Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdeidaniii
csendes tag
válasz
erdeidaniii
üzenetére
Nos.. Ezt nem hiszem el....
Firefox-ot használok, és arról próbáltam egyfolytában, de minden adblock, és tracker blokkolót kikapcsoltam, és semmi.
Megpróbáltam most Edge-vel, és egyből lement a tranzakció. Hátha valakinek hasznos lesz. -
erdeidaniii
csendes tag
Sziasztok!
Én már vagy 2 napja próbálkozok egyfolytában előfizetni, több Google fiókról, több kártyával (itthoni OTP, Monese, Revolut), de az összeset elutasítja a következő üzenettel:
"Transaction declined. Try a different payment method or contact your card's issuer."
Order history-ben nem listázza, bank online felületén szintén semmi sem látszódik.
Próbáltam a Google ügyfélszolgálattal beszélni, röpke 1 óra várakozás után (57. voltam a sorban) sorra kerültem, majd "átirányított" az erre szakosodott részlegre, csak mivel ott is nagyon sokan vártak, így írt a csávó, hogy inkább rakjuk át e-mail-es levelezésre, amire 24-48 órán belül válaszolnak...
Valakinek volt hasonló problémája, esetleg tippe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Napelem
- Mini-ITX
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest