- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
kellcucc #2063 üzenetére
Általában a gyári szokta a legjobban bírni, de jóval drágább is az ebayes utánzatoknál. Ebayes tokot én még nem használtam, de ha eltörne a gyári tokom akkor valszeg ebayes kínai utánzatból rendelnék 2-3-at, mert még úgy is olcsóbb, és ha eltörik akkor van csere darab.
Amit még megpróbálhatsz, ha van a közeledben műanyaghegesztős (főleg járművek műanyag elemeivel szoktak dolgozni, mint pl lökhárító) akkor oda beviheted, ők szépen megjavítanák a mostanidat. A kérdés hogy mennyiért, meg ha messzire kell érte menni akkor már megint nem biztos hogy megéri a szarakodást.
Mi az az alley keret? Alloyra gondolsz, mint fémötvözet keret?
(#2062) vdavid33 hát ezt neked kéne tudni. Én a 8-at mondanám, mert az az újabb, időtállóbb, több mindent tud.
-
Morzsibácsi
tag
válasz
kellcucc #996 üzenetére
Igen volt mindenhol fólia.Azt,hogy "policy" nem látom egyik papíron sem.De ránézésre is egyértelműen látszik rajta,hogy használt és már szét volt szedve. Az ügyintéző nekem annyit mondott,hogy tesztelt darabot fogok visszakapni. 1.000 fw-vel jött.Teljesen mindegy működjön jól
Én sem a GoPro-nál dolgozom
-
Morzsibácsi
tag
válasz
kellcucc #992 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam is. Hajszálpontosan 1 hét alatt megtörtént a garanciális csere./ hero 7 black / Annyi,hogy a közhiedelemmel ellentétben,nem új kamerát küldenek,hanem egy javított tesztelt darabot.Teljesen rendben van amit kaptam,de egyértelműen látszik rajta,hogy használt és szét volt már szedve.Valamint nekem érdekesség,hogy még a régi fw van rajta.Holnap tesztelem majd,remélem ez már tényleg jó lesz. Te teljesen újat kaptál,vagy az új alatt másikat értesz?
-
-
atees
őstag
válasz
kellcucc #964 üzenetére
Sajnos pontosan nem tudom, hogy működik, mert még nem volt rá szükségem, de nagyon sokan a gopro.com-nak írnak asszem chaten kell és lehet kérni garanciális ügyintézést. Küldenek érte futárt és elviszi a kamerát ha jól tudom hollandiába. Így egyből a gyártón keresztül van intézve a dolog.
-
atees
őstag
-
atees
őstag
válasz
kellcucc #357 üzenetére
Vagy a kártya vagy az oprendszernél van probléma. Formázd meg a kártyát. Az érdekes én simán rámásoltam a zippet aztán csinálta is.
De legalább sikerült.
TheLab-ba voltam Bp-n a szervízbe mondta srác, hogy igazából csak a sandisk kártyát szereti a gopro, csak azt ajánlja az oldal is. De nekem samsunggal simán megy! -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
kellcucc #247 üzenetére
Ezt nem valószínű (legalábbis legfeljebb minimálisan), ellenben a hero5black-re nagy leárazást ígértek, én most arra várok. Németeknél a normál ára 400 eur alatt van, most éppen 365-ért kínálja az amazon, de usában pl. már csak 320 dolcsi. Ennyi eur-ért azonnal ráugranék én is. Péntekig még várok, hátha...
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest