- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Ha netán erre tévedne valami jótét lélek... Van egy-két gondom. Miután a zsoldosoknál beszéltem Cord-dal és feltoltam az egykezes kardozást 30% fölé minden fejlesztés költsége megduplázódott. Ha jól tudom, úgy kellene lennie, hogy 30% fölött ugyan 10 LP-t költ az ember ha mondjuk az egykezest akarja fejleszteni, de ez kiahatással kéne legyen a kétkezesre is. Tehát 10 LP-ért 35%-ra kéne nőnie az egykezesnek és 15%-ra a kétkezesnek. Na ez nálam nincs így. Egykezes 35%, kétlkezes marad 10%-on 10 LP-ért. Ami még rosszabb, minden attribútum költsége is megduplázódott. Ha pl Lares-től tanulok dexterity-t, akkor is 10 LP-ért csak 5-el nő az érték. Ez elég gáz, mert így még a legfontosabb attribútum felhúzása is extrém sok tapasztalatot igényelne. Ez most akkor bug, vagy én baltáztam el valamit? Mert ez így nagyon nem lesz jó, 9-es szinten vagyok, alig maradt már vadállat, a városban minden quest-et megcsináltam, és a zsoldosoknál két ütéssel lever az a csávó, aki meg akar motozni ( a nevére nem emlékszem), esélyem sincs ellene. Kez ellehetetlenülni a játék. Ez a 10 LP-ért 5 strenght/dexterity nagyon gyanús nekem. Bug lenne? Emlékszik valaki ilyesmire?
Nem találom továbbá a Rod nevű fickót, akit a zsoldostáborban kéne leverni Jervis szavazatának megszerzéséért. Hol kéne lennie elvileg?
A játék eredeti, a mindhárom játékot tartalmazó Gothic Universe része. Az első részt gond nélkül végigtoltam, de ez a második így nagyon szenvedős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Fujifilm Fujinon XF 27mm f/2.8 R WR objektív
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest