Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Ha netán erre tévedne valami jótét lélek... Van egy-két gondom. Miután a zsoldosoknál beszéltem Cord-dal és feltoltam az egykezes kardozást 30% fölé minden fejlesztés költsége megduplázódott. Ha jól tudom, úgy kellene lennie, hogy 30% fölött ugyan 10 LP-t költ az ember ha mondjuk az egykezest akarja fejleszteni, de ez kiahatással kéne legyen a kétkezesre is. Tehát 10 LP-ért 35%-ra kéne nőnie az egykezesnek és 15%-ra a kétkezesnek. Na ez nálam nincs így. Egykezes 35%, kétlkezes marad 10%-on 10 LP-ért. Ami még rosszabb, minden attribútum költsége is megduplázódott. Ha pl Lares-től tanulok dexterity-t, akkor is 10 LP-ért csak 5-el nő az érték. Ez elég gáz, mert így még a legfontosabb attribútum felhúzása is extrém sok tapasztalatot igényelne. Ez most akkor bug, vagy én baltáztam el valamit? Mert ez így nagyon nem lesz jó, 9-es szinten vagyok, alig maradt már vadállat, a városban minden quest-et megcsináltam, és a zsoldosoknál két ütéssel lever az a csávó, aki meg akar motozni ( a nevére nem emlékszem), esélyem sincs ellene. Kez ellehetetlenülni a játék. Ez a 10 LP-ért 5 strenght/dexterity nagyon gyanús nekem. Bug lenne? Emlékszik valaki ilyesmire?
Nem találom továbbá a Rod nevű fickót, akit a zsoldostáborban kéne leverni Jervis szavazatának megszerzéséért. Hol kéne lennie elvileg?
A játék eredeti, a mindhárom játékot tartalmazó Gothic Universe része. Az első részt gond nélkül végigtoltam, de ez a második így nagyon szenvedős.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest