- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodor0410
tag
Visszaolvastam és ha jól sejtem nem lehet úgy megcsinálni, hogy megmaradjanak azt adatok és a partíciók, szóval ha már nincs fent windows, hogy tudom újrarakni a gépet, hogy fel is fusson...?
-
fodor0410
tag
Ja, és úgy, hogy már leformáztam a teleptőben a rendszer partíciót, szóval windows-ba már nem tudok belépni.
-
fodor0410
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm gépére 64 bites win 7-et szerettem volna felrakni. Több partíció van és a partícióknál ezt írtja ki: Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style.Úgy kéne felrakni a win7-et, hogy nem törlök partíciókat, csak a rendszerpartícióra kéne felrakni a 7-et.
Olvastam már egy-két fórumban, hogy kell megoldani, de nem nagyon értem.
Valaki tud olyan megoldást, amiben megmaradnak a partíciók és leírni részletesen hogy értsem
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest