Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz Khaosz55 #6274 üzenetére

A legutóbbi Halloween Party-n az AcePro-val és az Action 5-tel csináltam videókat és timewarp-okat. Az insta gyorsított felvételei használhatatlanok, a DJI-é qrva jók. A látószög és a torzítás is jobb a DJI-nál (ezt látni a te képeiden is). Nyáron az első insta felvételek a Balatonban készültek. Arcok színe plasztikus, egyszínű, mesterséges, köze nincs a valósághoz. Ezt hiába állítgatod, nem lesz jó soha. A tengerben is elvérzett az acepro nálam. Drónokon nagyon erősen a legutolsó lett a sorban. A DJI Action 2 is megveri. Síszezonban kap még egy esélyt.

Nem azért írtam, mert le akarok bárkit beszélni róla. Két AcePro-t vettem, itt vannak most is kiegészítőkkel, miegymás. De csalódtam bennük. Nem akartam elhinni, hogy én vagyok a hülye, vagy mi? Ezért vettem egy X4-et mielőtt Görögbe mentünk. Csalódás volt. Nagy. A GoPro Max 360-nak szebbek a felvételei, az már van régebb óta.

Csináltam Hero11-Action4-AcePro egymás melletti realtime és gyorsított videókat az M3-ason oda-vissza többször is. Ragyogó napfényben, felhős időben is. Nem mondom, melyik lett az utolsó.

Nekem ez a személyes élményem.

De még nem árulom az instákat, majd egyszer rászánok még egy kis időt és belebújok, hátha elő tudom varázsolni a szellemet a palackból.

Hogy írjak jót is: a nighlapse videókat, amikor a csillagokat és a galaxisunkat fotózom, az insta tudja a legjobban. A képei megeszik az Action 4-ét (5-ös még nem próbáltam), és nagyon jó utómunkát tud csinálni az insta szoftvere, gyönyörű lesz a felvétel.

Új hozzászólás Aktív témák