- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
válasz tomboy0013 #119 üzenetére
Értelek és abszolút jogos amit írsz. Csak én meg pont a másik végletet tapasztaltam P6P fórumban, és azzal próbáltam teljesebbé tenni a képet.
100%-ban egyetértek bbendre #90-es hozzászólásával, ő is tapasztalati alapon írja, amit ír és én is ezekkel szembesültem. Ez is legalább annyira destruktív jelenség, mint az amit te mondasz. -
spect80
senior tag
válasz Drakmusz #109 üzenetére
érdekes ez a használati tárgy dolog. Ugyanígy gondolom, csak a "másik oldalról". Pont ezért nem értem, hogy akinek baja van vele, az miért ne adhatna hangot annak, miért érzik ezeket a megjegyzéseket többen saját személyük elleni támadásnak és fordulnak sokszor személyeskedő hangnembe?!
-
spect80
senior tag
Én önző módon csak az exynosok miatt lennék rá kíváncsi, mert ahol lakom, ott azok jelentősen alulteljesítenek. Minden más úgy müködik ahogy kell. Igaz mióta van 5g, azóta látom csak hogy a 4g is mennyire sovány teljesítményt nyújt, úgyhogy emiatt is érdekes lenne.
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
Na ezaz, ahol jól működik, ott nem látszik difi. Az az érdekes, ahol elkezdenek gyengélkedni. Az S21+ azért ment, mert nálam használhatatlan volt, akinek eladtam viszont 2 évig elégedetten használta, soha nem voltak térerő gondjai. A P6p is sokat dobálta a hívásokat, főleg A12vel, de nálam az A13mal sem tökéletes. Ment is asszonynak. Azért a mai napig is vannak vele gondok, de már nem 10-ből 3 hívás talál be, hanem 10-ből 8.
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
Pont a kevésbé frekventált (de sd/kirin modemmel jól működő) helyeken lett volna izgalmas egy térerő teszt, a Pixel 6 pro is olyankor bukdácsolt és merült mint a Titanic. Tapasztalati okokból minden exynos elfajzással szemben fenntartásaim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest