- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
válasz
Hege1234 #1075 üzenetére
Szia.
Most voltam 2 hetet sielni. 5 perc koruli videokat keszitettem.(fhd 1080p 60fps csak vlmi szar oreg sd kartyaval) es nem volt gondom semmi. 27felvetelt keszitettem egyiknel se tapasztaltam se fagyast se semmi ilyesmit. Gyonyoru felvetelek lettek brutal a stabija : )
Meg csak 2hete hasznalom, de eddig bevalt.
Volt kicsit gond a parositassal(telohoz) nem ment olyan egyszeruen mint az le volt irva, de ugye aztan mar nincs ra szukseg. Gyorsan kommunikal jo a telefonrol iranyitas is(android).
100e ert vettem akciosan. Nekem ennyit megert vegre keszultek rendes felvetelek a sielesemrol : )Szep napot mindenkinek.
Ervin -
kovsol
titán
válasz
Hege1234 #1083 üzenetére
PAL módban használom mindegyik kamerámat főleg a neon és egyéb mesterséges fények villódzása miatt, mert úgy nem látszik a videón, így 25-50-100 fps -el szoktam videózni. 50-el akartam volna, de már elindultunk mikor eszembe jutott, hogy nem állítottam át, viszont mivel úgyse lassítom be ezt a videót, így megfelel a 25is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged