- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kortevilmos
újonc
válasz kortevilmos #654 üzenetére
Nah, nekem most sikerult csak mukodesre birni a GPay-t, mert meg a hivatalosan elerhetove valas utan is CLESS hibakat dobott az osszes terminal...
A gondot kb magamnak okoztam azzal, hogy felhekkeltem az OTP simple-t az orara es azt hasznaltam tavasz ota. Ez egyebkent problema nelkul es kulfoldon is mukodott + offline is.. Viszont amig fent volt a Simple addig mindig beugrott a Gpay ele es OTP-rol tortent a fizetes, hat gondoltam uninstallalom: na ez nem rendesen takarit fel maga utan a secure settings-ben bent marad default-kent a simple. Szoval a megoldas ennek a konfignak az uritese volt, pl igy:
Settings.Secure.putString(getApplicationContext().getContentResolver(), Settings.Secure.NFC_PAYMENT_DEFAULT_COMPONENT, null); -
antraxx25
csendes újonc
válasz kortevilmos #655 üzenetére
Nálam se az NFC-nél nincs semmi ,se máshol. Egyedül az appok listájában van ott.
-
doongoo
addikt
válasz kortevilmos #628 üzenetére
órán lévő GPay verziója nálam: 2.135.389276953 (ezt megnéztem, apkmirrorról leszedhető - [GPay - Apkmirror]
Telefonon lévő GPay verziója: 2.134.389763251 (amikor ez frissült az USA google accountból, akkor utána frissült az órán lévő is, gondolom. Előtte mondjuk nem néztem, hogy a régiókorlátot dobáló az melyik verzió volt)