Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 - alap
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
''Hogy mit szúrhattál el, azt nem tudom...''
Én se, de valószínű már nem is fog kiderülni. Beszéltem ugyanis egy ismerőssel, aki többek között ilyen GPS vevők forgalmazásával is foglalkozik, és ő nem ajánlotta ezt a ''kapcsolgatást''. Egész pontosan azt mondta, hogy ennél a vevőnél meg lehet valósítani, de jó párral járt már úgy, hogy átküldte a másvilágra. Ezért aztán nem tartja jó ötletnek, hogy ezzel kísérletezgessek.
''SiRF módban vagy két tucat egyéb paramétert is tudsz állítani az említetteken kívűl..''
Igen, ezt azóta én is megnéztem a SiRFTech progival. A gond tényleg az, hogy -- szerintem legalábbis -- ezek meglehetősen dokumentálatlan beállítások. Ahhoz viszont elég drága volt ez a ketyere, hogy empírikus módon jöjjek rá mindenre.
''...az iGO jelenlegi kiadása semmilyen olyan adatot nem tud feldolgozni, amit NMEA-ban ne kapna meg csak SiRF-ben...''
Hogy próbáltad? Átkapcsoltál SiRF-be, beállítottál dolgokat majd vissza NMEA-ba? Vagy hagytad SiRF-ben, és az iGO-t kapcsoltad át SiRF üzemmódba?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ítéletnap ismét elnapolva, később jön a Terminator 2D: NO FATE
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- OLED TV topic
- Posta, csomagküldés
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Armani Emporio Stronger With You Intensely
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Fehér INGYEN SZÁLLÍTÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest