ott valami hiba van?
(#32969) djdaniel: annak semmi lényege, mert a képeket is megváltoztatja amin ugye minden beállítás nélkül látszódnia kéne a változásnak. Meg ez csak megváltoztatja az angolt, nem plusz nyelvet ad hozzá.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Mr. Erikszon #32965 üzenetére
Pedig csak egy exe-t el kell indítani. Mi nem sikerült rajta?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
V.Dave #32954 üzenetére
Sajnos a piros ég ismert hiba. Lekopogom nálam ritkán jön elő. A víz nálam ugyanolyan mint előtte. A krómos autókat már írtam, hogy én csak a régebbi verziókban láttam. A sötét meg olyan mint a valóságban. Lehet, hogy kicsit zavaróbb mint az eredeti grafikával, de az életben sem látsz tovább ha sötét van. Amúgy én nem állítottam semmit az ini fileban.
-
JoolsNOS
veterán
Nekem is csak a rendszer van az ssd-n. Maga az egész cucc sokkal gyorabb. Boot, böngészés, stb. Játékot is raktam már oda, de szinte semmi előnyét nem éreztem. Ráadásul ha csak 30as, akkor csak a gta a felét le fogja foglalni és onnan már az ssd is lassul.
Optimalizálórol nem tudok, az elvileg a gyári patchekben kimerül.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Taylor1235 #32898 üzenetére
Én most váltottam 1366ról 1920ra. Gtanál szinte semmi különbség nem volt. Crysisnál már bőven érezni.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csaba951 #32891 üzenetére
Enyém x4 920 volt 3400en. Övé x6 1055 3200n. És nála bőven smoothabb volt akkor a játék, pedig a vga előny bőven nálam volt.
Egy régebbi hsz, de van belőlük bőven.
-
JoolsNOS
veterán
Na ez érdekes, csak miután elindult a játék akkor jelenik meg a new game a game menüpont alatt. Próbálj új profilt csinálni, az automatikusan újat kezd.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
DekkoGames #32678 üzenetére
Ezt nálam is szokta csinálni. Többszöri nekifutás után működik nálam.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #32606 üzenetére
Youtubon van videó pontról pontra mit hogyan. Ha elakadsz írj bátran.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Tommi000001 #32600 üzenetére
Milyen grafikai beállításokon vagy?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Pitti1992052 #32581 üzenetére
Hú! Jól visszaolvastál.
Mi is a problémád konkrétan?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
TGaben #32579 üzenetére
Amit én használok ic-t az 26 mega
Plusz a textúrák majdnem 5 giga.
Közben azt is sikerült, hogy nem kicserélni az autókat, hanem újakat berakni, de még valami gebasz van, mert kis idő után kidob exe hibával. (igaz a kispolák és a lada volt az alany, tehát lehet más autónál nem csinálná)
-
JoolsNOS
veterán
Mert két külön játék, nem kiegészítő.
(#32574) TGaben:: nálam csak icenhancer 2.1 van+ textúra pack. Ezzel nincs gond. Viszont pár autóval van: pl egy küldetésben 4 ajtós autó kéne, de 2 ajtós van helyette akkor vissza kell cserélni. Illetve amikkel gond van nálam még: kispolszki néha kidob exe hibával, kocka lada majdnem mindig kidob, tehát ezeket nem erőltetem. Mással nincs gondom.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #32549 üzenetére
-
JoolsNOS
veterán
Ezt a modot hogy lehet előhozni? Tudja valaki?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
JoolsNOS #32466 üzenetére
elcsesztem, lejártam...
Szóval másik kép. -
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #32423 üzenetére
Na a legtöbb tippet már próbáltam. A turismóval vagy 1 órát köröztem star junctionban, mondom hívom Bruciet egy versenyre hátha. (bár az utolsó 5 versenyen valami szutyok felhozatal volt) És lám már a verseny felé belebotlottam:
Köszi a tippet
(#32424) dre75: a motor ilyen, egyszerre nem tart sok autót a memóriában. Bár nekem is feltűnt, hogy a kicserélt autóknál még jobban előfordul ez a jelenség.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #32399 üzenetére
Nemcsak amiatt kell feltenni. Minden sokkal jobban néz ki. Egyetlen hibája a néha bepirosodó égbolt, de nálam elég ritka. meg sokan szidják, hogy sötét az éjszaka...és
az éjszaka már csak ilyen
Amúgy lehet valahol találni infernus-t, ha már végigvittem a játékot?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #32393 üzenetére
Az icenhancer-en van élsimítás.
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
A poén az, hogy mikor először vittem végig semmi gond nem volt. Legutoljára mikor próbáltam egy éve csak a helikopter zuhant le mindig. Most már arra se jutok fel.
-
JoolsNOS
veterán
A kib**tt utolsó küldetésen miért nem tudok felkapaszkodni a helikopterre? Akárhogy ütöm azt a rohadt space-t sehogy se húzza fel magát. És a bosszantó, hogy ezután jön még csak a nehéz rész...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #32313 üzenetére
Hardverfüggő. Anno régebbi gépemen nekem is 1.4 után fps csökkenés volt. De erre más rácáfolt újabb cuccokkal.
-
JoolsNOS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest