Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eight

senior tag

válasz japunk #3647 üzenetére

Remélem örömöd leled majd benne attól függetlenül, hogy másik szín lett a vége.
    Én megkedveltem :B

• eight

senior tag

válasz qnadam #3624 üzenetére

Nem vettem magamra, csak nem esett jól az érzés :)

@qqzs: SIM csere is volt próbálva? A SIM-től is függ milyen frekire megy rá a teló (bár itthon különbség csak nagyon régi SIM-el lenne)?

Egyébként nekem is az volt a tapasztalatom, hogy gyengébbek a Samu modemek (legalább is eddig azok voltak, az 5400-assal még nincs tapasztalatom).
    Autópályán gyorsan haladva konkrétan látszott, hogy a P5 gyorsabban ugrál toronyról toronyra mint a P7 pro, a túrázásokat meg fel sem hozom, 6-7 telefon közül csak nekem nem volt sosem térerőm a településektől távolabbi helyeken.

[ Szerkesztve ]

• eight

senior tag

Üdv,

Jelentem szerény személyemmel a mai napon még egy P9P (512GB) felhasználóval bővült a csapat.

Kicsit "off topic" megjegyzés, de a zöldmanós boltban a legelső napon az első órákban rendeltem én is és mégis csak most jött meg, ami azért egy kicsit rosszul eset, látva azt, hogy mások meg már hány héttel ezelőtt megkapták, ráadásul gondolom kedvezőbb vagy kuponos áron és elállás helyett Hardveraprón meg szerteszét árulták.
    Számítottam rá, mindig ez van szeretett kis országunkban - legyen szó grafikus kártyáról, telefonról vagy bármi más népszerű újdonságról, - hogy az egyszerű szittya vásárló sem a zöldmanósban sem sehol máshol nem ér annyit mint az ügyeskedők, de azért most egy kicsit túltolódott a várakozási idő, nem esett jól na :)

A telefon tetszetős, egy - szintén anno a zöldmanósban vásárolt - P5-öt váltott.
    Próbáltam P6-7-8-akat is a megjelenésekkor (azokat mondjuk az Amazonról rendeltem és első nap meg is kaptam mindet), de egyik sem húzta pár napnál tovább nálam, mindig volt valami bajom amit a P5-nél nem tapasztaltam (nem játszom és a teljesítmény nem érdekel, de az viszont zavart, hogy túrázás közben csak nekem nem volt térerőm, vagy hogy egy nap alatt lemerült a telefon, stb).
    Remélem ezt meg tudom tartani, nagyon tetszik a mérete és a kijelzője is, és a P5 már nem támogatott (eddig még a P5a miatt lehetett egy kicsit húzni a váltást, de most már annak is vége), szóval választásom sincs már sajnos, ennek be kell válnia.

Az ár érték arány természetesen borzalmas, különösen arra tekintettel, hogy nyílt forráskódból mókolgatom magamnak az OS-t és semmit sem fogok használni a Google szolgáltatásaiból, de erre előre számítottam, ezt le kell nyelni sajnos amikor az embernek a telefon berhelése az egyik hobbija.

Egyszer ugyan bekapcsoltam, de csak azért, hogy lássam működik e, 5 percet sem ment, mert még várom a Spigen üveget és a kameravédőt, addig nem kezdem el használni, viszont viszket a tenyerem rendesen, jó lenne ha már megérkezne :)

A gyári tok nagyon kellemes, szerintem azzal fogom használni.

Egyelőre ennyi. :B

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák