Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Ha netán erre tévedne valami jótét lélek... Van egy-két gondom. Miután a zsoldosoknál beszéltem Cord-dal és feltoltam az egykezes kardozást 30% fölé minden fejlesztés költsége megduplázódott. Ha jól tudom, úgy kellene lennie, hogy 30% fölött ugyan 10 LP-t költ az ember ha mondjuk az egykezest akarja fejleszteni, de ez kiahatással kéne legyen a kétkezesre is. Tehát 10 LP-ért 35%-ra kéne nőnie az egykezesnek és 15%-ra a kétkezesnek. Na ez nálam nincs így. Egykezes 35%, kétlkezes marad 10%-on 10 LP-ért. Ami még rosszabb, minden attribútum költsége is megduplázódott. Ha pl Lares-től tanulok dexterity-t, akkor is 10 LP-ért csak 5-el nő az érték. Ez elég gáz, mert így még a legfontosabb attribútum felhúzása is extrém sok tapasztalatot igényelne. Ez most akkor bug, vagy én baltáztam el valamit? Mert ez így nagyon nem lesz jó, 9-es szinten vagyok, alig maradt már vadállat, a városban minden quest-et megcsináltam, és a zsoldosoknál két ütéssel lever az a csávó, aki meg akar motozni ( a nevére nem emlékszem), esélyem sincs ellene. Kez ellehetetlenülni a játék. Ez a 10 LP-ért 5 strenght/dexterity nagyon gyanús nekem. Bug lenne? Emlékszik valaki ilyesmire?
Nem találom továbbá a Rod nevű fickót, akit a zsoldostáborban kéne leverni Jervis szavazatának megszerzéséért. Hol kéne lennie elvileg?
A játék eredeti, a mindhárom játékot tartalmazó Gothic Universe része. Az első részt gond nélkül végigtoltam, de ez a második így nagyon szenvedős.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Suzuki topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest