- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Aktív témák
-
Lezli25
tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám: Hardverek:
Asus Rog Strix X570 E-Gamin alaplap (legfrissebb bios) Új hardver
Memória: Gskill TridentZ Neo - 3600Mhz - cl16 - új hardver
Proci: Ryzen 3800X - új hardver -alapon
vga,ssd-k...A lényeg hogy megcsinálom az Aida64 memory benchmarkot és a memória írásnál csak fele annyi érték jelenik meg mint annak kéne. A mellékelt képen láthatjátok lent! Itt most épp a Corsair ramokkal csináltam a testet, de tök mindegy, mert a Gskilleknél is ugyan ez a problémám. Próbáltam én már mindent. Gyári értékekkel, variált beállításokkal, FCLK 1:1 arányban, még másik ram párossal is (Corsair vengance). Proci teljesen gyári értékeken megy. De mindegyik ram-nál ugyan ez a jelenség sajnos. A ramokat (Gskill, Corsair) kipróbáltam egy Asus x470 Prime Pro lapban 2700X cpu-val és ott 45-47.000 volt az érték ami már korrekt. Semmi tuningolás nem történt!
Ha valaki tud segíteni nagyon jó lenne, mert ez már nagyon bosszantó. Egy tonna pénzem van benne és itt kell agyalni miért van ez a dolog. 18 éve ezzel foglalkozom, de ilyennel még nem találkoztam.
Köszönöm! Szép estét!
Aktív témák
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest