Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
szejler
csendes tag
Nem néztem utána, mi a különbség sebességre az a8 és az a9 között?
Kedvelem a g10-t, de lássuk be, olykor a sebessége, és a kijelző érzékenysége is kicsit idegesítő tud lenni. Utóbbit nem is értem, a szintén rezisztív LG optimusom nagyságrenddel érzékenyebb. Ha a g10 azt hozná, eszembe sem jutna másik tabletre gondolni. Így viszont gondolok. Leginkább a dropad a8-ra.
Írtad, hogy a g10 2.3 androiddal, még a módosított verziótokkal is vannak problémák (wifi). A belassulásai miatt viszont még így is rágódom rajta.
Te melyiknél maradtál? 2.3 vagy vissza a 2.1 re? Azaz használhatóság szempontjából a 2.3 gyorsulása vagy a stabil de megfontolt 2.1?
-
szejler
csendes tag
Köszi a bíztatást, de vállalkozó kedvű vagyok.
Rendszeresen rendelek külföldről, csak eddig nem ilyen méretben/értékben.Ha gumibottal nem vallatnak bensőségesen, - amit dramaturgiailag hiányoltam a leírás végéről -
, akkor tapasztalatszerzésnek is megteszi. Nem dealerkedéshez, csak jó tudni hogy őrölnek a vámszedők malmai. A számlatippet köszönöm!! (ha ne adj isten megtörténik, elfogadnak mondjuk egy nyomtatott számlamásolatot? Sejtem a választ, de hátha). -
szejler
csendes tag
Sziasztok
Némi hezitálás után gpad mellett döntöttem, árérték arányban remek. A hdmi nélkül még csak csak el leszek, az alu házat fontosabbnak érzem (legf. majd verem a fejem a falba).
Kérdés a gyakorlottakhoz: a csomag beérkezésekor számítsak az ÁFA-ra, vagy átcsúszik fű alatt? Esetleg valami praktikus kérés az eladó felé: Gift, digitális képkeret, ne írja rá az értéket, stb.
Nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, akkor tapasztalatszerzésnek is megteszi. Nem dealerkedéshez, csak jó tudni hogy őrölnek a vámszedők malmai. A számlatippet köszönöm!! (ha ne adj isten megtörténik, elfogadnak mondjuk egy nyomtatott számlamásolatot? Sejtem a választ, de hátha).