Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
A legutóbbi Halloween Party-n az AcePro-val és az Action 5-tel csináltam videókat és timewarp-okat. Az insta gyorsított felvételei használhatatlanok, a DJI-é qrva jók. A látószög és a torzítás is jobb a DJI-nál (ezt látni a te képeiden is). Nyáron az első insta felvételek a Balatonban készültek. Arcok színe plasztikus, egyszínű, mesterséges, köze nincs a valósághoz. Ezt hiába állítgatod, nem lesz jó soha. A tengerben is elvérzett az acepro nálam. Drónokon nagyon erősen a legutolsó lett a sorban. A DJI Action 2 is megveri. Síszezonban kap még egy esélyt.
Nem azért írtam, mert le akarok bárkit beszélni róla. Két AcePro-t vettem, itt vannak most is kiegészítőkkel, miegymás. De csalódtam bennük. Nem akartam elhinni, hogy én vagyok a hülye, vagy mi? Ezért vettem egy X4-et mielőtt Görögbe mentünk. Csalódás volt. Nagy. A GoPro Max 360-nak szebbek a felvételei, az már van régebb óta.
Csináltam Hero11-Action4-AcePro egymás melletti realtime és gyorsított videókat az M3-ason oda-vissza többször is. Ragyogó napfényben, felhős időben is. Nem mondom, melyik lett az utolsó.
Nekem ez a személyes élményem.
De még nem árulom az instákat, majd egyszer rászánok még egy kis időt és belebújok, hátha elő tudom varázsolni a szellemet a palackból.
Hogy írjak jót is: a nighlapse videókat, amikor a csillagokat és a galaxisunkat fotózom, az insta tudja a legjobban. A képei megeszik az Action 4-ét (5-ös még nem próbáltam), és nagyon jó utómunkát tud csinálni az insta szoftvere, gyönyörű lesz a felvétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest